Deli gibiyim. Şuan Alsancak'a gidemediğim için nasıl bir vicdan azabı ile boğuşuyorum. Saatlerdir, o izlediğim videodaki adama ağlıyorum...
Babamı aşıp da, çıkıp gidemiyorum !!!
Gram uykum yok. İstesem de uyuyamam.
aynı babadan bende de var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deli gibiyim. Şuan Alsancak'a gidemediğim için nasıl bir vicdan azabı ile boğuşuyorum. Saatlerdir, o izlediğim videodaki adama ağlıyorum...
Babamı aşıp da, çıkıp gidemiyorum !!!
Gram uykum yok. İstesem de uyuyamam.
Kesinlikle katılıyorum. Ben de inanmıyorum.
10 ay var seçime... Merak ediyorum şu vicdanı sızlayanları
ahhh ah yazabilsemde yazsam neler dönüyor...
İşte asıl bu konuyu derinlemesine düşünmek ve mantıklı olmakta fayda var, hani dış basında Türk baharı deniliyor ya, o baharların sonuçlarını gördük, kimlere yaradı? Toplum psikolojisi test mi ediliyor? Kırılma noktalarımız analiz mi ediliyor?
Yoksa sıra bizde mi?
İyi düşünmek lazım hemde çok iyi.
söyleyememek kötü şey.
ben bir konuşsam neler söyleyecegım de... durum ban olayı olsaydı keşke.
hakaret değil, hakikat olacak
neyse...
polis halka gaz sıkıyor jopluyorsa halkı kım korucak
yanı polise bi düşmanlığım yoktu ama ınanmıyorum
olanlara nasıl canla başla saldırıyorlar
poliste halktan değilmi neden yanında değil karşısında
yok benim söyleyeceklerim banlık durumlar değil. İktidar ve muhalefetin ihaleleri nasıl paylaştıkları...
diyorum ya ; fil çim olayı
tabi anlayana
İşte asıl bu konuyu derinlemesine düşünmek ve mantıklı olmakta fayda var, hani dış basında Türk baharı deniliyor ya, o baharların sonuçlarını gördük, kimlere yaradı? Toplum psikolojisi test mi ediliyor? Kırılma noktalarımız analiz mi ediliyor?
Yoksa sıra bizde mi?
İyi düşünmek lazım hemde çok iyi.
oylar çalındı değil mi ? O zaman gene sorarım size o sandık başında görev alan farklı partilere sahip gözetmenler kaç paraya oy sayılarını satıyor bunu sorgulamak lazım.
Kanim dondu resmen!!!! Saatlerdir halk tv´den canli yayini izliyorum olanlara inanamiyorum arkadaslar. Baska hic bir kanal´da bu olaylarin bahsi bile gecmiyor bu nasil demokrasi anlayisiymis böyle peeeesssss. Icimden bir yandan polise kalkan eller kirilsin diyorum diger bir yandan ise polisin müdahalesini gördükce lanet ediyorum. Aklim durdu kafam karisti ne düsünecegimi ne söyliyecegimi bilemiyorum tek bildigim yaziklar olsun bu milleti bu hale getirenlere!!! Milleti cok güzel provokate eden ortaligi karistiran muhalefetede bunca seye göz yuman AKP zihniyetinede yaziklar olsun