Turk bayragını yakan vıdeonun ıcerısınde gorruntulenmesı ısterse 2000 yılına aıt olsun benım ıcın bırsey ıfade etmez...
ben Turk bayragını yakan grubun ıcınde olanların masumluguna ınanmıyorum gezı parkı eylemlerının arkasına sıgınarak provoke etmısler olayı dıyorum..
iyi ki ölmus demedım..masum bulmuyorum dedım...
ben bu videoda Ethemi göremedim ok işareti ile yazıp göstermişler bu diye :44: yaparlar herşey yaparlar benim zerre güvenim yok artık
Zeynep Türk bayrağını mitinglerde yere yayıp namaz kılanlar hakkında ne düşünüyorsun hatta miting sonrası yerlerde çöplerle çiğnenen bayraklar hakkında
hukuk diline hakim değilim, ama bilen biri beni aydınlatırsa sevinirim.
o meşru müdafaa gerekçesinde ki 'müdafaa' sözü, polisin bile bile ethem'e karşı bir müdafaa gösterdiğini söyler değil mi? öyle değilse meşru müdafaa ne oluyor?
çünkü, hani polisin havaya açtığı kurşun isabet etmişti? eğer öyleyse, neye karşı 'müdafaa' ?
çünkü, hani polisin havaya açtığı kurşun isabet etmişti? eğer öyleyse, neye karşı 'müdafaa' ?
Turk bayragını yakan vıdeonun ıcerısınde gorruntulenmesı ısterse 2000 yılına aıt olsun benım ıcın bırsey ıfade etmez...
ben Turk bayragını yakan grubun ıcınde olanların masumluguna ınanmıyorum gezı parkı eylemlerının arkasına sıgınarak provoke etmısler olayı dıyorum..
iyi ki ölmus demedım..masum bulmuyorum dedım...
En basitinden, bugün her yerde izlediğimiz otoparkta kıstırılan 3 gencin, 14 polis tarafından resmen öldüresiye dövüldüğü ve tartaklandığı videoda, o gençlerden birisi cebinden bıçak çıkartıp polise bir şey yapsa, elini ayağını kesse o zamanda meşru müdafaa olur muydu acaba?
Şimdi o masa üstüme alıyorum, bak birazdan seni bile orada gösterebilirim jelo.
Ayıptır, günahtır yahu. Yüzü tamamen kapalı minnacık bir insana ok yollamışlar.
Eğer bu şahıs Ethem sarısülükse ben herkesten özür dileyeceğim.
Adlı soruşturma devam edıyor.....Serbest kalması demek davanın dosyanın kapandıgı anlamına gelmez..
Dılerım hak adalet yerıne bulur...
Eşım hukukcu oldugu ıcın az cok hukukla alakam var...Serbest kalması demek masum oldugunu gostermez..
Polıs gercekten suçluysa en agır cezayı alır...
yaa harika bir cevap yazmistim ama iki kere düsündüm, kesin ban yerimmmm...
aman ban yeme lazımsın sen buraya çapulcu
polis vazife ve selahiyet kanunu madde 16:ben de bunu merak ediyurum ama bu gece bari soru sormayayım artık dedim..
gerçi cevabı yok bunun ama olsun biz yine de soralım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?