• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ARKADAŞIM ASIL SORUN VE FARKINA VARMANIZ GEREKEN DURUM ŞU; sizin savunduğunuz insanlar(yandaş medya,iktidar.....) sizin onların her söylediğine inanacağınızı düşünerek 2010 yılının haberini 2013 yılı diye veriyorlar. SİZE NASIL YAKLAŞTIKLARININ FARKINDA MISINIZ? SİZİN ARAŞTIRMA YAPMAYIN İNANACAĞINIZI DÜŞÜNEREK HAREKET EDİYORLAR.. BU DURUM ÇOK ACI DEĞİL Mİ? BİR SANİYELİĞİNE TARAFSIZ BİR ŞEKİLDE DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIN LÜTFEN..
Gözümüzün saniyede 24 kare algılayabiliyor.. 25. kare ise beynimize yazılıyor. İşte bu sistemin adıda 25. Kare Örneğin Siz tvde bir çizgi film izlerken adamlar 25. Kareye "Coca Cola İç" yazısı koyuyorlar ve canınız cola çekmeye başlıyor .. Şaka gibi görünsede Rusyada yapılan araştırmalarda bu yöntem uygulandığında Cola satışlarının arttığı gözlenmiş.. 'Başka Kanal İzleme, Başka Kanal İzleme, Başka Kanal İzleme'... Televizyon yayını kullanılarak insanın bilinçaltına belirli bir sloganı yerleştirmeyi amaçlayan "25'inci kare (25th shot)" tekniğinin Rus TV'leri tarafından yaygın olarak kullanıldığı ve hükümetin buna karşı mücadele başlattığı bildirildi.

KaynakWh: Televizyon ve İnsanın Bilinçaltı

kesin yerdim ama bir yarim saat de gülerdik. degermiydi, degerdi. :))

burnumdan soluyorum :ssz: özelden gönder bari güleyim :34: ya çok sıkıldım bu durumdan cidden k.k.da geyik yapan hergün gülmekten gözümüzden yaş gelen yazılarımız ne hal aldı ruh halimiz çöktü :ssz:

yorma kendini, gözleri degil tek vicdanlari da örtülmüs...Rabbim yardim etsin cok kötü günler bizi bekliyor olabilir. Müsliman ve sucsuz bir kardeslerinin ölmesinden pirim saglayip sevinebilen bir kisim var ise, cok kötü günler bizi bekliyor demektir...

Milli, kültürel ve insani değerlerimizin yok edilmek istendiği için Türkiye halkı günlerdir meydanlarda.
Daha fazla tepkisiz kalamayanların çığlığı başlattı eylemleri. Her geçen gün katlanarak arttı bu çığlık.
Ve bugün bir kez daha haksızlık gündeme damgasını vurdu. Söylenecek söz bitmiyecek.
Söz hergün yeniden söylenecek. :72: :72: :72:

Turk bayragını yakan vıdeonun ıcerısınde gorruntulenmesı ısterse 2000 yılına aıt olsun benım ıcın bırsey ıfade etmez...
ben Turk bayragını yakan grubun ıcınde olanların masumluguna ınanmıyorum gezı parkı eylemlerının arkasına sıgınarak provoke etmısler olayı dıyorum..
iyi ki ölmus demedım..masum bulmuyorum dedım...

O zaman yanlis anlasilmayi düzeltin efendim, konu uzamasin.
Türk bayragini yaktigi icin sahsi masum bulmuyorum ama ölümüne de üzüldüm, polisin mesru müdafaalik bir durumu olmadigi halde, tasa karsi silahi, kaski arkasinda bir sürü polis arkadaslari da oldugu halde, diger arkadaslari meydana kendilerini atmamisken, yani istese adami tekmelemeden , havaya 3 el ates acmadan da gerisin geri kosabilecegi halde bunu yapmadigi görülmekte deyin. Bir insanin ölümü kim olursa olsun böyle ucuz olmamali, PKK sempatizani dahi olsa, göz var nizam var polis görevini kötüye kullanmis ve bir adam öldürmüstür deyin.

Bunu demiyorsaniz ne diyorsunuz ben anlayamadim acikcasi. Masum degil diyorum, iyi ki ölmüs de demiyorum, polis haksiz da demiyorum, nedir düsüncelerinizin özü?

Ben alevi-sünni-laz-ayirmiyorumm...Ölen can, candir... Bu olaylarda öldür emrini veren dini bütün biridir belkide...

Göğsü kabararak, polise müdahale emirlerini ben veriyorum diyen Başbakan.
Aynı zamanda polisimiz kahramanlık destanı yazmıştır. demektedir. :5:

ARKADAŞIM ASIL SORUN VE FARKINA VARMANIZ GEREKEN DURUM ŞU; sizin savunduğunuz insanlar(yandaş medya,iktidar.....) sizin onların her söylediğine inanacağınızı düşünerek 2010 yılının haberini 2013 yılı diye veriyorlar. SİZE NASIL YAKLAŞTIKLARININ FARKINDA MISINIZ? SİZİN ARAŞTIRMA YAPMAYIN İNANACAĞINIZI DÜŞÜNEREK HAREKET EDİYORLAR.. BU DURUM ÇOK ACI DEĞİL Mİ? BİR SANİYELİĞİNE TARAFSIZ BİR ŞEKİLDE DÜŞÜNMEYE ÇALIŞIN LÜTFEN..

Hep beraber çalışalım tarafsız düşünmeye:)O kadar çok provakasyon varki(her iki taraf içinde.)

şu forumu günlerdir takip etmiyorum sırf laf anlatamadığım için. birde şu insanları kib kullanmaları ilkokul çocuklarının arkadaşlarını öğretmenlerine şikayet etmeleri gibi çok yersiz kullanılıyor. hakaret varsa edin. ortaya düşünce atıyorsunuz karşı taraf sizin inanmadığınız doğru olan birşeyi bile söylese hemen kib. komik buluyorum. bu msjımı hemen kib leyebilirsiniz. çok da umurumda değil ama yazmadan edemedim...dr sahte dıyorlar ınanmıorsunuz ...molotof atan polıs degıl orgut uyesı dıolar ınanmıyorsunuz. bu ethem sarısuluk şu şu dıyorlar ona da ınanmıyorunuz ..zeynepmelise demedık laf bırakmamıssınız ...bır de ustune cocuk korkutur gıbı kıb e basmakla tehtıd edıyorsunuz o ısee hıcbırınde nezaketı saygıyı elden bırakmamıs o sıze ıyı kı ölmus dememıs o toplulugunn polıse ölduresıye tas atan yoplulugun masum olduguna ınanmıyorum demıs . ama tabi normal lafı istediğiniz gibi anlayıp kib lemek kolayınıza geliyor. beğensenizde beğenmesenizde polisle ona saldıran eylemci aynı sınıfa konmaz. aynı şekilde yargılanmaz. polisin kendini koruma yetkisi vardır ve korudum diyorsa konu kapanmıştır. oradakilerde bunu bilerek eylem yapıyor neyse bunu uzatmayacağım şunu söyleyim
Atatürk'ün vefatında cenaze törenine gitmeye tenezzül etmeyen, TL den Atatürk resmini kaldıran, 12 yıl boyunca anıtkabiri tamamlamayıp cenazeyi müzede bekleten, 12 yıl boyunca Atatürk'ün en önemli eserlerinden biri olan nutuğu bastırmayan, çankaya köşkünün bahçesinden Atatürk büstünü kaldırtan CHP anlayışına destek verenlere bu ülkede Atatürkçü denir.. yabancı devletlerden aldıkları gazlarla Atatürkün adını kullanarak eylemlere devam etsinler. Atatürk öldü onun şimdi arkadan edilecek duaya ihtiyacı var kaç chp li bi yasin okudu arkasından yolladı. peh peh...

Son düzenleme:
şu forumu günlerdir takip etmiyorum sırf laf anlatamadığım için. birde şu insanları kib kullanmaları ilkokul çocuklarının arkadaşlarını öğretmenlerine şikayet etmeleri gibi çok yersiz kullanılıyor. hakaret varsa edin. ortaya düşünce atıyorsunuz karşı taraf sizin inanmadığınız doğru olan birşeyi bile söylese hemen kib. komik buluyorum. bu msjımı hemen kib leyebilirsiniz. çok da umurumda değil ama yazmadan edemedim...dr sahte dıyorlar ınanmıorsunuz ...molotof atan polıs degıl orgut uyesı dıolar ınanmıyorsunuz. bu ethem sarısuluk şu şu dıyorlar ona da ınanmıyorunuz ..zeynepmelise demedık laf bırakmamıssınız ...bır de ustune cocuk korkutur gıbı kıb e basmakla tehtıd edıyorsunuz o ısee hıcbırınde nezaketı saygıyı elden bırakmamıs o sıze ıyı kı ölmus dememıs o toplulugunn polıse ölduresıye tas atan yoplulugun masum olduguna ınanmıyorum demıs . ama tabi normal lafı istediğiniz gibi anlayıp kib lemek kolayınıza geliyor. beğensenizde beğenmesenizde polisle ona saldıran eylemci aynı sınıfa konmaz. aynı şekilde yargılanmaz. polisin kendini koruma yetkisi vardır ve korudum diyorsa konu kapanmıştır. oradakilerde bunu bilerek eylem yapıyor neyse bunu uzatmayacağım şunu söyleyim
Atatürk'ün vefatında cenaze törenine gitmeye tenezzül etmeyen, TL den Atatürk resmini kaldıran, 12 yıl boyunca anıtkabiri tamamlamayıp cenazeyi müzede bekleten, 12 yıl boyunca Atatürk'ün en önemli eserlerinden biri olan nutuğu bastırmayan, çankaya köşkünün bahçesinden Atatürk büstünü kaldırtan CHP anlayışına destek verenlere bu ülkede Atatürkçü denir.. yabancı devletlerden aldıkları gazlarla Atatürkün adını kullanarak eylemlere devam etsinler. Atatürk öldü onun şimdi arkadan edilecek duaya ihtiyacı var kaç chp li bi yasin okudu arkasından yolladı. peh peh...

hiç öyle değil hanımefendi
ben bu forumda tek kişiye hakaret etmedim etmem de ama bende kib lendim ve ban yedim
sadece hakaret ban sebebi değil
forum kurallarına bir bakın isterseniz
eski foruma yeni adetler getirmekten daha kolay olur
bu arada savunmaya geçtim ama zeynepmelisi kiblemedim

Atatürk chp arasındaki bagı kaldırın
Atatürk tüm ülkenin atasıdır sadece tek bir partinin değil

Son düzenleme:
ayçan çok ayıp,yapma böyle.gerçekten çok kötü ifadeler.kendini Allahın yerine koyup ibadeti,duayı,namazı sorgulama.bu senin itikadın için kötü yapma kardeşim.Atamıza seven,Muhammedimizi inanan insanlarız yapma ve özür dile.sinir ile yazdım de lütfen.

yazdiklarinizdan tek bir cümleye cevpa vermek istedim. Atatürk öldügünden beri nasil takibini yaptiniz okunan yasinleri cok merak ettim... Inancimizi, ibadetimizi sadece kullara gösteris icin yapmadigimiz icin midir bu kadar sorun...Ben bilemedim ki....

Nasil takip ediyorsunuz dini vecibelerimizi valla helal olsun. Ben surada bir buton bulamadim size helal olsun...

tüm yaşananları atatürkçülük-dindarlık yada chp-akp çekişmesi olarak gören insanlar var, bu kalıplara sokup üzerine yorum yapılıyor.. yazık gerçekten..

Yüce Allah şöyle buyurdu: “(Ey Muhammed) sana indirdiğimiz bu kitap mübarektir; âyetlerini düşünenler, aklı olanlar da öğüt alsınlar.” (Sad 38/29)

Sahabiler Kur’an’ın hükümlerini yerine getirmek, yasaklarını terk etmek hususunda yarıştıkları için dünya ve ahretin mesut insanları oldular. Daha sonraki Müslümanlar Kur’an’ın hayat prensiplerini terk edip, sadece kabirler üzerinde ve taziye günlerinde okumak suretiyle ona bir ölü kitabı nazarıyla baktıklarından zillete düştüler.(Furkan 25/30)

Bu sitede ceza almak için illa hakaret etmek gerekmiyor, tartışma, polemik ve üslupta ceza alma sebeplerindendir.
Bunu açıkladıktan sonra son kez diyorum ki, şu dakika itibariyle yazdıklarına dikkat etmeyen, site kurallarına aykırı yorum yapan herkes banlanır.

Ve son birşey konuya dini katmayın.
Yasin mevzusuna hiç girmeyin bile... İman sorgulanmaz...

tüm yaşananları atatürkçülük-dindarlık yada chp-akp çekişmesi olarak gören insanlar var, bu kalıplara sokup üzerine yorum yapılıyor.. yazık gerçekten..

neyse buna ilave cevap yazdım da sildim haklısın sadece gerisini boşver
mapus damları soğuk oluyor çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back