Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben AKP-Sempetizaniyim,
Oy vermedim hic bir zaman, Taraftariyim diyecek kadarda asiri bi sevgim yok.

Ama her konuda kendini AKPye oy verenlerden üstün gören,
ve Erdogana sempati duydugumuz icin bize at gözlüklü gerizekali mauammelesi yapilmasindan
cok sIKIldim.
Bi kerede yorumunuzu insanlara satasmadan yapsaniz keske...

Ayrica sitede siyaset tartismak yasak zannediyordum,
bu baslik nasil 120 sayfa oldu anlamis degilim...

Eki Görüntüle 725765

kürsüden saçmalayabilmesi bile Atatürk sayesindeyken, yine de ne kuyruk acısı varsa, Atatürke bile laf yetiştirip duruyodu aylardır, millet bunları alkışlıyordu, şok oluyordum bu alkışlayanlar Türkse ben de Türk değilim o zaman diyesim geliyordu, yanılmışım, kimse ölsün yaralansın istemem tabii ama şu olanların arkası kesilmez umarım, en önemlisi sandığada yansıması (gerçi ondan hala ümidim yok ama...)

Eyyy coplanan, gazlanan, sulanan, dovulen, mermi sikilan halkima yardim etmek yerine kapisini kapatanlar.
Sizden kahve icmeyecegiz, baklava yemeyecegiz, pastanenize gelip oturmayacagiz, hic birsey almayacagiz.
Bizde size gonlumuzun kapisini kapattik.
Bunu unutmayacagiz.
Bittiniz siz!!!!

Son düzenleme:
bunun farkında bilincinde olanlar oldugu kadar
dünyadan bi haber olan
hatta kafasında güneş gözlüğü elinde o kahve! ayagında markalı pabucu ile bu aksam hangi eglenceye gitsek diyen sevgili yurdum gençliği var maalesef

Hiçbir siyasal parti bu omuz omuza duruştan nemalanmasın. Bu bir sivil direniştir. Yapamadıgınızı halk yaptı.

Ona sor Gezi parkında gayet kanuni bi eylem yapılırken insanlar gidip oturup yalnızc kitap okuyup şarkılar söylerken neden gidip çadırlarını ateşe veriyorsunuz neden bir de her yandan sıkıştırıp gaz bombası atıyorsunuz.Amacınız dağıtmaksa neden gaz yemiş kaçışan insanları kıstırıp copluyorsunuz.Hepsi görüntüleriyle mevcut bu arkadaş şu sorularıma cevap versin.

Bazıları hala anlayamamış bu olayın bu kadar büyümesine sebep olanın polisin tutumu olduğunu.Gezi parkındaki ağaçların sökülmesine elbette karşıyım ama polisin o müdahelesi olmasa eylemlere katılmayı düşünmüyordum.İnsanları zıvanadan çıkaran yine polis oldu.

Bir de böyle ajitasyon yapmları yok mu gel de sinir olma.

kahveciyi biliyorumda şu baklavacı ve pastahaneyi söylesen de aklımıza yazsak.

Daha birçok şeye inanamazsın,
-Ne zaman 120 sayfa oldu ?
- Bu halk ne zaman uyandı,oysa o kadarda ayran içirmiştik.
- O kadar insan nasıl bir araya geldi,oysa biz onları damgalayıp bölmüştük

Benim rengim ve kanım kırmızı

Sevgili Başbakanım;
Bu gün bize öyle güzel bir iyilik yaptın ki, haberin yok. Bu gün öldürün emri verdiğin polisin karşısında yere düşen Fenerbahçe taraftarını kaldıran Beşiktaşlı gördük. Birbirleriyle suyunu, ekmeğini paylaşan üniversiteli öğrenciler gördük. Kol kola giren Türk-Kürt asıllı insanlar gördük. Fahişe dediğimiz kadınların o evlerden çıkarak yararılara yardım ettiğini, biber gazından e
tkilenenlere süt ve limon verdiğini gördük. Travesti dediğiniz insanların evlerini insanların barınması için açtığını gördük. Telefon numaralarını paylaşan avukat, doktor, ilk yardımda yaralılara müdahale eden tıp öğrencileri gördük. Wireless şifrelerini kaldıran esnafı, yaralıları otellerinin lobilerine alan otel sahipleri gördük. Panzer ve Toma girmesin diye otobüsüyle yolu kapatan belediye şöförü gördük. Gece dükkanları açan eczacılar gördük, daha da göreceğiz. Gözlerimiz sıktırdığın biber gazından değil, gururdan doldu.

Son düzenleme:
Yorumların hepsini tamamen okuyamadım , herkesten özür diliyorum ,çünkü okudukça tekrar tekrar görükçe sinirleniyorum..Kanalların hiç biri yayın yapmadı,sosyal medyadan takip ettim olayları...Özellikleri twittera bakarsanız gerçekleri görürsünüz zaten..Kanallara yok yemek programı,yok güzellik yarışması..ülkenin yarısının ne olduğundan haberi yok..

Mesele sadece oradaki ağaçların kesilmesi,yerine avm dikilecek olması (Ki olaylardan sonra birçok şirket projeden çekildi,Boyner,Ykm gibi ) değil, mesele itiraz eden ,doğayı savunan bir avuç insana,5 gündür biber gazı,tazyikli suyla müdehale edilmesi..neyin korkusu bu ?

hiçbir aşırılık yok ,hiçbir polise karşı kışkırtma yok..hiçbir şey yok..o kadar çok şey var ki..hayatını kaybedenler oldu..niye ? ağaçlar kesilmesin diye orada bulundukları için..

çok mu zor polisin çekilmesi..değil..ama artık onlarda anladılar..bu Reyhanlı için, iki ayyaş için , 29 Ekim , 19 Mayıs kutlamaları kaldırıldığı için ve daha birçokları için duyulan öfkenin kusulması..

ve bunu önlemek için biber gazı,tazyikli su falan çok küçük müdehaleler.. konu sahibi umudum btti demişssin..Ama bitmesin..Dün Taksim'de tüm takımların taraftarları , yardım için kapılarını açan ezcaneler,oteller,tıp öğrencileri , müdehalelere dayanamayıp istifa eden polisler vardı..tüm Türkiye'nin kalbi oradaydı..Ve yürütme kararı durduruldu.. Taksim'de olanların internet erişimini jammerlarla kesmem istediler,halk wireless şifrelerini kaldırdı..

dün Taksim'de dayanışma vardı, birlik vardı..Şu an hükümette farklı bir görüş, farklı bir taraftan insan olsa bile aynı şeyler yaşanırdı..

Mesele taraf,siyaset,dini görüş değil , mesele insanlık arkadaşlar.. Mesele orada baygın kedi ve köpeklerin olması , mesele yaralılar için ambulansların geçmesine izin verilmemesi , mesele yayan olarak doktorların oraya koşarak gitmesi..Mesele tüm bunlar olurken valinin 'aşırı müdehale veya sorun yok , iki fidanın yeri değişti sadece 'demesi..

Bu bölüm siyaset tartışılsın diye açıldı zaten bilginize.

Ayrıca diktatöre sempati duyanlar için böyle düşünülmesi gayet doğal değil mi?

Sonu o çok höykürdüğü Esad gibi olacak kendimiz için korkarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…