• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar birgün olacaktı, deniz nerede dalgalanmadan durulmuş ?

Atatürk'ün evlatlarıyız, o destanlar masal değil gerçek. Asil kanımız sabredebileceği kadar sabretti.

İnşallah çok kimsenin canı yanmadan sırf Gezi Parkı için değil, tüm bölme politikalarından geri adım atarlar.

Bu ülke Tayyip Efendi cemaatına bırakılmayacak kadar kıymetli. Ninelerimiz bizim için öldü, bizde çocuklarımız için ölsek çok mu ?

işte aynen öyle, masal değil!!! gerçek

Yavaş yavaş mağazalardanda tepki geliyor , bu beni çok umutlandırdı.
Boyner,
Ykm
Adidas
Beta
Herry
Marks & Spencer
Silk&Cashmire
Tween-Damat
Polaris
Flo
Bilsar
Taksim gezi Parkı'na yapılacak bir avm de hiçbir şekilde mağaza açmayacaklarınıı açıkladılar.

Vallahi bilmiyorum Parkon'um niyeyse ben senin gibi umutlu değilim. Bu kapitalist düzende, içinde yer alacakları AVM nin ciro korkusu olabilir mi ?ama tabi bu da birşey.

Bu işe belli inşaat firmalarıda girmeyecektir.

08.11 - Kadıköy'de buluşarak büyüyen ve binlerce kişiye ulaşan kitle, sabahın erken saatlerinde sloganlarla Boğaz Köprüsü'nden geçti. Boğaz Köprüsü'nden geçenleri Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda bekleyenlere polis 07.10 sularında gaz bombalarıyla saldırdı ve yaklaşık 1500 kişi polisle çatışmaya başladı. 07.35'te Boğaz Köprüsü'nden geçenlerin de Beşiktaş'a varmasıyla direniş büyüdü. Çatışmalar sürüyor.

Vallahi bilmiyorum Parkon'um niyeyse ben senin gibi umutlu değilim. Bu kapitalist düzende, içinde yer alacakları AVM nin ciro korkusu olabilir mi ?ama tabi bu da birşey.

Bu işe belli inşaat firmalarıda girmeyecektir.

Ciro korkusuda olsa önemli tatlım.
Demekki orda canını tehlikeye atan vatandaşlarımız bazılarını korkutmayı başarmış.
Ben daha da artacağından eminim bu firmaların.

08.11 - Kadıköy'de buluşarak büyüyen ve binlerce kişiye ulaşan kitle, sabahın erken saatlerinde sloganlarla Boğaz Köprüsü'nden geçti. Boğaz Köprüsü'nden geçenleri Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda bekleyenlere polis 07.10 sularında gaz bombalarıyla saldırdı ve yaklaşık 1500 kişi polisle çatışmaya başladı. 07.35'te Boğaz Köprüsü'nden geçenlerin de Beşiktaş'a varmasıyla direniş büyüdü. Çatışmalar sürüyor.

Savaşta gibiyiz:50:
Allah yardımcıları olsun vatandaşlarımızın:50:

benim ülke için umudum çokta bitmişti, başlığın aksine dün tekrar umutlarım yeşerdi, sandığım gibi değilmiş yanılmışım dedim, tüm Türkiyede bu direniş sadece park için değil, park sembol sadece

Son düzenleme:
$223175_663363523677960_119320157_n.png
yorumsuz.......

bu bir diriliş....silkinip gaflet uykusundan uyanma,ayağa kalkma zamanı.....ülkemiz için,2 ayyaş!! için,reyhanlı için,ağaçlar için,herşey içinnn...gezi parkı kıvılcım oldu....inşallah bununla sınırlı kalmayacak:46::46::46:

Polis Cihangir'i bastı ,insanlari topluyor.Yabanci okullar kapilarini acti ve bu okullara polisin girme hakki yok bilginize.

@taurusveteriner kliniği gazdan etkilenen hayvanlara ücretsiz yardim; 0212 236 93 87. Bşktş/Barbaros Blv. @YelizOnlinee @omurgedik @Oflzokn

delirmek elde değil ya
ne kadar zeka kıtı insan var
ülke bu durumdayken saçmalık olan yarışmaları seyrediyorlar
neymiş kim daha güzelmiş zaten insanları elinde olmadan var olan özelliklerine göre sınıflandıran akılsız sistemede gıcıkğım
abi boyun 163 kilo neredeyse 70 iddaa ediyorum ben o kızlardan daha güzelimmmmm

Siemens ALman konsolosluğunda yapılacak olan "15.Siemens opera ödül töreni etkinliği"ni taksim gezi parkı olayları nedeniyle iptal etti.

Bu olayları duyurmayan gazetelere lütfen para vermeyin. Bizim paramızla bize sansür uyguluyorlar.

Kesinlikle para vermeyin.Şu anda orda bulunamasakta meyda boykotu şeklinde destek verebiliriz.Ulusal kanalları izlemeyerek,gazetelerini almayarak..
Buyrun burdan.Dün İstanbulda kan aktı,savaş çıktı ve kendisini ''Türkiyenin en iyi gazetesi '' olarak addeden tuvalet kağıdı kadar değeri olmayan şu gazetenin manşeti.Uyan uyann.

$tuvalet kagidi.jpg

yil 2006 yer diyarbakir tarihin en buyuk ayaklanmasi carsi talan edilmis polislerin kaldigi evler tek tek fislenmis caddelerdeki agaclar kesilip yollar kapatilmis bu agac sever bdp liler chpliler o zaman neredeydiler neden o agaclarin kesilmesine buyuk alis veris merkezlerinin yagmalanmasina engel olmadilar simdi kalkmis gezi parkini protesto ediyolar kimse kimseyi kandirmasin oradaki amacin ortadogudaki olaylari turkiyeye yaymak oldugunu anlamamak icin aptal olmak gerekiyor iyi niyetle orada bulunan vatandaslara yazik oluyor suan diyarbakirda olay yok cunku butun provakatorler istanbulda eylemi yonetiyorlar bir kac gune kalmaz diyarbakirdada olaylar kacinilmaz hale gelecektir siz hala bdplilerin arkadasinda saf tutmanin derdindesiniz gezi parkiymis guldurmeyin adami sozlerim siyasi anlasilmasin hicbir siyasi olusumu desteklemiyorum sadece gaza gelmeyin diyorum cunku bunun benzeri orneklerini yakin zamanda defalarca gorduk uyanin milet.....

Polis bir arkadaşımın gönderisi

yil 2006 yer diyarbakir tarihin en buyuk ayaklanmasi carsi talan edilmis polislerin kaldigi evler tek tek fislenmis caddelerdeki agaclar kesilip yollar kapatilmis bu agac sever bdp liler chpliler o zaman neredeydiler neden o agaclarin kesilmesine buyuk alis veris merkezlerinin yagmalanmasina engel olmadilar simdi kalkmis gezi parkini protesto ediyolar kimse kimseyi kandirmasin oradaki amacin ortadogudaki olaylari turkiyeye yaymak oldugunu anlamamak icin aptal olmak gerekiyor iyi niyetle orada bulunan vatandaslara yazik oluyor suan diyarbakirda olay yok cunku butun provakatorler istanbulda eylemi yonetiyorlar bir kac gune kalmaz diyarbakirdada olaylar kacinilmaz hale gelecektir siz hala bdplilerin arkadasinda saf tutmanin derdindesiniz gezi parkiymis guldurmeyin adami sozlerim siyasi anlasilmasin hicbir siyasi olusumu desteklemiyorum sadece gaza gelmeyin diyorum cunku bunun benzeri orneklerini yakin zamanda defalarca gorduk uyanin milet.....

Polis bir arkadaşımın gönderisi

ancak yandaşları yer.

para para yeter yaa
milleti uyutmak için söylenen para değersizdir önemli olan diğer dünya diyenler neden siz diğer dünyanızı düşünmüyorsunuz acaba

sevgili arkadasim polis keyfi hareket etmiyor kanuna gore hareket ediuor evet yaralananlara uzuluyoruz ama toplumsal olaylarda grubu dagitmak icin once uyari yapilir sonra gazli su sıkılìr sonrada gaz fisegi atilir silah kulanmak en son asamadir ve bugune kadar silah kullanilmadi diyarbakirda bu defalarca uygulanmstir ve turkiyenim heryerindede uygalanmaktadir gayet kanunidir keske olmasaydi ama olmasi gereken bu sen mevzuatta olmayan bir bilgiyi ogretiuormusun cocuklara veya olmayan bir yontemi

Sen olaylarda olsan kontrolsüz güç kullanır mıydın sorusuna cevabı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back