- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
leyla okayın öldüğü söyleniyor, umarım doğru değildir
Nasuh Mahrukiyle leyla okayın durumu iyi demişlerdi arkadaşlar bana ama umarım ölmemiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
leyla okayın öldüğü söyleniyor, umarım doğru değildir
Başbakan açıklama yapmadı dimi? Ben baktım da görememiş olabilirim.
sanki başımızda hükümet yok. nerede bunlar. neden bir açıklama yok. nerde cumhurbaşkanı,nerde içişleri bakanı.Başbakan açıklama yapmadı dimi? Ben baktım da görememiş olabilirim.
Başbakan açıklama yapmadı dimi? Ben baktım da görememiş olabilirim.
Yaptı yapmaz mı Vatan ilk sayfada var " BAZI UFAK TATSIZLIKLAR OLMUŞ OLABİLİR"
bunun farkında bilincinde olanlar oldugu kadarEyyy coplanan, gazlanan, sulanan, dovulen, mermi sikilan halkima yardim etmek yerine kapisini kapatanlar.
Sizden kahve icmeyecegiz, baklava yemeyecegiz, pastanenize gelip oturmayacagiz, hic birsey almayacagiz.
Bizde size gonlumuzun kapisini kapattik.
Bunu unutmayacagiz.
Bittiniz siz!!!!
neresinden tutup gündemi değiştirsem derdindelerdir.sanki başımızda hükümet yok. nerede bunlar. neden bir açıklama yok. nerde cumhurbaşkanı,nerde içişleri bakanı.
sevgili arkadasim polis keyfi hareket etmiyor kanuna gore hareket ediuor evet yaralananlara uzuluyoruz ama toplumsal olaylarda grubu dagitmak icin once uyari yapilir sonra gazli su sıkılìr sonrada gaz fisegi atilir silah kulanmak en son asamadir ve bugune kadar silah kullanilmadi diyarbakirda bu defalarca uygulanmstir ve turkiyenim heryerindede uygalanmaktadir gayet kanunidir keske olmasaydi ama olmasi gereken bu sen mevzuatta olmayan bir bilgiyi ogretiuormusun cocuklara veya olmayan bir yontemi
Sen olaylarda olsan kontrolsüz güç kullanır mıydın sorusuna cevabı
Eyyy coplanan, gazlanan, sulanan, dovulen, mermi sikilan halkima yardim etmek yerine kapisini kapatanlar.
Sizden kahve icmeyecegiz, baklava yemeyecegiz, pastanenize gelip oturmayacagiz, hic birsey almayacagiz.
Bizde size gonlumuzun kapisini kapattik.
Bunu unutmayacagiz.
Bittiniz siz!!!!
Valla ben AKP-Sempetizaniyim,
Oy vermedim hic bir zaman, Taraftariyim diyecek kadarda asiri bi sevgim yok.
Ama her konuda kendini AKPye oy verenlerden üstün gören,
ve Erdogana sempati duydugumuz icin bize at gözlüklü gerizekali mauammelesi yapilmasindan
cok sIKIldim.
Bi kerede yorumunuzu insanlara satasmadan yapsaniz keske...
Ayrica sitede siyaset tartismak yasak zannediyordum,
bu baslik nasil 120 sayfa oldu anlamis degilim...
Hiçbir siyasal parti bu omuz omuza duruştan nemalanmasın. Bu bir sivil direniştir. Yapamadıgınızı halk yaptı.
Valla ben AKP-Sempetizaniyim,
Oy vermedim hic bir zaman, Taraftariyim diyecek kadarda asiri bi sevgim yok.
Ama her konuda kendini AKPye oy verenlerden üstün gören,
ve Erdogana sempati duydugumuz icin bize at gözlüklü gerizekali mauammelesi yapilmasindan
cok sIKIldim.
Bi kerede yorumunuzu insanlara satasmadan yapsaniz keske...
Ayrica sitede siyaset tartismak yasak zannediyordum,
bu baslik nasil 120 sayfa oldu anlamis degilim...