Ünlü kahve zinciri, polis müdahalesinden etkilenenler gelmesin diye kepenklerini kapattı.
Peki biz bundan sonra Starbucks'ta kahvelerimizi yudumlayacak mıyız ?
Provakasyonmuşta, galeyana gelmiyorlarmışta, chp'nin oyunlarıymışta, ömrüm boyunca chp'ye tek bir oy vermişliğim yoktur. Kendi halkına reva gördüğün bu eziyeti tarih unutmayacak! Peygamberimiz ne diyor bak; zulmün karşısında sessiz kalan dilsiz şeytandır!
%50 - %50 karşı karşıya geliyoruz artık... Sandıkta gösterin gücünüzü diyorlar. Sandık zamanı analiz ediyorum, çoğunluk karşıt fikirde ama sandık bir açılıyor, haydaa...?? Geceleri bir sürü erzak para dağıtıyorlar, sabah da oylar yüzlerine gülüyor tabi. Ben sandıkta kullansam ne olacak gücümü? Sandıkta bile orantısız güç var.
Oyunu 3 kuruşluk kömüre makarnaya satan bir milletiz. Üniversite harçları kaldırılıyor diye bayram etti millet, dedim ki dereyi görmeden paçayı sıvamayın, harçlar kaldırılır elbet ama mutlaka bir yerden çıkarırlar acısını. Tahmin ettiğim gibi ardından petrole dudak uçuklatan zam geldi, şimdi noldu peki? Benzine gelen zam unutuldu, harçların kaldırıldığı unutulmadı, al sana bir artı daha... Karamanın koyunu misali, sonradan çıkıyor oyunları.Tabi ki sandık sahterkarlığı var ama şunu da unutmamak lazım. Eğer gerçekten %50 iseler onlar tek partiye, biz ise farklı partilere oy veriyoruz.
Bu ülkeye merkez sağ parti lazımmmm. O yüzden Özal'ın öldürüldüğüne inanıyorum, merkez sağ için toparlayıcı bir unsurdu.
İslami parti var
Milliyetçi parti var
Sol parti var
ama merkez sağ yok ve merkez sağ oylarını akepe topluyor.
Bu ülkede sol hiçbir zaman %22-24 leri geçemedi. Merkez sağ bir parti kurulmadıkça bunlar başımızdan gitmez çünkü Türk Milleti muhafazakar.
Oyunu 3 kuruşluk kömüre makarnaya satan bir milletiz. Üniversite harçları kaldırılıyor diye bayram etti millet, dedim ki dereyi görmeden paçayı sıvamayın, harçlar kaldırılır elbet ama mutlaka bir yerden çıkarırlar acısını. Tahmin ettiğim gibi ardından petrole dudak uçuklatan zam geldi, şimdi noldu peki? Benzine gelen zam unutuldu, harçların kaldırıldığı unutulmadı, al sana bir artı daha... Karamanın koyunu misali, sonradan çıkıyor oyunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?