• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben AKP-Sempetizaniyim,
Oy vermedim hic bir zaman, Taraftariyim diyecek kadarda asiri bi sevgim yok.

Ama her konuda kendini AKPye oy verenlerden üstün gören,
ve Erdogana sempati duydugumuz icin bize at gözlüklü gerizekali mauammelesi yapilmasindan
cok sIKIldim.
Bi kerede yorumunuzu insanlara satasmadan yapsaniz keske...

Ayrica sitede siyaset tartismak yasak zannediyordum,
bu baslik nasil 120 sayfa oldu anlamis degilim...

Bu siyasi bir tartışma diyil arkadaşım kimse haber alamıyor alanlar da burdan bizlerle paylaşıyor.hepimiz orada ki vatandaşlar için endişeliyiz ve sadece size diyil siyasi tarafa çekmek isteyenlere de bir lafım var Arkadaşlar... konu o parti bu parti diyil asıl sebebimiz insanlarımızdan haber almak onların yanında olduğumuzu hissettirmek..tabi ki bazı şeyler konuşucaz tartışıcaz orada bizim insanlarımız yaralanıyor sessiz mi kalıcaz???demek ki doğru şeyler konuşuyoruz ki sayfa hal ayakta.....

Daha birçok şeye inanamazsın,
-Ne zaman 120 sayfa oldu ?
- Bu halk ne zaman uyandı,oysa o kadarda ayran içirmiştik.
- O kadar insan nasıl bir araya geldi,oysa biz onları damgalayıp bölmüştük
:72: :72: :72:
Benim rengim ve kanım kırmızı

Ben senin bu ucuz provokene gelmem canim
kusura bakma :34:

Benim rengimde kirmizi, kanimda...
AKPye sempati duyuyorum dedigim icin
bana ikinci sinif insan ve Türk muammelesi yapman
senin vicdanina ve zekana kalmis...

Sakın burda bazılarının oyununa gelmeyin , kimseye cevap verilmesin konu kapanmasın !

Bugün günlerden TÜRKİYE :72:

ben buraya yazan öğretmenlere çok teşekkür etmek istiyorum kendi adıma, bazı öğretmen forumlarını takip ediyorum ve bazı öğretmenlerin yazdıkları beni şok ediyo, bunlar mı bizim çocuklarımızı yetiştirecek diyorum, umutsuzluğa kapılıyorum, ama sizin gibi öğretmenleri görmek beni o kadar mutlu ediyor ki, size o kadar çok iş düşüyor ki, ailelerden bile çok fazla...

Son düzenleme:
Sevgili Başbakanım;
Bu gün bize öyle güzel bir iyilik yaptın ki, haberin yok. Bu gün öldürün emri verdiğin polisin karşısında yere düşen Fenerbahçe taraftarını kaldıran Beşiktaşlı gördük. Birbirleriyle suyunu, ekmeğini paylaşan üniversiteli öğrenciler gördük. Kol kola giren Türk-Kürt asıllı insanlar gördük. Fahişe dediğimiz kadınların o evlerden çıkarak yararılara yardım ettiğini, biber gazından e
tkilenenlere süt ve limon verdiğini gördük. Travesti dediğiniz insanların evlerini insanların barınması için açtığını gördük. Telefon numaralarını paylaşan avukat, doktor, ilk yardımda yaralılara müdahale eden tıp öğrencileri gördük. Wireless şifrelerini kaldıran esnafı, yaralıları otellerinin lobilerine alan otel sahipleri gördük. Panzer ve Toma girmesin diye otobüsüyle yolu kapatan belediye şöförü gördük. Gece dükkanları açan eczacılar gördük, daha da göreceğiz. Gözlerimiz sıktırdığın biber gazından değil, gururdan doldu.

94246943312568011791962.jpg

Bir yerden zaten patlak verecekti. Süper anlatmışsın bitanem

Valla ben AKP-Sempetizaniyim,
Oy vermedim hic bir zaman, Taraftariyim diyecek kadarda asiri bi sevgim yok.

Ama her konuda kendini AKPye oy verenlerden üstün gören,
ve Erdogana sempati duydugumuz icin bize at gözlüklü gerizekali mauammelesi yapilmasindan
cok sIKIldim.
Bi kerede yorumunuzu insanlara satasmadan yapsaniz keske...

Ayrica sitede siyaset tartismak yasak zannediyordum,
bu baslik nasil 120 sayfa oldu anlamis degilim...

Burası siyaset meydanı bölümü ve Türkiye gündemi...
Ben de dün listemdeki bütün AKPlileri çıkardım, sildim, engelledim.
Şimdiye kadar hiçbirine hakaret etmediğim halde sürekli bi dindarlık adı altında yok başın açıksa cehennemliksin, içki yasağına karşı çıkanlar şöyledir, atatürk böyledir diye güya "saldırmadan" yaptıkları yorumlardan sıkılmıştım. Artık patlak verdi gerçekten, ben kurunun yanında yanmak istemeyen yaşlardanım ve diktatörlükle yönetilmek istemiyorum. Ve böyle olmaması için şimdilik maalesef sadece bilgisayar başında ama gerekirse dişe diş göze göz şeklinde çatışacağım.

Ben de inanamam mesela ağzından hakaret eksik olmayan bir adamın nasıl bu konumda olabildiğini. Ben şurada birine çıksam ayyaş desem banlanabilrim bile ama adam bu ağzıyla ülkeyi yönetebiliyor hem de ülkenin yarısı arkasındayken.

Bu bölüm siyaset tartışılsın diye açıldı zaten bilginize.

Ayrıca diktatöre sempati duyanlar için böyle düşünülmesi gayet doğal değil mi?

Sonu o çok höykürdüğü Esad gibi olacak kendimiz için korkarım.

Haklisin,
ben uzun zamandir siteye fazla girmemistim
girdigim zamanlar siyaset konulari yasakti
ama böyle bi bölüm acilmis farkinda degildim.

SON DAKİKA : Asker anons geçiyor eğer halka müdahale devam ederse polise müdahale başlayacaktır. İstanbul'daki tüm ordu evleri hazır.

ben buraya yazan öğretmenlere çok teşekkür etmek istiyorum kendi adıma, bazı öğretmen forumlarını takip ediyorum ve bazı öğretmenlerin yazdıkları beni şok ediyo, bunlar mı bizim çocuklarımızı yetiştirecek diyorum, umutsuzluğa kapılıyorum, ama sizin gibi öğretmenleri görmek beni o kadar mutlu ediyor ki, size o kadar çok iş düşüyor ki, ailelerden bile çok fazla...
Bahsettiğiniz yer e... ise oraya yazılanlar siliniyor, konular kapatılıyor yoksa oralara da çok yazdım ben....

bölmeye çalıştığın ,parçalamaya çalıştığın halk bugün omuz omuza ,kol kola , aşağıladığın Türk gençliği senden herşeyin hesabını soracak ...

Ben Taksime gitmek istiyorum eşim hayır küçücük kızımız var diyor.Eee zaten ben onun için gitmek istiyorum:31:

$983829_504913449562603_1611956046_n.jpg gece bu resmı çok aradım ama bulamadım bu kın neyın kını neyın öfkesi biri anlatabılırmı

konu kime oy verdiğimiz konusu değil........suç hepimizde.......verdiğimiz oyun hesabını sormayı öğrenemedik gitti

Bende bunu demek istiyorum
Türk halkının yüzde 50'sini gerizekalı olarak göremez kimse
Kimsenin buna hakkı yok!
Şuan birlik olup bişeyler yapacağımıza daha kim kime neden oy verdi diye düşünüyorlar. Makarnanın pirincin kömürün peşinde millet.
Bırakın artık oyları ve at gözlükleriyle futbol takımı gibi parti tutmayı!
Babası yıllardır chpli, mhpli yada akpli diye sırf bu yüzden olayları görmeden takım tutar gibi iyisiyle kötüsüyle yanındayız diye parti tutuyorlar. Ben buna anlam veremiyorum. Bir tane de bizi bu durumdan kurtaracak bi parti göremiyorum. Atamızın dediği gibi bizi kurtaracak birini beklemeyeceğiz ancak halk kendi kendini kurtaracak.!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back