Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu olaylarda eylemcilere işkence eden polislerden biri eşim olsaydı yemin ediyorum boşardım,babam-kardeşim olsaydı akrabalık bağımı keserdim.Emir kulu diye bir şey yok,emirleri işine geldiği gibi uygulamak var

arkadaşlarım kimse birbirini kırarak, şiddetle kavgayla bi yere varamaz... her görüşten insan var tabii ki ama kimse kimsenin görüşünü benimsemek zorunda değil... sosyal paylaşım sitelerinde bile kavga, kargaşa birbirimize düşmeyelim... birbirimizden nefret etmeyelim... bi an önce bu kaosun ortadan kalkması için bi şeyler yapalım... insanlar zarar görüyor, yıkılan yakılan yerler var, insanlar arkadaşlar akrabalar birbirine diş biler oldu bi kazanan yok bunun sonucunda ben herkesi sağduyuya davet ediyorum...

yoook etmeyeceksin edersen sağduyuya dawet vatan haini oluverirsin bir anda!

yıkın parçalayın bu ülkeyi! herkes şu an kendini kahraman zannediyor gazı aldıkça, dewam aynen tam gaz ilerle türkiyem!

Ne kadar konuşursanız konuşun, söyledikleriniz karşınızdakilerin anladığı kadardır ( İki taraf içinde söylüyorum ).
O yüzden çok ta dil dökmeye, fanatikliğe lüzum yok.

Son düzenleme:
bu konu baymadı mı bacım ya. daha bugün kapatılmıştı aynı konu farkl isim :31:
bu kadar da yandaş olunmazki :24::24:

Bu olaylarda eylemcilere işkence eden polislerden biri eşim olsaydı yemin ediyorum boşardım,babam-kardeşim olsaydı akrabalık bağımı keserdim.Emir kulu diye bir şey yok,emirleri işine geldiği gibi uygulamak var

Emir kulu diye birşey yok canım. Anayasada madde olarak belirtilmiş resmini paylaşmıştım hatta kapatılan topikte.
DEdiğin gibi emirleri işine geldiği gibi uyguluyorlar ve bundan çok zevk aldıklarıda belli.

Türk Tabipleri Birliği gösterilerde ilk kez ölüm yaşandığını duyurdu. TBB: Bu ölümün sorumlusu 'Yüzde elliyi evlerinde zor tutuyoruz' diyerek iç savaş kışkırtıcılığı yapan siyasi iktidardır

T24

Gezi Parkı eylemerinde ilk kez ölüm yaşandığını duyuran Türk Tabipleri Birliği bunula ilgili iktidar suçladı. TBB, "Bu ölümün sorumlusu; günlerdir süren demokratik gösterileri vahşice bir şiddetle durdurmaya çalışan, göstericilerin haklı taleplerine kulak vermek yerine onları “üç beş çapulcu” diyerek tahrik eden; bununla da yetinmeyip “Yüzde elliyi evlerinde zor tutuyoruz” dedi. TBB, ayrıca, 2 kişinin hayati tehlikesini olduğunu belirtirken bin 845 kişinin de yaralandığını söyledi.

Allah rahmet eylesin.:50:
Hala adam orayıda yıkarım,burayıda sizene diyor ya.:47:

meseleye hala ağaç meselesi olarak bakanlara şunu söylemek yeterli; bir ağaç kesildi bir millet uyandı..

haydi selametle..

Ya yeter artık, "sizler terörle eylemi birbirine karıştırıyorsunuz" ne demek?
Nasıl bir söylemdir bu?

Dünden beri vatan haini damgası yediğimiz yetmedi mi sayın yönetim?

Biz nasıl ki iktidar destekçilerini çeşitli yaftalarla yaftalamıyorsak -onca sıfat varken hem de- adabıyla tartışıyorsak, bir zahmet herkes adabını bilsin.
Haddini hududunu bilsin.
Rica ediyorum.

Böyle çirkin, mesnetsiz iftiraları hiç birimiz haketmiyoruz.

4 gündür kimin terör estiğini hepimiz gördük çok şükür.
Ölenler, yaralananlar hala hastanelerde.

Muharabeye gider gibi giden, öldürmek istermişçesine insanlara saldıran halk değil polistir.

Provakatörlerle halkı aynı kefeye sokmaya çalışan zihniyet ise, provakatörün ta kendisidir.

erhan-haber.jpg

bu genç kesin üniversite mezunu ve yıllardır işsizdir
ekonomimiz çook iyi ya herkesin işi var
işsizlikten millet intihar ediyor...
aileler yuvalarda boşanma arttı...
mesela bizim üst komşumuza geçen hafta
icra geldi
ama yokk ekonomi süper işliyor....
hayır durmak yok yola devam...........

polisimiz başka bir kızada

seni şimdi yere domaltıp s...k...r...m demiştir...

polisinde kızı vardır elbet ....

Halkının istemediği birşeyi göz göre göre bağırta bağırta yapan bir başbakan ve güç kullanarak zorlayan susturan bir başbakandan bahsediyordu bugün radyoda... Halkının hiçbir isteğine kulak vermeden uygulayan bir başbakandan...
Yoksa mesele AKP, CHP, MHP değil...
Sürekli susturulan bir halkın direnişi bu...
2 ağaçtan çok çok derin... :31:

Sadece kendinizi yada siz gibi düşünenleri düşünen ve HALKIMIZIN yarısını hiçe sayan BİR iktidarı kendi HALKINIZA tercih etmeniz ne kadar üzücü :31:
Ve yaşananları olayından saptırmaya kalkan kısmi anarşist AZINLIK kişilerin olayıymış gibi anlatmanız...
Yaşananları bu safhaya,ülkemize zarar verecek konuma getiren kişi,ASIL SORUMLU zaten sizin sandıkta konuştuklarınız...

Sizin,Çocuklarınızın destekçisi her zaman bu HALK olacaktır unutmamalısınız.

Bencilliği bırakıp biraz sizin dışınızda kalan ülkenin yarısına ( USTURUBU,EDEBİ,NEZAKETİ bilmeyen,Sadece sandıkta konuşanları düşünen,Halkın sesini umursamayan,Güç Bende istediğim gibi at koştururum tarzındaki iktidarını eleştiren) destek olmalısınız!

ahh kızlar ahhh konuyu kapattırmayı başardılar şimdi daha çok tahrik ederek sizin banlanmanızı sağlamaya çalışıyorlar :47: bırakın şunları yaa cevap vermeyin kendi kendilerine yazıp eğlensinler konumuz kapanır kapanmaz kaçtane konu açtılar :47:

Ben sandıklarda hile olduğuna inanıyorum.. Makarna, kömür hilesini bile aşacak derecede!

Eylem yapmak herkesin hakkı elbet...
Ama sizler eylem ve TERÖR'ü birbiriyle karıştırıyorsunuz.....

polis amcalara sor o zaman .....demokratik hak olan eylem yapmayı neden kan dökerek engellemeye çalışmış.......şu an iktidarda olanlar neden bu kadar korkup kendi halinde insanları bu derece yaraladılar.........polis amcalar neden ortalığı yıkıp duman etmiş kameraları kırıp dükkanları yağmalar gibi yapmış..........korkma sor onlara niye yapmışlar bunu............

ahh kızlar ahhh konuyu kapattırmayı başardılar şimdi daha çok tahrik ederek sizin banlanmanızı sağlamaya çalışıyorlar :47: bırakın şunları yaa cevap vermeyin kendi kendilerine yazıp eğlensinler konumuz kapanır kapanmaz kaçtane konu açtılar :47:

açsınlar nolcakki oyuna gelenmi var
ben göremedimde :50::50::50::50:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X