Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç açıklama yaparak gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Arınç, Ethem Sarısülük'ü öldürmekle suçlanan polisin serbest bırakılması ile ilgili "polisin eline taş geldiği için böyle bir olayın yaşanmış olabileceğini" belirtti.

taşa karşı kurşun..üstelik taşı atanın kim olduğu belirsiz ama öldürülen kişi Ethem..

bence de biirde bu konuyu acmayalım
bir cinnette benden gelir

sağol ablacım insallah kavusucaz kızımla insallah
bu arada insanı duygu malesef sadece iyi duygular olmuyor abla
insan bu işte iyisi de var kötüsü de
keske herkes senin gibi masum düşünse

annnem keske anlatmasayin simdi, zaten icim bir hostu , seninle daha bir koptumm. Rabbim kuzunu cennete almis, göbüsündekini saglikla kucagina versin, hayirli ömür versin insaallahh

o polislerin kafalarında kaskları üzerlerinde belki de koruyucu bilmem ne kadar malzeme, karşılarında yüzlerinde adamakıllı gaz maskesi bile olmayan insanlar...ne kadar zor durumda kalmıştır Allah bilir o "kendini savunan" (!) polis ...bakarken azıcık görün lütfen, azıcık açın artık şu kapanan vicdan gözünüzü...

bilmem cehennem o kadar büyük mü???

annnem keske anlatmasayin simdi, zaten icim bir hostu , seninle daha bir koptumm. Rabbim kuzunu cennete almis, göbüsündekini saglikla kucagina versin, hayirli ömür versin insaallahh

eh işte çekiyoz canım napalım
konu acmıstım bunla ilgili okuyabilirsin
insallah karnımızdakileri saglıkla alırız kucağımıza insallah

ha bu arada ilk otopsi açıklamasında yakından nişan alınarak ateş ettiği söylenmişti...

İnsanları silahlandırmaya çalışıyorlar, ben artık ciddi ciddi bunu düşünmeye başladım.
Bu tür söylemlerin başka açıklaması olamaz.

Hukuk, ateşli silah saldırısına uğrayanın, kendini korumak için ateş etmesini ve müdafasını meşru kılar.
Taşa karşılık ateşli silah orantısız defetmedir.

Yanlışım varsa düzeltin.

Evet kafasında kaskı olan polise tas atılmış ölmemek için o da ateş açmış. Vay beeee. Ben demiştim ama.

benı tanımadan benım hakkımda neler soyledıgınıze ınanmıyorum hakıkaten...
ben o toplulugun masum olduguna ınanmıyorum dedıımm...
ölen kısı ölmus oohh ıyı de olmus da demedım....
teror amaclı pankart asan...gezı eylemcılerının arkasına sıgınarak olayları farklı boyuta cekmeye calısann daha da ötesıı Turk bayragını toplanıp yakan bır grubun masum olmadıgını dusunuyorum dedım...Allah rahmet eylerse ölen kısı bu grupların arasında sureklı bası ceken bırısıı...yanı gercekten dıyecek lafım yok...
ben o kısının evımızın oglu ....vatanı koruyan vatan bekcısı.. oldugunu dusunmuyorumm...
bu olayların arasına gırmıs ınsanları savunamıyorum kusura bakmayın...
yanı ben gercekten sızın cok masum oldugunuzu dusunuyorum..bu konuyla ılgılı ıyınıyetlı yorumlarınızdan oturu...
bana yapmıs oldugunuz cırkın yakıstırmalara hıcbırsey demıyorum
demek ıstedıgımı cok acık anlattıgıma ınanıyroum...

O toplulukta kim terör amaçlı pankart asmış arkadaşım?
Kanıtlayın pkk mensubu olduğunu, kanıtlayamıyorsanız iftiralarınıza bir son verin artık.
2 olayın arkasına sığınıp tüm direnişçileri yaftaladığınız yeter.

Gün olur devran döner, bir gün aynı acıya, aynı adaletsizliğe siz de maruz kalabilirsiniz.

Son düzenleme:

Sizin evinizin oğlu değil ama onun da bir anası babası vardır emin olun.
Bu kadar rahat olmayın lütfen, birilerini savunmak için vicdanımızdan vazgeçersek nerde bizim insanlığımız.?

garantı bankasının onunden alınan Turk bayragını yakan kısılerın arasında olan ınsanlardan bırısının masum olduguna ınanmıyorum dıyorum ve benı vıcdansızlıkla sucluyorsunuzz

1 hazirandan beri kimi zaman harbiyede kimi zaman beşiktaşta taksimdeydim.. zaman geçtikçe anladım ki polisler oraya öldürmeye gelmiş.. yaşlı genç demeden.. biz yürümek istiyoruz demek isterken son kelime ağzımızdan çıkamadan 1 metre mesafeden plastik mermileri sıktıklarına şahit oldum, yanımdaki amcanın yüzünden akan kanı gördüm, acı içinde kıvranan gençleri.. bunlar gördüklerimin sadece bir kısmı.. anlatabildiklerim! bir de hiçbir zaman yaşayamayacağım güzellikleri gördüm, gözlerinden yaşlar akarken tanımadığın insanların sana yardıma koştuğunu gördüm, düştüğünde tanımadığın bir elin uzanıp seni çektiğini, elindeki ekmeği suyu paylaşmak için uzatanları gördüm, yaşlı teyzenin "kızım siz çok yoruldunuz şimdi oturmak sizin hakkınız" deyip kalkıp yer vermek istediğini gördüm.. insanlarımızın nasıl içten, nasıl iyi, nasıl yürekli ve aynı zamanda korkusuz olduklarını gördüm.. aynı havayı soluduğumuz onca kibir dolu,vicdansız insan varken bunca güzelliğe sahip vicdanlı insanlarımız olduğu için gurur duyuyorum.. yazmak istediğim çok şey var fakat öyle üzgünüm ki şu anda.. Ethem'in katilleri dışarda, yanıbaşımızda ve boğazımda hiç geçmeyen bir düğüm......

Çok ama çok açık söyledim. Ethem'in masum olduğuna inanmayan her kimse ben de onun kötü niyetinden ve vicdansızlığından eminim. "her kimse" içine siz de dahilsiniz yani benim için.
Neden mi? Provakatörlerin olduğunu, hem de polislerin eliyle koyduğu, devletin bildiği aşikar ortadaydı. fotoğraf vardı bulamadım.
O bayrak yakılmasını Ethem'in ölümüne nasıl bağladınız?
Terör amaçlı pankart asan diyorsunuz? Sonra kararla bayrakların kaldırıldığını bilmiyorsun.
Peki sivil polisin SDP bayrağı alarak adını unuttum torpil gibi birşey yerleştirdiği görüntülerini görmediğin halde, hala ethem'in ölümüne "masum"luk açısından mı bakıyorsun? O sivilin bir parti bayrağı alarak bunu yapıp oradan uzaklaşıp tekrar sivil polis haline gelmesi, gezi parkı olayını partilerin kirlettiğini düşünülmesi istenmesiydi.
Vatan koruyan vatan bekçisi değil diyorsunuz. Ordaki insanlar birbirlerini "devletin bekçisinden" korudular. Ama malesef bi kurşuna karşı kimi nasıl koruyabilirsiniz ağızınızda bi maskeniz bile yokken? Vatanın kimlerin elinde olduğu belli. Dün tecavüzcü 4 güvenlik mensubu insan dışı varlıklar; GİZLİLİK adı altında serbest bırakıldılar.
O yüzden evinizden okumadan araştırmadan bu yorumlardan kaçının. Oradaki havayı bilmeyebilirsiniz ama objektif araştırabilirsiniz.
yinede vicdanınızdan KENDİ ADIMA şüpheliyim öyle de olacağım. Benim fikrim sizin için önemli olmayabilir normal olarak. Ama yinede Allah büyük işte.

siz Ethem'i tanıyor muydunuz peki? demek ki insanların kötü yorumlarda bulunması için tanımalarına gerek yokmuş,direkt yaftalanabiliyorlarmış değil mi?

sadece el insaf diyorum,insaf..

Son düzenleme:
garantı bankasının onunden alınan Turk bayragını yakan kısılerın arasında olan ınsanlardan bırısının masum olduguna ınanmıyorum dıyorum ve benı vıcdansızlıkla sucluyorsunuzz

Ordamıydınız?
Diyelim ki ordaydınız, bu bir insanın ölümü hakettiğinimi gösterir?
Bırakın Türk bayrağı üzerinden siyaset yapmayı, başbakanın akil adamlarının toplantısına Türk bayrağı getirmek yasaktı 1 ay önce, o zaman nerdeydi bu bayrak sevginiz?

Son düzenleme:

bunları bildiğinize göre sizde taksimdeydiniz demekki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…