Niyetim tartışmak olacaksa eğer daha kayda değer cevaplar bekliyorum, seviye bu olmamalı buna gerek yok :)'' Biz kimiz? bizi tarif eder misiniz?'' bu ne yahu? :)
15 sene önce ölmüş adamlara sahte seçim kartları çıkartıp oy sandığında akp ye oya atrasınız
napacan yazııkkkk öyle böyle bu dümeni yüreteceksiniz...
Taraf olmayan bertaraf olur diyen bir başbakana ona oy vermeyenler olarak öfkeliyim kinliyim.
Mesela inanç özgürlüğünden bahsedip başkalarının inançlarına saygı duyulmamasına öfkeliyim.
Kapatılan konuda bu ülkede yaşayan herkes müslüman olmak zorunda gibi konuşan zihniyete sahip insanlar yarattığı için bu başbakana öfkeliyim.
Apoyu barış elçisi yaptığı için öfkeliyim.
Reyhanlının hesabını sromadığı için öfkeliyim.
Polis devleti olduğumuz için öfkeliyim.
Ülkede herhangi bi kanun yasa teklifi konuşulurken okyanus ötesinden icazet alınmasından dolayı öfkeliyim.
Atatürke sürekli laf sokulmaya çalışılmasından dolayı öfkeliyim.
Dediğim dedik çaldığım düdük dik dik tavırlarından dolayı öfkeliyim.
Kpssden dolayı öfkeliyim hakkımı helal etmiyorum.
say say bitmez
Peşinen söyleyeyim muhalefete hiç oy vermedim. Boş oy attım hep , bunları yapan onlar da olsa aynı öfkem onlara da olurdu.
Ayrıca beyin taşıyanlar değil onu kullanabilenler anlar benim yazdıklarımı da.
Birşey diyimmi olayları eleştirenler yani protestoları haksız bulanlar lafım size hepiniz düzenin adamısınız polislerden dahada nefret ediyorum böyle düşünenlerden de halk düşmanlığıdır bu ölümüne dövmek saçlarından sürüklemek polis ölçüsüz güç kullanıyor yok neymiş cici başbakan diyorki Avrupada daha kötü işte polisler daha sert müdahale ediyo nah daha sert Bulgaristanda ney bakanı hatırlamıyorum polis göstericilere kötü davrandı diye adam istifa etti düşünebiliyomusunuz.Bu hükümet defolsun gitsin yerle bir olsun istiyorum Türkiye baharı olacak!!
İşte bu zihniyetle insanlar koyunlaşır aman ne değişir ne olurki filan bu kafayla asıl bi bok olmaz evde oturmakla gözünü kulağını kapatmakla olmaz elini taşın altına koycan arkadaş değişim kıçın üstüne oturmakla olmuyo.Sen vatanını evden oturup bunları yazarak sev.
Biber gazı sıktı diye tazminat ödemeye mahkum olan polis var. :)
Sizin tabiriniz ile bu cahiller, yobazlar iki torba kömüre oy verenler tahrik olmadı sakince bekledi Şiddete ortak olup marjinal gruplara mecra oluşturmadı Ama siz aydınlar, tahsilli, kültürlüler siz, siz ise tahriklere gaza gelip sokaklarda eylem yapıp şiddete ortak oldunuz
Peki soruyorum
Nedir bu Taksim sevdası?
Sadece Taksimde ki ağaçlar mı ağaç?
Başak yerlerdeki ağaçların canı yok mu?
Koç Üniversitesi yapılırken kesilen ağaçlar, Kadıköy de buz pateni için kesilen binlerce ağaç ve daha birçok ağaç bunlar ağaç değil miydi?
Yine soruyorum!
Madem demokrasi diye çığlık atıyorsunuz...
Neden şiddet!
Neden sosyal medyada asılsız abartılı halkı galeyan getirecek mesajlar yalan fotoğraflar ve bunları bizzat CHP millet vekilleri yaptı
Bir insanın Başbakanın anasına O . Çocuğu diyebilecek kadar yeşil değil siyah bir eylemdir bu Ve bizim sükunet çağrılarımıza bile edilen küfürler
Neden Hükümet istifa çığlıkları
Neden darbe çığlıkları
Neden istila ve halkı isyana teşvik
Ve soruyorum
NEDEN ERKEN SEÇİM ÇIĞLIKLARI DEĞİL
Demokrasilerde halk sandıkta kararını veriyorsa isteyin erken seçimi bizde destekleyelim
İşte ben buna bir anlam veremiyorum
Normal halkı sokağa dökmek ne kadar demokratik ne kadar samimi ve her şeyden önce ne kadar kendine güven şeklidir?
Madem halk bu kadar şikayetçi, yapılır erken seçim sandıktan demokrasi çıkar
Ya da sandıktan ne çıkacağının veya çıkmayacağının endişesi var
Böyle eylemlerde başrollerdekiler değil ancak ve ancak halk zarar görür
Sizin tabiriniz ile bu cahiller, yobazlar iki torba kömüre oy verenler tahrik olmadı sakince bekledi Şiddete ortak olup marjinal gruplara mecra oluşturmadı Ama siz aydınlar, tahsilli, kültürlüler siz, siz ise tahriklere gaza gelip sokaklarda eylem yapıp şiddete ortak oldunuz
Peki soruyorum
Nedir bu Taksim sevdası?
Sadece Taksimde ki ağaçlar mı ağaç?
Başak yerlerdeki ağaçların canı yok mu?
Koç Üniversitesi yapılırken kesilen ağaçlar, Kadıköy de buz pateni için kesilen binlerce ağaç ve daha birçok ağaç bunlar ağaç değil miydi?
Yine soruyorum!
Madem demokrasi diye çığlık atıyorsunuz...
Neden şiddet!
Neden sosyal medyada asılsız abartılı halkı galeyan getirecek mesajlar yalan fotoğraflar ve bunları bizzat CHP millet vekilleri yaptı
Bir insanın Başbakanın anasına O . Çocuğu diyebilecek kadar yeşil değil siyah bir eylemdir bu Ve bizim sükunet çağrılarımıza bile edilen küfürler
Neden Hükümet istifa çığlıkları
Neden darbe çığlıkları
Neden istila ve halkı isyana teşvik
Ve soruyorum
NEDEN ERKEN SEÇİM ÇIĞLIKLARI DEĞİL
Demokrasilerde halk sandıkta kararını veriyorsa isteyin erken seçimi bizde destekleyelim
İşte ben buna bir anlam veremiyorum
Normal halkı sokağa dökmek ne kadar demokratik ne kadar samimi ve her şeyden önce ne kadar kendine güven şeklidir?
Madem halk bu kadar şikayetçi, yapılır erken seçim sandıktan demokrasi çıkar
Ya da sandıktan ne çıkacağının veya çıkmayacağının endişesi var
Böyle eylemlerde başrollerdekiler değil ancak ve ancak halk zarar görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?