Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok be Kazen yıllardır her skandala rağmen koltuklarını bırakmayan,
Her tepkiye rağmen dediğim dedik bir iktidara itiraz bugün.
Herşeyi geçtim ulusal basının bize verdikleriyle hareket edeyim
Reyhanlıda 51 kişi öldü ama iktidar Amerikaya gitmeyi tercih etti,
Van depreminde onca kişiyi kaybettik sağ kalanları çadıra tıktık ama ne yaptık Suriyeden kaçanlara tüm olanakaları sahip ettik, daha bunun nicesi...
Evet ben de mi demeliyim bana müsade
Merhaba
Reyhanlı ilçesindeki bombalı saldırılarda hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına sabır diliyoruz. Acınız çok taze iken değil de şimdi bunu paylaşmayı uygun gördük. Tüm Hatay'lılara ve Türkiye'ye geçmiş olsun.
Kadınlar Kulübü
gerçekten hem çok şaşırdım hem de çok duygulandım ne kadar gariptir ki Türkiye'nin dört bir yanında bulunan çevrem bu katliam ile ilgilenmez iken; şifremi bilmediğim sitenin editöründen mail aldım. gerçekten düşünceli tavrınız için teşekkür ederim. merkez ilçede yaşıyor olmamız büyük şans bu sebeple etkilenmedik. fakat Antakya'da karışmış vaziyette maalesef.
İnternet giderse ne olacak !
Şimdi beni yazacaklarım için yadırgayanlar, bana kızanlar, anlamayanlar olacak.. Bir çok cevap alabilirim. Ama;
Ben polis yakınıyım. Yıllarca İstanbul'da görev yapmış birinin yakını.. Ne yapardı orda olsaydı bilmiyorum muhtemelen karışmamak için elinden geleni yapardı. Ama kaskını çıkarıp halkın tarafına da geçemezdi..
Yarın belki bulunduğu ilde olaylar çıkacak. Umarım karşı karşıya gelmez kimseyle eminim isteyeceği son şey budur. Ancak arkadaşlar bu ülkede asker-polis ayrımı yapmayın. Sağcı-solcu demekten farkı yoktur. Askere emir verilse askerde aynı şeyi yapmak zorunda kalırdı...
POLİS DEĞİLDİR BURDA SÖZ KONUSU, POLİSE EMRİ VERENDİR.. POLİS KAFASINA GÖRE GAZ BOMBASI ATAMAZ PLASTİK MERMİ KULLANAMAZ!!
Yandaş polis yok mu? Var.. Şuan yaptığı eziyetten zevk alan yok mu yani kesinlikle var. Ama bunu Polis Kötü Polis Kaka'ya indirgemeyin. Bu adamlarda sizlerin emniyeti için çalışan şehit düşen kanını akıtan insanlar..
Kaç şehit cenazesi gördüm ben yapmayın genele yaymayın..