Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niyetim tartışmak olacaksa eğer daha kayda değer cevaplar bekliyorum, seviye bu olmamalı buna gerek yok :)'' Biz kimiz? bizi tarif eder misiniz?'' bu ne yahu? :)

Benim sorularıma ısrarla siz deyip ithafta bulunmuşsunuz gülmem gerekli biri varsa benim sanırım. :31:
Kayda değer cevaptan kastınız ne çözemedim...
Ha bu arada 3 gündür süregelen protestolara ben gitmedim bu durumda hangi gruptan oluyorum...
Konunuz birilerini bir gruba sokmak için gibi sanki... :31:
2 Grup yok bu ülkede...
Sandıkta konuşanlar ve protestocular diye...
Bilin istedim.
O yüzden 'tarif edin' diyorum. Ama kaçtığınıza göre pek biliyor görünmüyorsunuz bu sorunun cevabını... :34:

tartışmayla bir yere varılmaz lütfen kimsenin görüşünü burada tartışarak değiştiremezsiniz bize göre iç karışıklık onlara göre haklı eylem kıyamet kopana kadarda tartışsak burada bir sonuca varılmaz lütfen biz iç karışıklık diyoruz ama bide ortak oluyoruz buna burada tartışarak diğer kişilerle semanur1 lütfen sakin olalım ya :(

kömürü bol dağıtıyorlar
:52:

burada dedesi Çanakkale harbine katılmış biri varmı eminim yoktur...

Hala ağaç diyorlar çıldıriciimm:41:

Şöyle bir ağaç olabilir acaba hem 2 ağaç tanımına da uymuş. :6:
$ağaç.webp

Bakın reis-i cumhur ne diyor

Taksim’deki olaylara ilişkin bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Gül, “Sükunetin sağlanması ve konunun yeniden bizlere yakışır bir şekilde tartışılarak neticelendirilmesi için herkesin üzerine düşeni ivedilikle yapacağına inanıyorum” dedi.

Taksim’deki olaylara ilişkin yaptığı basın açıklamasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, şu ifadeleri kullandı: “Demokrasiye, çoğulculuğa ve hukukun üstünlüğüne inanan ve bu yolda daha fazla mesafe kat etme azminde olan Türkiye’de, pek çok farklı düşüncenin, bakış açısının olması, önemli konularda farklı yorumların, yaklaşımların, görüşlerin ortaya çıkması gayet tabidir. Bu, demokratik bir toplumun en büyük zenginliğidir. Esas önemli olan medeni bir şekilde tartışabilmektir: Diyaloga açık olmak, farklı görüşlere kulak verebilmektir. Demokratik bir toplumda, tepkiler istismara mahal vermeyecek şekilde, kurallara uyarak, sağduyu ve sükunet ile verilebilmeli; buna mukabil, yönetenler de, farklı düşüncelere ve kaygılara kulak vermek için daha çok çaba sarf etmelidir.”

Cumhurbaşkanı Gül, açıklamasına, “Taksim’de bir kaç günden bu yana devam eden ve maalesef dün itibarıyla kaygı verici bir noktaya gelen olayların yatışması için hepimize düşen, daha fazla olgunluktur. Güvenlik güçlerimiz, görevlerini yerine getirirken her zamankinden daha fazla ihtimam göstermeli, müdahalelerinde ölçülü olmaya dikkat etmeli, üzücü görüntülerin ortaya çıkmasına izin vermemelidir” şeklinde devam etti.

Cumhurbaşkanı Gül, açıklamasını, “Bu sabah başta Sayın Başbakan olmak üzere ilgili hükümet ve devlet yetkilileri ile görüşerek bu hususları kendileriyle de paylaştım. Sükunetin sağlanması ve konunun yeniden bizlere yakışır bir şekilde tartışılarak neticelendirilmesi için herkesin üzerine düşeni ivedilikle yapacağına inanıyorum” diyerek tamamladı.

Yani anlamayanlar için kısaca; DEMOKRASİ YALNIZA SEÇİM DEĞİLDİR MESAJ ALINMIŞTIR:34:

NOT:Ben asla sizin sokaklara dökülebileceğinize ihtimal vermiyorum o ayrı.

15 sene önce ölmüş adamlara sahte seçim kartları çıkartıp oy sandığında akp ye oya atrasınız

napacan yazııkkkk öyle böyle bu dümeni yüreteceksiniz...

15 sene önce ölmüş adamlara sahte seçim kartları çıkarırken, sandıkta ki CHP MHP sandık görevlileri müşahitleri neredeymiş acabaaa hiç kontrol edilmemiş mi? :) saçmalığın da bu kadarı :) 22 milyon insandan oylar bu şekilde alınıyor yani??? :) İlahi yaaa çaresizlikten ne uyduracağınızı şaşırmışsınız artık :)

günlerdır konuşuyoruz, anlatıyoruz
kaç kışı uykusuz kaldı sabaha kadar bırşeyler ıçın mücadele ettık

anladım kı hepsı boşmuş :ssz:
anlayana sıvrı sınek saz.. :34:

Birşey diyimmi olayları eleştirenler yani protestoları haksız bulanlar lafım size hepiniz düzenin adamısınız polislerden dahada nefret ediyorum böyle düşünenlerden de halk düşmanlığıdır bu ölümüne dövmek saçlarından sürüklemek polis ölçüsüz güç kullanıyor yok neymiş cici başbakan diyorki Avrupada daha kötü işte polisler daha sert müdahale ediyo nah daha sert Bulgaristanda ney bakanı hatırlamıyorum polis göstericilere kötü davrandı diye adam istifa etti düşünebiliyomusunuz.Bu hükümet defolsun gitsin yerle bir olsun istiyorum Türkiye baharı olacak!!

Taraf olmayan bertaraf olur diyen bir başbakana ona oy vermeyenler olarak öfkeliyim kinliyim.
Mesela inanç özgürlüğünden bahsedip başkalarının inançlarına saygı duyulmamasına öfkeliyim.
Kapatılan konuda bu ülkede yaşayan herkes müslüman olmak zorunda gibi konuşan zihniyete sahip insanlar yarattığı için bu başbakana öfkeliyim.

Apoyu barış elçisi yaptığı için öfkeliyim.
Reyhanlının hesabını sromadığı için öfkeliyim.
Polis devleti olduğumuz için öfkeliyim.
Ülkede herhangi bi kanun yasa teklifi konuşulurken okyanus ötesinden icazet alınmasından dolayı öfkeliyim.
Atatürke sürekli laf sokulmaya çalışılmasından dolayı öfkeliyim.
Dediğim dedik çaldığım düdük dik dik tavırlarından dolayı öfkeliyim.
Kpssden dolayı öfkeliyim hakkımı helal etmiyorum.

say say bitmez

Peşinen söyleyeyim muhalefete hiç oy vermedim. Boş oy attım hep , bunları yapan onlar da olsa aynı öfkem onlara da olurdu.

Ayrıca beyin taşıyanlar değil onu kullanabilenler anlar benim yazdıklarımı da.

Ben yazmak istesem bu kadar iyi ifade edemezdim.
Geçenlerde Ankara metrosundaki anonsla ilgili yapılan eylem hakkında konuştu dün başbakan.
''Hadi iki kişi bankta yan yana oturur bunu hoş karşılarsın da ''RTE olarak bunu da hoş karşılamam da'' vs vs bence öyle bi anons yapılması gayet doğal.''
İnanç özgürlüğü dediniz,örtümüze karışılıyo dediniz
Bizim yediğimize içtiğimize,yasal haklarımıza,yatak odamıza,karnımızda taşıdığımıza,kaç tane doğurup doğurmayacağımıza kadar girdiniz.
Mecbur mu herkes senin hayatını,senin inancını,senin doğrularını yaşamaya?
Ha bu düşünceler dinin arkasına saklandı senelerce gıkımızı çıkaramadık.
Hala Allah gözünüzü açsın yazıyolar.
Meydanlarda komşun,akraban,kardeşin zulüm görüyo.
Allah gözünüzü açsın da görün.

Birşey diyimmi olayları eleştirenler yani protestoları haksız bulanlar lafım size hepiniz düzenin adamısınız polislerden dahada nefret ediyorum böyle düşünenlerden de halk düşmanlığıdır bu ölümüne dövmek saçlarından sürüklemek polis ölçüsüz güç kullanıyor yok neymiş cici başbakan diyorki Avrupada daha kötü işte polisler daha sert müdahale ediyo nah daha sert Bulgaristanda ney bakanı hatırlamıyorum polis göstericilere kötü davrandı diye adam istifa etti düşünebiliyomusunuz.Bu hükümet defolsun gitsin yerle bir olsun istiyorum Türkiye baharı olacak!!

Biber gazı sıktı diye tazminat ödemeye mahkum olan polis var. :)

Bu konu daha kısa bir sürede kapanır, alenen kavge etmek için açılmış :19:

İşte bu zihniyetle insanlar koyunlaşır aman ne değişir ne olurki filan bu kafayla asıl bi bok olmaz evde oturmakla gözünü kulağını kapatmakla olmaz elini taşın altına koycan arkadaş değişim kıçın üstüne oturmakla olmuyo.Sen vatanını evden oturup bunları yazarak sev.

sen bunları meydanlardan cop yiyerek mi yazıyorun zurttttnaaa :36: :36: istediğini ye sonucunu da bana bildir yeni nesil hırçın genç :27:

Demokrasi sadece secim demek değildir . Herkes iktidardaki partiyi ve onun görüşünü savunman zorunda değil . O yüzden demokratik ülkelerde mutlaka karşıt görüşler olacaktır ve devlet , başbakan bunları dinlemek ve ona göre hareket etmek zorundadır . Sadece oy aldığı % 35 taban halkın istediğini yapan bir devlet bicimi demokrasi değil totaliter bir rejimdir.
Burda insanları aynen başbakan gibi bizi sokaga dökmeyin diye tehdit ederek provokasyon yapan sizsiniz.litfen sözlerinize dikkat edin kimse darbe çığlığı atmadı orda, hem ordamiydiniz nerden biliyorsunuz? Zaten darbeyi yapacak komutan kalmadı o yüzden bosuna da endişe etmeyin . Devrim çığlıkları atıldı,evet, ama siz daga darbeyle devrim arasındaki farkı bile bilmiyorsunuz sanırım . Sokaga çıkmak istiyorsanız çıkın burdan bosa tehditler savurmayın , sokakta söyleyin. Demokratik hakkınızı sadece sandıkta değil sokakta da kullanabilirsiniz

düşüsenize polis kızı alıyor

şimdi seni yere domaltıp s...k...r...m diyor

bir polis bunu diyebiliyorsa Allah'tan korkmuyor
polisin kızını o hale gelecek günün birinde haberi yok
adalet dünyası ektiğini biçersin.
tarih bunları affetmeyecek...

Biber gazı sıktı diye tazminat ödemeye mahkum olan polis var. :)

Burda göstericilere derlerdiki siz çok biber gazı yemişsiniz ödeyin bakayım parasını derlerdi :S ya çok moralim bozuk bi yandan gururluyum karışığım başbakan bikaç çapulcu dedi ya oha dedim sen gel İzmiri gör Cumartesi günü teyzeler amcalar gençler kaç bin insan vardı bilmiyorum hehe bide alkolüde protesto ettiler ellerinde hersin bira şişesi şerefine rte diye.Nesye ara veriyorum yine gelicem :)

Sizin tabiriniz ile bu cahiller, yobazlar iki torba kömüre oy verenler tahrik olmadı sakince bekledi… Şiddete ortak olup marjinal gruplara mecra oluşturmadı… Ama siz aydınlar, tahsilli, kültürlüler siz, siz ise tahriklere gaza gelip sokaklarda eylem yapıp şiddete ortak oldunuz…
Peki soruyorum…

Nedir bu Taksim sevdası?

Sadece Taksimde ki ağaçlar mı ağaç?
Başak yerlerdeki ağaçların canı yok mu?
Koç Üniversitesi yapılırken kesilen ağaçlar, Kadıköy de buz pateni için kesilen binlerce ağaç ve daha birçok ağaç bunlar ağaç değil miydi?

Yine soruyorum!
Madem demokrasi diye çığlık atıyorsunuz...
Neden şiddet!
Neden sosyal medyada asılsız abartılı halkı galeyan getirecek mesajlar yalan fotoğraflar… ve bunları bizzat CHP millet vekilleri yaptı…
Bir insanın Başbakanın anasına O…. Çocuğu diyebilecek kadar yeşil değil siyah bir eylemdir bu… Ve bizim sükunet çağrılarımıza bile edilen küfürler…
Neden “Hükümet istifa” çığlıkları…
Neden “darbe” çığlıkları…
Neden istila ve halkı isyana teşvik…

Ve soruyorum…

NEDEN “ERKEN SEÇİM” ÇIĞLIKLARI DEĞİL…
Demokrasilerde halk sandıkta kararını veriyorsa isteyin erken seçimi bizde destekleyelim…
İşte ben buna bir anlam veremiyorum…
Normal halkı sokağa dökmek ne kadar demokratik ne kadar samimi ve her şeyden önce ne kadar kendine güven şeklidir?
Madem halk bu kadar şikayetçi, yapılır erken seçim sandıktan demokrasi çıkar…
Ya da sandıktan ne çıkacağının veya çıkmayacağının endişesi var…
Böyle eylemlerde başrollerdekiler değil ancak ve ancak halk zarar görür…

Nedir bu chp nefreti..

İlk önce bu hükümet kendi yaptığı işlere baksın hanımefendi....

Konu sadece 2 tane ağaçın kesilmesi değil...

Sizin tabiriniz ile bu cahiller, yobazlar iki torba kömüre oy verenler tahrik olmadı sakince bekledi… Şiddete ortak olup marjinal gruplara mecra oluşturmadı… Ama siz aydınlar, tahsilli, kültürlüler siz, siz ise tahriklere gaza gelip sokaklarda eylem yapıp şiddete ortak oldunuz…
Peki soruyorum…

Nedir bu Taksim sevdası?

Sadece Taksimde ki ağaçlar mı ağaç?
Başak yerlerdeki ağaçların canı yok mu?
Koç Üniversitesi yapılırken kesilen ağaçlar, Kadıköy de buz pateni için kesilen binlerce ağaç ve daha birçok ağaç bunlar ağaç değil miydi?

Yine soruyorum!
Madem demokrasi diye çığlık atıyorsunuz...
Neden şiddet!
Neden sosyal medyada asılsız abartılı halkı galeyan getirecek mesajlar yalan fotoğraflar… ve bunları bizzat CHP millet vekilleri yaptı…
Bir insanın Başbakanın anasına O…. Çocuğu diyebilecek kadar yeşil değil siyah bir eylemdir bu… Ve bizim sükunet çağrılarımıza bile edilen küfürler…
Neden “Hükümet istifa” çığlıkları…
Neden “darbe” çığlıkları…
Neden istila ve halkı isyana teşvik…

Ve soruyorum…

NEDEN “ERKEN SEÇİM” ÇIĞLIKLARI DEĞİL…
Demokrasilerde halk sandıkta kararını veriyorsa isteyin erken seçimi bizde destekleyelim…
İşte ben buna bir anlam veremiyorum…
Normal halkı sokağa dökmek ne kadar demokratik ne kadar samimi ve her şeyden önce ne kadar kendine güven şeklidir?
Madem halk bu kadar şikayetçi, yapılır erken seçim sandıktan demokrasi çıkar…
Ya da sandıktan ne çıkacağının veya çıkmayacağının endişesi var…
Böyle eylemlerde başrollerdekiler değil ancak ve ancak halk zarar görür…

CHPli vekiller sosyal medyadan öğrendiler herşeyi.

Okuyun, araştırın, ezberletilmiş şeyleri yaşamayın, cıkarın gözlüklerinizi etrafınıza bakın.

arkadaşlarım kimse birbirini kırarak, şiddetle kavgayla bi yere varamaz... her görüşten insan var tabii ki ama kimse kimsenin görüşünü benimsemek zorunda değil... sosyal paylaşım sitelerinde bile kavga, kargaşa birbirimize düşmeyelim... birbirimizden nefret etmeyelim... bi an önce bu kaosun ortadan kalkması için bi şeyler yapalım... insanlar zarar görüyor, yıkılan yakılan yerler var, insanlar arkadaşlar akrabalar birbirine diş biler oldu bi kazanan yok bunun sonucunda ben herkesi sağduyuya davet ediyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X