• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İZMİR KORDON GÜL SOKAK ACİL DOKTOR VE İLK YARDIM EĞİTİMİ BİLEN ARKADAŞLAR LAZIM....

Arkadaşlar İZmir'de ayakta... Doktor lazımmış... % otobus dolusu polisi getiriyorlar... aranızda varsa izmirli duyurun... Sayfalarınızda paylaşın.... acillll....

yaşanan olayları izledim ve kanım dondu.
öğretmenim ya hep bir umudum vardı bu ülke için ama bugün ülkemden nefret ettiğim gündür.
Resmen kan döküldü bugün taksim'de.
ülkem için artık bir umudum var bugün

Bi Mustafa Kemal daha olmadığı için bu yaşanan olayların sonu asla gelmeyecek. Başımızdakiler gitse muhalefet ya da diğerleri gelse o zamanda durum aynı olacak. Al birini vur ötekine.. Üzülüyorum ve Ata'mı özlüyorum ben!

Helikopterle gaz atilacagi haberi geldi! Taksimde interneti kestikleri icin esnaf, oteller, restoranlar wifi sifrelerini kaldirdilar! 250.000 kisinin toplandigi soyleniyor. 15 tane polis kaskini ve cobunu birakip eylemcilerin yanina gecmis. Dunya medyasi eylemcileri destekliyor. Askerler halka maske dagitiyor!

DUYURUN LÜTFEN!! İstiklal girişinde İş Bankası önüne 2.toma geldi hazırlık yapıyorlar lütfen çevrenizdeki insanları uyarın!

arkadaslar odakuleye doğru kaçmayın. o tarafta yaklaşık 50 tane polis aracı gelmiş. yoksa koridorda kalırsınız. #direngeziparki

#direngaziparki eşi ile birlikte taksimde doktorlar. lütfen arayın! bekliyorlar!!! 507 706 68 98

sürekli alıntı yapın,i bu sayfada kalmasın;

İSTİKLAL CAD. FİTAŞ PASAJI NO :12 BEYOĞLU GAZ MASKESİ DAĞITILIYOR. LÜTFEN PAYLAŞIN!

İstiklal Caddesi,Sadri AlışıkSok. No.19'da ki otel Hotel Residence yaralılar için her türlü yardımı yapacağını açıkladı ltfn

Sabah 5'ten beri çatışma var!
Şehirler ayakta!
Ölüler ve yaralılar var!
Polis ve asker karşı karşıya, komutanlar vur emri vereceklerini söylüyorlar!
Millet sokakta!
Bu başbakan nerede?!
Tek lafıyla durduracak adam nerede?

Polis eşlerinin, annelerinin yerine kendinizi koydunuz mu ? Aynı zamanda asker eşi ve annelerinin de !

ben polis kızıyım eğer rahmetli babam yaşasaydı büyük ihtimalle gaz sıkan polislere direktif veren amirlerden biri olacaktı ve ben ömür boyu babamla baba-evlat ilişkisini bitirecektim hayatımda hiçbirşeyden bu kadar emin olmadım başbakan gibi çok açık ve net ifade ediyorum.

Bahçeşehir Üniversitesi de kapılarını açmıştır...

Eğer doğruysa:
$601897_294583944011365_1020514519_n.jpg

Guardian: Park eylemleri Türk Baharı'nın tohumlarını attı
Halk tv canlı yayın için:
Halk TV canlı yayın izle | Son dakika haberleri | Haber Molası - Haber için mola verin!

Kızlar eminim sizde rastlamışsınızdır öyle twitler var ki.. yapılanları bir oyun olarak gören mi dersin polisi destekleyen mi Atamıza dil uzatan mı.. Okudukça utanıyorum. Sırf iktidarı desteklediği için yaptığı hataları görmezden gelen bu katı zihniyeti anlayamıyorum!! Ne kadar da ilahlaştırılıyor her şey. Yapılanları göz ardı etmek, iktidarı temize çıkarmaya çalışmak bizi otoriter,baskıcı, dikdatörlükle yönetilen bir toplum haline getirmez mi? Hani devletin görevi masumun hakkını gözetmekti ? çok yazık.

Araya sıkıştırmaya çalışıyorlar Odakule tarafı boşsa oradan çıkış yapın Tünel Ve İstiklalden iyice ortaya almaya çalışıyorlar

birlik olma günü. eski direnişi gösteren kadınlara ihtiyacı var bu ülkenin . haydi kızlar elimizden ne geliyorsa devam !
iyilik bizimle olsun.

ne oluyor allah askina biri polisi durdursun suan almanyadayim mideme kramplar girdi uyuyamiyorum, türkiyenin suriye gibi olmasindan endise ediyorum. manyak mi bu polis ? :47::47::47:

yaf isterse hükümeti protesto etsin ne olacak yani birakin milleti yahu

aranan küçük Emir hüseyin camiinde tek basna ailesiini bekliyorr duyuralım !!!!!!!!

sürekli alıntı yapın,i bu sayfada kalmasın;

İSTİKLAL CAD. FİTAŞ PASAJI NO :12 BEYOĞLU GAZ MASKESİ DAĞITILIYOR. LÜTFEN PAYLAŞIN!

Sabah 5'ten beri çatışma var!
Şehirler ayakta!
Ölüler ve yaralılar var!
Polis ve asker karşı karşıya, komutanlar vur emri vereceklerini söylüyorlar!
Millet sokakta!
Bu başbakan nerede?!
Tek lafıyla durduracak adam nerede?

her kanalda banttan yavuz sultan selim köprüsünü anlatıyor...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back