• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
garantı bankasının onunden alınan Turk bayragını yakan kısılerın arasında olan ınsanlardan bırısının masum olduguna ınanmıyorum dıyorum ve benı vıcdansızlıkla sucluyorsunuzz

arkadaşım Ethem öldürüldü anlıyo musun? arkasından masum mu değil mi diye konuşmak, konuşabilmek.. nasıl beceriyorsunuz merak ediyorum.. ben taksimde her düşünceden insanın arasındaydım, öyle bir kalabalık vardı ki, türk kürt çocuk yaşlı chpli mhpli sivil polisler... tam da savunmadığınız bir düşünce mensubu insan arasındayken kör kurşun gelip beni de katletseydi, onların arasında öldüğüm için masumluğumu mu sorgulayacaktın?? atm leri polis paramparça etti, direnişçiler yaptı dediler.. peki sen bayrağı kimin yaktığını nereden biliyorsun?

Arkadaşlar ben an la mı yo rum ya kafam almıyor herhalde. Bi insanın ölümüne nasıl üzülmez bi insan. Silahsız ya silahsız. Çatışma değil saldırı. Çatışma karşılıklı olur. Taş attılar diyorlar. Taş nerede silah nerede arkadaşım? Taş insanın beyninden girip oracıkta öldürür mü? Tüm polisler kasklı bir de. Eh be vicdansızlar. O çocuk orada yatarken hala silah atışlarını nasıl açıklıyorsunuz?
Allah kimseyi vicdan yoksunu yapmasın. Büyük konuşmayayım ama sadece bir tecavüzcünün ölümüne üzülmem herhalde.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben an la mı yo rum ya kafam almıyor herhalde. Bi insanın ölümüne nasıl üzülmez bi insan. Silahsız ya silahsız. Çatışma değil saldırı. Çatışma karşılıklı olur. Taş attılar diyorlar. Taş nerede silah nerede arkadaşım? Taş insanın beyninden girip oracıkta öldürür mü? Tüm polisler kasklı bir de. Eh be vicdansızlar. O çocuk orada yatarken hala silah atışlarını nasıl açıklıyorsunuz?
Allah kimseyi vicdan yoksunu yapmasın. Büyük konuşmayayım ama sadece bir tecavüzcünün ölümüne üzülme herhalde.

canim benim beyin yikama böyle birsey iste.. Zamanimizin en cok korkulan silahi...

Turk bayragını yakan grubun arasında olması benım ıcın bu olaylarda masum olmadıgının kanıtı....vatanseverlıgın Turk bayragını yakmakla alakası yokk..masumlukla da...
bu olaydan vıcdansızlıgımı kanıtladınız ya yanı ...

bu sürü psikolojisi midemi bulandırıyor artık...
insanların kendi düşünceleri yok sanki..
biri bişey deyince hurra herkes aynı şeyi söylemeye başlıyor
ve maalesef ki bu dediğim olaylardaki iki taraftan biçok kişi içinde geçerli...
bu kadar acı olaylar bile dizi siyaseti gibi goy goya çevriliyo..
tiksindim artık cidden..bu olayların bian önce bitmesini diliyorum

Ben asılsız iftiralardan sıkıldım artık.

"Bayrak yaktılar, polise taş attılar, her yeri yakıp yıktılar".
Bunları yapanlar kimdir, kimdir bu insanlar?

Bu insanlar değildir asıl şiddete maruz kalan.
Bu insanlar provakatördür çünkü.
Sayıları 3-5 i geçmemiştir. Ortalığı ateşe verip kaybolmuştur.

Direnişçilerdir o orantısız şiddete maruz kalan. Organlarını ve hayatlarını kaybeden.

Provakatörlerin yakıp yıktılarını, alanlardaki direnişin asıl sahipleri temizlemiştir.
O meydana gidip o insanların içinde bulunmadan iftira atmayın artık.

Yakıp yıkmaksa bu eylemden tek anladığınız ve bu şiddeti haklı buluşunuz, ilk gün direnişçilerin çadırlarını yakan belediye zabıtalarını konuşun.

Taş sopaysa tek derdiniz, izmirde ve taksim ara sokaklarında, polisle beraber insanları sıkıştırıp darp eden eli satırlıları, sopalıları konuşun!

Biri bana lütfen Ethem Sarısülük'ün Türk bayrağı yakanların(?) içinde olduğunun fotoğrafını veya videosunu yollayabilir mi?
Eğer varsa böyle bir kanıt ben cidden özür dileyeceğim.

Ben asılsız iftiralardan sıkıldım artık.

"Bayrak yaktılar, polise taş attılar, her yeri yakıp yıktılar".
Bunları yapanlar kimdir, kimdir bu insanlar?

Bu insanlar değildir asıl şiddete maruz kalan.
Bu insanlar provakatördür çünkü.
Sayıları 3-5 i geçmemiştir. Ortalığı ateşe verip kaybolmuştur.

Direnişçilerdir o orantısız şiddete maruz kalan. Organlarını ve hayatlarını kaybeden.

Provakatörlerin yakıp yıktılarını, alanlardaki direnişin asıl sahipleri temizlemiştir.
O meydana gidip o insanların içinde bulunmadan iftira atmayın artık.

Yakıp yıkmaksa bu eylemden tek anladığınız ve bu şiddeti haklı buluşunuz, ilk gün direnişçilerin çadırlarını yakan belediye zabıtalarını konuşun.

Taş sopaysa tek derdiniz, izmirde ve taksim ara sokaklarında, polisle beraber insanları sıkıştırıp darp eden eli satırlıları, sopalıları konuşun!

ayrica bayrak yakilmammisissssssssss, kanit buldular. iki yil önceki videoymusss....simdi dövünseler kul hakki yedik diye, ise yarar mi ki...

Turk bayragını yakan grubun arasında olması benım ıcın bu olaylarda masum olmadıgının kanıtı....vatanseverlıgın Turk bayragını yakmakla alakası yokk..masumlukla da...

Artık vicdanınızı sorgulamıyorum, o Allah la sizin aranızda.
Ama madem bu kadar emininiz Ethem in bayrak yaktığına, kanıt istiyoruz.
Aksi halde şuan yalan haber veriyorsunuz bize diye Kib butonuna basıcam.

o grubun arasında diye ölümü hakediyor demekki. sadece orada diye.

ölüm ya bu. boru değil. ölüm.
can bu can.
şiştim ben.:53:

Mesajların sol alt köşesinde küçük bir üçgen canım.

Hay allah razi olsun...Bazen olur öyle burnumuzun ucundaki göremeyiz.. Ama keske bir bilene sorsak da gercegi ögrensek ve hata yapmasak degil mi??? yalan haber okuyup asla söylenmemsi gereken iftirayi atmak gibi...

Şimdi Ethem'in bayrak yaktığı gurubun olduğunu iddia edilen videoyu izledim.
Vallahi de 2010 yılındaki video billahi de. 2010 yılında Dolapdere BDP olaylarıdır o videoki. Google'a yazarsanız çıkar. TRT tekrar montajlamış.
yada 3 yıl öncesinden gezi parkı olayını gördüler ne dersiniz?
Allahım iyi ki internet ve araştırma imkanımız var.

Turk bayragını yakan vıdeonun ıcerısınde gorruntulenmesı ısterse 2000 yılına aıt olsun benım ıcın bırsey ıfade etmez...
ben Turk bayragını yakan grubun ıcınde olanların masumluguna ınanmıyorum gezı parkı eylemlerının arkasına sıgınarak provoke etmısler olayı dıyorum..
iyi ki ölmus demedım..masum bulmuyorum dedım...

Şimdi Ethem'in bayrak yaktığı gurubun olduğunu iddia edilen videoyu izledim.
Vallahi de 2010 yılındaki video billahi de. 2010 yılında Dolapdere BDP olaylarıdır o videoki. Google'a yazarsanız çıkar. TRT tekrar montajlamış.
yada 3 yıl öncesinden gezi parkı olayını gördüler ne dersiniz?
Allahım iyi ki internet ve araştırma imkanımız var.

ben bu videoda Ethemi göremedim ok işareti ile yazıp göstermişler bu diye :44: yaparlar herşey yaparlar benim zerre güvenim yok artık

En basitinden, bugün her yerde izlediğimiz otoparkta kıstırılan 3 gencin, 14 polis tarafından resmen öldüresiye dövüldüğü ve tartaklandığı videoda, o gençlerden birisi cebinden bıçak çıkartıp polise bir şey yapsa, elini ayağını kesse o zamanda meşru müdafaa olur muydu acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back