• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Astım ilacı, sargı bezi ve ventolinlerle taksime bir grup geliyor. İhtiyacı olanlar 0532 300 07 02 mutlaka arasın...

İtalya Devlet Televizyon RAI 1: "Türkler Taksim'de bu kez kendi devletlerine karşı Çanakkale Geçilmez'i yazıyorlar."

CNN int muhabiri: "Times Meydanı'nın savaş alanına döndüğünü ve hiç haber yapılmadığını düşünün...(!) işte şu an Türkiye'de bu oluyor."

Guardian: "Küçük bir parkı korumak için başlayan protesto, baskıcı bir rejime isyanın tohumlarını attı."..

türk medyası rezıl ettı kendısını
ülkemin bu durumda olması onlarında ekmeklerine adeta yağ sürüyor.... Hz.Allah korusn vatanımıher türlü tehlikeden... en ufak bi dalgınlığımızda o haberi yapan ve onlarında ipini tutan ülkeler sineğin reçele üşüştüğü gibi üşüşecekler Allah muhafaza.... uyanık olmak lazm hemde çoookkkk göz kırpacak zamanımz yok aslında....Allah bu ülkeye bi bahar yaşatacaksa sadece kendi vatandaşı yaşasın o baharı el ele omuz omuza beraberce ve kansız ölümsüz... türkülerle....

Yahu nerde bu devlet ?? Millet burda devlet yok .
İnsanlar iyice kudursun diye uğraşıyorlar.
Şuan burda olmaya beni mecbur bırakan ailemi kınıyorum !

ülkemin bu durumda olması onlarında ekmeklerine adeta yağ sürüyor.... Hz.Allah korusn vatanımıher türlü tehlikeden... en ufak bi dalgınlığımızda o haberi yapan ve onlarında ipini tutan ülkeler sineğin reçele üşüştüğü gibi üşüşecekler Allah muhafaza.... uyanık olmak lazm hemde çoookkkk göz kırpacak zamanımz yok aslında....Allah bu ülkeye bi bahar yaşatacaksa sadece kendi vatandaşı yaşasın o baharı el ele omuz omuza beraberce ve kansız ölümsüz... türkülerle....

inşallah ama durum pek onu göstermıyor

Arkadaslar an itibariyle Tophane civarinda arasokaklara lutfen girmeyin!Bicakli ve sopali bi grup yoldan gecen vatandasa saldiriyor!DIKKAT!

Hiç bir şekilde açıklama yapılmamasından ben iyice rahatsız oldum ya. Yine neyi planlıyorlar, yine neye alet ediliyoruz?

ben oy vermedim mesela,ayrıca o oyların gerçek olduğunuda inanmıyorum asla..

Seçimin yapıldığı bilgisayar yazılımlarının ABD'den ithal olduğunu, şifrelerin de yine onların elinde olduğunu bilmeyen var mı ki..Sandıktan istediğini çıkarırlar..Yani işlerine yarayacak olanı.

Ortalığı karıştıran muhalefet değil.Bu eylemler hiçbir partinin güdümüyle de başlamadı bilesiniz.Yani tamamen serbest inisiyatif.O meydanda her partiye oy veren insan var.Tamamen faşizme karşı bir direniş.
Ayrıca içiniz rahat olsun, rahat rahat uyuyun, partiniz olaylara göz yummadı, elinden geleni ardına koymadı, bol bol orantısız güç de kullandı, size iyi uykular.....

Partiniz derken??? Eylemleri basindan beri takip ediyorum merak etmeyin muhalefetin alttan alttan provokasyonunu görmemek elde degil. Ben bu ülkede vatandasin polisle busekilde catismasina sizin gibi oturup "vurun polislere" seklinde yorumlayamiyorum kusura bakmayin. Icim aciyor o görüntüleri gördükce yasanmamasi gereken seyler yasaniyor evet akp zihniyetinin yaptiklari bardagi tasiran son damla olmasina ragmen busekilde sonuclanmamaliydi bu olaylar!!!!

Hiç bir şekilde açıklama yapılmamasından ben iyice rahatsız oldum ya. Yine neyi planlıyorlar, yine neye alet ediliyoruz?

açıklama yapıldı :ssz: yavuz sultan köprüsünün güzelliği, ekonomide geldiğimz yer. inşa edilen spor tesisleri ve bilumum seyler.

BLojgsBCAAAbqkE.jpg
..............................

oylar çalındı değil mi ? O zaman gene sorarım size o sandık başında görev alan farklı partilere sahip gözetmenler kaç paraya oy sayılarını satıyor bunu sorgulamak lazım.

Artık oylar sandıktan çalınmıyor ki..Bilgisayar yazılımından rahatlıkla değiştirilebiliyor.Tabi şifre kimdeyse artık..Bu bilgilere ulaşmak çok kolay..

Yurtdışından destek !!!!!!!!

PARİS salı 18:30'da La Fontaine Des Innocents

FRANKFURT Pazar 17:00 An Der Hauptwache

DÜSSELDORF Cumartesi 18:00 Burgplatz'da!

MÜNİH Ctesi 18:00 Odensplatz

VİYANA Ctesi 18:00 Resselpark

NEW YORK Ctesi 12:00 Zucotti Park

KÖLN Pazar, Dom Kilisesi Önü 15:00

şımdılık bunları bulabıldım
yurtdışında yaşayan arkadaşlar sızde katılın
ben pazar günü kölndeyım
sesımızı duyuralım yanlız bırakmayın bızlerı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back