- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
Sen biliyorsun ben biliyorum sosyal medyayı takip eden biliyor olayın boyutlarını..
Olayı sadece tv den izleyen gazeteden okuyan biri peki ???Sıradan bır gösteriymiş gibi gösteriliyor.
Sankı sadece bizler farkındayız bunun.Karamsarlıga kapılıyorum işte boyle dusununce.
gündüz öğrenime kalktı harç parası.benim kardeşim ikinci öğretim 2 katı ücret ödüyoruz
yani ordan alıp buraya bindirdiler.
Bir de bu var tabi, neymiş efendim daha çok çalışıp birinci öğretimi kazansalarmış ! İkinci öğretim puanları daha düşük ya, herşeyin kılıfı hazır. herşeyin.
1- Polis derhal tüm alanlardan çeklimelidir
2- halkın talepleri koşulsuz yerine getirilmelidir
3- gözaltına alınanlar derhal serbest bırakılmalıdır.
4- yaşananlardan kaynaklı iş yeri hasara uğrayan herkesin zararı karşılanmalıdır
5- 2 gündür halka işkence yapan tüm polisler ve amirleri saldır emrini verenler açığa alınmalı ve yargılanmalıdır..
6- hükümet derhal istifa ettiğini açıklamalıdır..
evet. arada uçurum puan farkı var ya
haram zehir zıkkım olsun onlara.
leyla okayın öldüğü söyleniyor, umarım doğru değildir
Her konuda Tayyip taraftarları olurdu, hayretle ve şaşkınlıkla izliyorum burada değiller.
Yoksa verecek cevapları, söyleyecek sözleri, destekleyecekleri bir durumlarımı yok.
Akp makarna kömür veriyormuş da millet ondan oy veriyormuşmuşmuşş... Geçin bunları geçin.
Millet bi tane başımızda adam gibi adam olmadığı için kötünün iyisi diye akpye oy veriyor.
Mhp'ye mi oy verecek Chp'ye mi hangisi kurtaracak bu milleti hangisi kurtaracak devleti.?
Sadece Akp göz boyuyor, milleti dini duygularıyla kendine yakın hissettiriyor.
Adamlar bi tane adam gibi siyasi parti olmayınca kime oy vereceğini şaşırıyor.
Her konuda Tayyip taraftarları olurdu, hayretle ve şaşkınlıkla izliyorum burada değiller.
Yoksa verecek cevapları, söyleyecek sözleri, destekleyecekleri bir durumlarımı yok.
Söyleyecek sözleri yok adanulum,
Diğer konulardada çoğu olmuyor zaten ,en fazla 2 kişi.
Çünkü neyi desteklediklerini,nasıl savunucaklarını bile bilmiyorlar.
Sorgulamak yok onlarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?