Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlarım kimse birbirini kırarak, şiddetle kavgayla bi yere varamaz... her görüşten insan var tabii ki ama kimse kimsenin görüşünü benimsemek zorunda değil... sosyal paylaşım sitelerinde bile kavga, kargaşa birbirimize düşmeyelim... birbirimizden nefret etmeyelim... bi an önce bu kaosun ortadan kalkması için bi şeyler yapalım... insanlar zarar görüyor, yıkılan yakılan yerler var, insanlar arkadaşlar akrabalar birbirine diş biler oldu bi kazanan yok bunun sonucunda ben herkesi sağduyuya davet ediyorum...
Bu olaylarda eylemcilere işkence eden polislerden biri eşim olsaydı yemin ediyorum boşardım,babam-kardeşim olsaydı akrabalık bağımı keserdim.Emir kulu diye bir şey yok,emirleri işine geldiği gibi uygulamak var
Eylem yapmak herkesin hakkı elbet...
Ama sizler eylem ve TERÖR'ü birbiriyle karıştırıyorsunuz.....
ahh kızlar ahhh konuyu kapattırmayı başardılar şimdi daha çok tahrik ederek sizin banlanmanızı sağlamaya çalışıyorlarbırakın şunları yaa cevap vermeyin kendi kendilerine yazıp eğlensinler konumuz kapanır kapanmaz kaçtane konu açtılar
![]()