• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen biliyorsun ben biliyorum sosyal medyayı takip eden biliyor olayın boyutlarını..
Olayı sadece tv den izleyen gazeteden okuyan biri peki ???Sıradan bır gösteriymiş gibi gösteriliyor.
Sankı sadece bizler farkındayız bunun.Karamsarlıga kapılıyorum işte boyle dusununce.

Kesinlikle haklısın, gündüz çalıştığım için TV izleme şansım yok, akşam eve geldiğimde de haberler bitmiş oluyor. Konuyu akşam burdan okuyunca googledan baktım, sadece eyleme karşı müdaheleden bahsediliyor. Neler olduğunu anlayamadım, olan biteni burdan öğrendim ben de... Buraya da girmesem hiç haberim yoktu anlayacağın.

gündüz öğrenime kalktı harç parası.:ssz: benim kardeşim ikinci öğretim 2 katı ücret ödüyoruz:ssz::ssz:
yani ordan alıp buraya bindirdiler.:47:

Bir de bu var tabi, neymiş efendim daha çok çalışıp birinci öğretimi kazansalarmış ! İkinci öğretim puanları daha düşük ya, herşeyin kılıfı hazır. herşeyin.

1- Polis derhal tüm alanlardan çeklimelidir

2- halkın talepleri koşulsuz yerine getirilmelidir

3- gözaltına alınanlar derhal serbest bırakılmalıdır.

4- yaşananlardan kaynaklı iş yeri hasara uğrayan herkesin zararı karşılanmalıdır

5- 2 gündür halka işkence yapan tüm polisler ve amirleri saldır emrini verenler açığa alınmalı ve yargılanmalıdır..

6- hükümet derhal istifa ettiğini açıklamalıdır..

1- Polis derhal tüm alanlardan çeklimelidir

2- halkın talepleri koşulsuz yerine getirilmelidir

3- gözaltına alınanlar derhal serbest bırakılmalıdır.

4- yaşananlardan kaynaklı iş yeri hasara uğrayan herkesin zararı karşılanmalıdır

5- 2 gündür halka işkence yapan tüm polisler ve amirleri saldır emrini verenler açığa alınmalı ve yargılanmalıdır..

6- hükümet derhal istifa ettiğini açıklamalıdır..

Masal gibi, umarım en kısa zamanda destan olur :47::47:

İzmirde de dün akşamdan sabaha dek destek vardı.
heryer karıştı.
işten çıkayım yine gideceğim :72::72::72:
artık bilinçli ve tek yürek olmanın zamanı.

SOKAKTA SON DURUM!
Taksim’de yangın başladı. ODTܒlü öğrenciler TBMM’ne doğru yürüyüşe geçti. Zonguldaklı işçiler İstanbul’a doğru yola çıktı. İş makinaları da Barbaros Bulvarı’nda eyleme katıldı. Trafiği durduran oyuncu Şafak Sezer ve pek çok sanatçı, binlerce kişiyle birlikte Beşiktaş’tan Taksime doğru yürüyüşe başladı. Beş koldan Taksim’e yürüyüşe geçildi. Bağdat Caddesi’nde 10 binler yürüyor. Polis Sendikası: İstanbul’da 15 emniyet müdürü ve 1000 polis istifa ettiğini iddia etti. Edirne’de halka müdahale etmeme kararı alan polis, “paravan olarak kullanılmak istemiyoruz” dedi. Nasuh Mahruki de yaralandı. İstanbul’da 50’si ağır olmak üzere yaralı sayısının bine yaklaştığı, 7 kişinin kör olduğu, on binlerce kişi gazdan etkilendiği ve üç kişinin de öldüğü söyleniyor. İstanbul’un yanı sıra İzmir, Eskişehir, Mersin, Gaziantep, Zonguldak, İzmit, Çanakkale, Ankara ve başka illerde olaylar çığ gibi büyüyor. Avukat, doktor ve eczacılar gönüllü halka destek timi oluşturdular. Futbol taraftarları ve halk direniyor.
Almanya'nın ZDF Kanalı: "Barbar dediğimiz Türkler doğa için savaşıyor ve Türkler savaşırsa olaylar değişir."
İtalya Devlet Televizyon RAI 1: "Türkler Taksim'de bu kez kendi devletlerine karşı Çanakkale Geçilmez'i yazıyorlar."
CNN int muhabiri: "Times Meydanı'nın savaş alanına döndüğünü ve hiç haber yapılmadığını düşünün...(!) işte şu an Türkiye'de bu oluyor."
Guardian: "Küçük bir parkı korumak için başlayan protesto, baskıcı bir rejime isyanın tohumlarını attı.

silkinip ayağa kalkmayı başardık devamı da gelecek inşallahhh....bop eşbaşkanıyım diyor,iki ayyaş diyor,gizli anlaşma diyor kimse sesini çıkaramıyordu...gezi parkı kıvılcım oluşturup Atatürk baharı yaşanacak Allahın izniyle....dış basın türkiye ayakta,türk baharı başladı diye vermiş..bizim yandaş medya yaranacak.....satılmışlar....zaten medyayı da yabancılar satın almıştı diğer önemli kuruluşları aldıkları gibi...

Son düzenleme:
Her konuda Tayyip taraftarları olurdu, hayretle ve şaşkınlıkla izliyorum burada değiller.

Yoksa verecek cevapları, söyleyecek sözleri, destekleyecekleri bir durumlarımı yok.

Akp makarna kömür veriyormuş da millet ondan oy veriyormuşmuşmuşş... Geçin bunları geçin.
Millet bi tane başımızda adam gibi adam olmadığı için kötünün iyisi diye akpye oy veriyor.
Mhp'ye mi oy verecek Chp'ye mi hangisi kurtaracak bu milleti hangisi kurtaracak devleti.?
Sadece Akp göz boyuyor, milleti dini duygularıyla kendine yakın hissettiriyor.
Adamlar bi tane adam gibi siyasi parti olmayınca kime oy vereceğini şaşırıyor.

gün aydı.....gün aydı
uyan ey köşem bucağım
kırıkkolum iğriboynum
sağır kapım dilsizim
vaktidir direnmenin
vaktidir şimdi
karataşın göbeğinde güzel gün
karataşın göbeğinde mutluluk
karataş çatladı çatlayacak.

97199457394443262668655.jpg

Her konuda Tayyip taraftarları olurdu, hayretle ve şaşkınlıkla izliyorum burada değiller.

Yoksa verecek cevapları, söyleyecek sözleri, destekleyecekleri bir durumlarımı yok.

Söyleyecek sözleri yok adanulum,
Diğer konulardada çoğu olmuyor zaten ,en fazla 2 kişi.
Çünkü neyi desteklediklerini,nasıl savunucaklarını bile bilmiyorlar.
Sorgulamak yok onlarda.

Akp makarna kömür veriyormuş da millet ondan oy veriyormuşmuşmuşş... Geçin bunları geçin.
Millet bi tane başımızda adam gibi adam olmadığı için kötünün iyisi diye akpye oy veriyor.
Mhp'ye mi oy verecek Chp'ye mi hangisi kurtaracak bu milleti hangisi kurtaracak devleti.?
Sadece Akp göz boyuyor, milleti dini duygularıyla kendine yakın hissettiriyor.
Adamlar bi tane adam gibi siyasi parti olmayınca kime oy vereceğini şaşırıyor.

konu kime oy verdiğimiz konusu değil........suç hepimizde.......verdiğimiz oyun hesabını sormayı öğrenemedik gitti

ayıp artık ya vallahi....körü körüne bağlanmanın kime ne faydası var değilmi...ama anlamazlar..iki paket makarna kömür geliyor ya..gerisi mühim değil onlar için....sözler bitti artık ayyaş kurtarıcının milleti ayıldı...ayranı içirip içirip uyutacaklardı olmadı yazık....netteki haberler yalan gelir onlara...aleyhlerindeki herşey iftiradır....bop eşbaşkanıyım demesi bile ihanettir ama anlamazlar....anlatamayız onlara...gelmesinler...şimdi sosyal medyada başbakanlarının fun sayfalarında sevgilerini sunmakla meşgullerdir....umudumuz tükenmesinn yetti artık...bu olacaktı birgün...şimdi olmasa 5 10 yıl sonra patlak verecekti....inşallah bukadarla sınırlı kalmaz....

Söyleyecek sözleri yok adanulum,
Diğer konulardada çoğu olmuyor zaten ,en fazla 2 kişi.
Çünkü neyi desteklediklerini,nasıl savunucaklarını bile bilmiyorlar.
Sorgulamak yok onlarda.

hiç söyleyecekleri olmaz mı?

banlılardır ondan gelemiyorlardır
:27::27:

kaç sayfadır fetva veren yok ne güzel

Son düzenleme:
türk halkına düşman bir hükümet daha ne beklenebilinirki kök saldılar mübarekler her yere... herkesi sindirmeye çalışıyorlar muhalif olan herkesi susturuyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back