• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
polis halka gaz sıkıyor jopluyorsa halkı kım korucak

yanı polise bi düşmanlığım yoktu ama ınanmıyorum

olanlara nasıl canla başla saldırıyorlar

poliste halktan değilmi neden yanında değil karşısında

Kesinlikle katılıyorum. Ben de inanmıyorum.

oylar çalındı değil mi ? O zaman gene sorarım size o sandık başında görev alan farklı partilere sahip gözetmenler kaç paraya oy sayılarını satıyor bunu sorgulamak lazım.

10 ay var seçime... Merak ediyorum şu vicdanı sızlayanları

ahhh ah yazabilsemde yazsam neler dönüyor...

söyleyememek kötü şey.
ben bir konuşsam neler söyleyecegım de... durum ban olayı olsaydı keşke.
hakaret değil, hakikat olacak
neyse...

Son düzenleme:
Yarın 18:00 de sevincin önünde buluşuyoruz. Ben tek başıma dahi olsa gidicem.

Gelmek isteyen olursa özelden telefonumu verebilirim.

İşte asıl bu konuyu derinlemesine düşünmek ve mantıklı olmakta fayda var, hani dış basında Türk baharı deniliyor ya, o baharların sonuçlarını gördük, kimlere yaradı? Toplum psikolojisi test mi ediliyor? Kırılma noktalarımız analiz mi ediliyor?
Yoksa sıra bizde mi?
İyi düşünmek lazım hemde çok iyi.

Icimdeki korkunun kelimelere dökülüsü...

söyleyememek kötü şey.
ben bir konuşsam neler söyleyecegım de... durum ban olayı olsaydı keşke.
hakaret değil, hakikat olacak
neyse...

yok benim söyleyeceklerim banlık durumlar değil. İktidar ve muhalefetin ihaleleri nasıl paylaştıkları...

diyorum ya ; fil çim olayı

tabi anlayana

polis halka gaz sıkıyor jopluyorsa halkı kım korucak

yanı polise bi düşmanlığım yoktu ama ınanmıyorum

olanlara nasıl canla başla saldırıyorlar

poliste halktan değilmi neden yanında değil karşısında

polis hükümetin kölesi halktan deıl, medyada herkes satılmıs UYAN TURKIYE!!

İtalya Devlet Televizyon RAI 1: "Türkler Taksim'de bu kez kendi devletlerine karşı Çanakkale Geçilmez'i yazıyorlar."

CNN int muhabiri: "Times Meydanı'nın savaş alanına döndüğünü ve hiç haber yapılmadığını düşünün...(!) işte şu an Türkiye'de bu oluyor."

Guardian: "Küçük bir parkı korumak için başlayan protesto, baskıcı bir rejime isyanın tohumlarını attı."..

türk medyası rezıl ettı kendısını

yaşanan olaylar maalesef çok üzücü :(

güzel ülkemiz , insanlarımız bu duruma düşmesi :'( neyi paylaşamıyoruz....

türk , kürt , laz , çerkez insanlar böyle ayırt edilmemeli. iyi insanlar kötü insanlar diye ayırt edilmeli.

yazık çok yazık ölen insanları ayırt edip polis öldü diye sevinen şahıslara...

yok benim söyleyeceklerim banlık durumlar değil. İktidar ve muhalefetin ihaleleri nasıl paylaştıkları...

diyorum ya ; fil çim olayı

tabi anlayana

işte benımde diyeceklerim hakaret değil; hakikat olacaktı.
ama her bildiğin söylenmıyor ki...

KAN ARANIYOR RT Zehra Betaş 0535 3840142 çok acil B rh (+) kan lazım çok acilllll paylaşın dağıtın şişli memorial hast.

İşte asıl bu konuyu derinlemesine düşünmek ve mantıklı olmakta fayda var, hani dış basında Türk baharı deniliyor ya, o baharların sonuçlarını gördük, kimlere yaradı? Toplum psikolojisi test mi ediliyor? Kırılma noktalarımız analiz mi ediliyor?
Yoksa sıra bizde mi?
İyi düşünmek lazım hemde çok iyi.

Türk baharını düşünmek bile istemiyorum.Çok üzgünüm olanlardan.Bakmayın çenem laf yapmıyor ama..

oylar çalındı değil mi ? O zaman gene sorarım size o sandık başında görev alan farklı partilere sahip gözetmenler kaç paraya oy sayılarını satıyor bunu sorgulamak lazım.

Olaylara bu açıdan baktığımda bu ülkede hiç bir şey düzelmez diyorum. Ama bir yanım da sen olumsuz düşünüyorsun, zamanı gelince her şey düzelecek diyor. Gelecekten umutsuzum...

Tebrık edıyorum sizi..
Bende dun sabah 5'ten berı netten canlı yayınları takıp edıyorum.
Yerımde duramıyorum, ama gıdemıyorum da :(

Kendimi kapana sıkıştırılmış gibi hissediyorum:(( orada olup direnmek çok isterdim.şuan yaşam enerjim alınmış gibi halk tv yi kanım donmuş vaziyette izliyorum ...olan oldu insanlar ayaklandı ama medya ve başımızdakiler çoktan uykuya geçtiler sanırım..onlar uyusun bu ülke bu saatten sonra artık uyumıycak inşallah...hadi ülkem dayan geleceğimiz için çocuklarımız için DAYANINNN..Allah yardımcıları olsun dua ediyorum direnenlerin gücü bitmesin inşallah...

Bu polisler nasıl insanlar ? Ben pazarda yumurta satarım yine de bir ana evladına o gazı sıkmam, o copu vurmam ...İstifamı basarım. Nasıl kalkar elim ? Nasıl onu sakat bırakacak, öldürecek pahasına bunu ona yapabilirim ? Bunu yapanların ALLAHı yok mu? demeyeceğim,herkesin inancı olmak zorunda değil de, hiç mi sevdikleri yok ? Yazıklar olsun .... Şoklardayım. Nutkum tutuldu.

haberlerde hastane önünde nöbette olan asker ve polısın konuşmasını gördüğümden berı sınırlerım tepemde
polıs okadar kamera önünde askerı tehdıt edıyor, neymış gırmezlerse hastaneye bıber gazı atacaklarmış
bak bak baaakkk, bırde elını kolunu sallaya sallaya, kımsın sen PAŞA mı dıyor

boşbakan da dığer kongre salonunda sıgaranın zararlarını anlatıyor
ÜLKE AYAKLANMIŞ, İSYAN ÇIKMIŞ SEN HALA NEYIN PEŞINDESIN???
yazıklar olsun

Kanim dondu resmen!!!! Saatlerdir halk tv´den canli yayini izliyorum olanlara inanamiyorum arkadaslar. Baska hic bir kanal´da bu olaylarin bahsi bile gecmiyor bu nasil demokrasi anlayisiymis böyle peeeesssss. Icimden bir yandan polise kalkan eller kirilsin diyorum diger bir yandan ise polisin müdahalesini gördükce lanet ediyorum. Aklim durdu kafam karisti ne düsünecegimi ne söyliyecegimi bilemiyorum tek bildigim yaziklar olsun bu milleti bu hale getirenlere!!! Milleti cok güzel provokate eden ortaligi karistiran muhalefetede bunca seye göz yuman AKP zihniyetinede yaziklar olsun

Ortalığı karıştıran muhalefet değil.Bu eylemler hiçbir partinin güdümüyle de başlamadı bilesiniz.Yani tamamen serbest inisiyatif.O meydanda her partiye oy veren insan var.Tamamen faşizme karşı bir direniş.
Ayrıca içiniz rahat olsun, rahat rahat uyuyun, partiniz olaylara göz yummadı, elinden geleni ardına koymadı, bol bol orantısız güç de kullandı, size iyi uykular.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back