Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu uyuyan uyutan medyayı uyandırma vaktidir

bence bir kaç gün bizde televizyon açmayıp onlar gibi uyuyormuşşş gibi yapalım.

görsünler kimin elinde ipleri.

''10 tane polıs Eylem yapan tarafa gecıp polıslere gaz bombası sıkıyor ''

harbiye love club'ta yaralı arkadaşlarımız var! ambulans almamış..müdahale ve/veya ulaşım bekliyorlar! #direngeziparki

ALLAH AŞKINA YAYIN ŞUNU TÜNELE GİTMEYİN! TÜNELE GİTMEYİN! ELEKTRİKLERİ KESTİLER TUZAK VAR GİTMEYİN!! #direngeziparki

TAKSİMDEKİLER! 15dk sonra büyük bir gaz atışı olacak. Ara sokaklara apartmanlara sığının herkes duyurun! #direngeziparki RTlütfen

Bu bi ağac/park olayi değil halk dolmuş hatta taşmiş ,Atasina bayramina kurtajina alkolune ve herseye karisilmasina patliyor ok yaydan çikti

Polisler taksimdeler ama vicdanları, insafları, insanlıkları, kalpleri, merhametleri... Maalesef başka biryerlerde kalmış. Bunlar bir anne ve babanın evlatları mı? bir çoçuğun babaları mı? bir kadın sevgilileri mi? Bunlar ne kimler!
Ruhları alınmış terminatör gibiler. Bırak arkadaş, kendi halkına zulm edeceğine o mesleği bırak! At silahını, jopunu, gazını. Ben insanım karşındakide insan de. Bu işin birde ahiret kısmı var de. Allah'dan kork, kulunu sevmiyorsan korkmuyorsan bile.

kadınlar kulübü olarak da bir şeyler yapalım siteye bağlı doktorlara ulaşamaz mıyız?
gönüllü yardım etmek isteyen var mıdır?

umarım burada yayınlananlar alıntılar burada kalmıyordur
sadece bakmayın arkadaslarr nereye ulasbılıyorsanız yayınlayın!

Bu çok önemli! Lütfen yayabildiğiniz her yere yayın. İhtiyacı olan bir kişiye bile ulaşabilmek kardır. Lütfen.

polis katliam yapiyor diyolar

bide yardim için adresleri $ahit olmadan payla$mayin diyor dr un biri
o yardim anonsuna giderken gaz yemi$ler :s

buraya ayzanlar tweeter yoksa nerde aliyolar acaba haberleri?

tekrar tekrar tekrar

demek ki gerçekleri söylemek zor değilmiş !

ağaçların arkasına saklanmayın demekle doğru demişim değil mi ?

ama ben bunu açıklamıştım zaten, sayfalar arasında gözden kaçmış olabilir, çok hızlı ilerliyor çünkü. 51. sayfada iken yorum yazmaya başlıyorum, cevap verdiğimde bir bakıyorum 53. sayfaya ulaşmışız.

Beşşar Esad, dünya kamuoyunun dikkatini Türkiye'de yaşanan gelişmelere çekti: ''Teyyip halkına zulmediyor!''
ZAYTUNG haber

Taksim'de elektrikleri kestiler!!!

TAKSİM ARA SOKAKLARDAN KAÇMAYA ÇALIŞANLARA POLİS PUSU KURDU GÖZ ALTINA ALIYOR LÜTFEN TOPLU HAREKET EDİN!

LENS TAKANLAR ÇIKARSIN, KÖR OLANLAR VARMIŞ ÇOK ACİL YAYALIM!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…