• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
halk tv 500 yaralı olduğunu söylüyor.kayıt altına alınan buymuş.bir de kayıt dışılar var.onbinlerce yurttaş gazdan etkilendi.bizim insanlarımız.bizim arkadaşlarımız.istanbul,ankara,eskişehir,izmir,mersin..

Şu dakika çıkarım. Ama babamı ezip geçemiyorum....

kocaeli sakarya ve yalovadan 50şer kişilik özel tim diye okudum ben.. 20.000 polisten bahsedildiğini duymadım. ama gündüzkinden daha ağır olaylar yaşanacak denmiş..

asker polis halka müdahaleye devam ederse polise müdahale başlayacak demiş.. olay direnişten çıkıp çatışmaya dönüşecek gibi..

aynen öyle haklısın canım . ama bu durumu bu şekilde çatışmaya döndürenler utansınlar.

Italyan kanalında bir dialog
-Bu olayların sebebi ne?
-Halk doğaya zarar gelsin istemiyor
-Nasıl yani sadece ağaçlar için mi?
-Onlar Türk

Nerde bu ülkenin içişleri bakanı, başbakanı yahu. Saatlerdir bekliyoruz neredesiniz Allahsızlar?

Kanim dondu resmen!!!! Saatlerdir halk tv´den canli yayini izliyorum olanlara inanamiyorum arkadaslar. Baska hic bir kanal´da bu olaylarin bahsi bile gecmiyor bu nasil demokrasi anlayisiymis böyle peeeesssss. Icimden bir yandan polise kalkan eller kirilsin diyorum diger bir yandan ise polisin müdahalesini gördükce lanet ediyorum. Aklim durdu kafam karisti ne düsünecegimi ne söyliyecegimi bilemiyorum tek bildigim yaziklar olsun bu milleti bu hale getirenlere!!! Milleti cok güzel provokate eden ortaligi karistiran muhalefetede bunca seye göz yuman AKP zihniyetinede yaziklar olsun

geçmez asla, yusuf yusuf durumu hakim...

ilginç başka bir durum bu konuyu 350 üye okumuş ve bunlardan 180 tanesi AKP'ye oy verdi.

istatistik değil gerçek, kan dökmek yerine neden sandıkta farklı sonuçlar çıkmıyor bunu da anlamıyorum.

bunudamı bılıyorsunuz emın olunki bu kişiler şuan utanç içindedır vicdanları sızlıyordur

ilginç başka bir durum bu konuyu 350 üye okumuş ve bunlardan 180 tanesi AKP'ye oy verdi.

istatistik değil gerçek, kan dökmek yerine neden sandıkta farklı sonuçlar çıkmıyor bunu da anlamıyorum.

ben oy vermedim mesela,ayrıca o oyların gerçek olduğunuda inanmıyorum asla..

bunudamı bılıyorsunuz emın olunki bu kişiler şuan utanç içindedır vicdanları sızlıyordur

emin misin canım? öyle bir savunuyorlar ki
savunma şekilleri bile çıldırtıyor insanı

$971136_534967106561101_296653691_n.jpg

:72::72::72::72::72::72::72::72::72:

söylemeyecektim ama sen bunu yazınca dayanamadım Kazen.. ne kadar insan okursa okusun . biz yada başkası ne kadar anlatırsa anlatsın . anlattıklarımız karşımızdakinin avucunun aldığı kadardır ...!! ve bir söz vardır yine aynı zihniyet için;

Eşek olana semer vuran çok olur:ssz::ssz::ssz:

Farklı bir gaz kullanılmaya başlanmış. "Portakal gazı" deniliyor. Etkisi daha uzun sürüyormuş.

feci bir yorgunluk halinde olmama rağmen uyuyamıyorum
sanki uyursam ihanet edecekmişim gibi bir his var içimde
sabah olur olmaz destek vereceğim.

Deli gibiyim. Şuan Alsancak'a gidemediğim için nasıl bir vicdan azabı ile boğuşuyorum. Saatlerdir, o izlediğim videodaki adama ağlıyorum...
Babamı aşıp da, çıkıp gidemiyorum !!!
Gram uykum yok. İstesem de uyuyamam.

ben şu an bir doğu ilindeyim burda daha başlamadı.evet kanallar vermiyor ne yazıkki.nedense akşam millete hizmet yolunda diye ulusa sesleniş programı vardı çok ironik:)

Durumun ciddiyeti çok vahim.
Bu saat oldu herkes ayakta , yarın sokaklara dökülen bugünün 2 katı olacak ?
Peki Başbakan ne yapıyor ? Polise halkı vurduruyor.
Neden durun demiyor ! Neden çıkıp kimse konuşmuyor .
Askerin müdahalesini istiyorum artık .

bu konuda halkı, polisi ve askerimi karşı karşıya getirene yazıklar olsun....

İşte asıl bu konuyu derinlemesine düşünmek ve mantıklı olmakta fayda var, hani dış basında Türk baharı deniliyor ya, o baharların sonuçlarını gördük, kimlere yaradı? Toplum psikolojisi test mi ediliyor? Kırılma noktalarımız analiz mi ediliyor?
Yoksa sıra bizde mi?
İyi düşünmek lazım hemde çok iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back