• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
[video]http://www.habermolasi.com/haber/halk-tv-canli-yayin-izle/179626/#halk[/video]

ACİL DUYURU" Elmadag Turna Sokak, Konak Otelinin arkasinda cok yarali var, oraya ulasabilen doktor varsa lutfen gitsin

lütfen yayalım belki biri yardım eder.

Bilgi üniversitesi dolapdere kampüsü ve tophane öğrenci yurdu kapılarını açmış. Yayın lütfen..

Taksimde 10-15 dakika sonra büyük bi gaz atışı olacak,lütfen binalara sığının! RT ACİLL

umarım burada yayınlananlar alıntılar burada kalmıyordur
sadece bakmayın arkadaslarr nereye ulasbılıyorsanız yayınlayın!

Arkadaşım sadece Facebook hesabım var. Her ne kadar yorum yazmasam da yazılanları kopyala yapıştır usuluyle paylaşıyorum. Sayfa çok hızlı ilerliyor. Dilerim yardımcı olabiliyorumdur.

Son düzenleme:
$971147_10151956685109251_1489748749_n.jpg
:14::14::14::14::14::14:

Arkadaşım sadece Facebook hesebım var. Her ne kadar yorum yazmasam da yazılanları kopyala yapıştır usuşluyle paylaşıyorum. Sayfa çok hızlı ilerliyor. Dilerim yardımcı olabiliyorumdur

hiç farkk etmez ulaşabildiğimiz yerlere ulasalım.
pc basından da olsa sesimizi duyuralım

Kendi halkına zulmeden bir iktidar meşruiyetini yitirmiştir' diyen başbakana noldu.
taksimde zulmun kralını yapıyorlar.
herkes destek olmalı.

harbiye love club'ta yaralı arkadaşlarımız var! ambulans almamış..müdahale ve/veya ulaşım bekliyorlar! #direngeziparki

ALLAH AŞKINA YAYIN ŞUNU TÜNELE GİTMEYİN! TÜNELE GİTMEYİN! ELEKTRİKLERİ KESTİLER TUZAK VAR GİTMEYİN!! #direngeziparki

TAKSİMDEKİLER! 15dk sonra büyük bir gaz atışı olacak. Ara sokaklara apartmanlara sığının herkes duyurun! #direngeziparki RTlütfen

:50::50::50::50::50:

@ayagakalktaksim PANZERLERİN ARKASINDAN DOZERLER GELİYOR HERKES ÖNLEMİNİ ALSIN

ARANAN KÜÇÜK EMİR Hüseyinağa camiinde AİLESİNİ BEKLİYOR!! ACİL RT ÇOCUK TEK BAŞINAYMIŞŞ #SesVerTürkiyeBuÜlkeSahipsizDeğil #direngeziparki

Izmir kordonda ölü var arkadaslar nolur kordona doktor yollayın,yayın

Twitterda İzmir'de de ölü olduğu söyleniyor :53:

Avukatlar
05365188859
05555608690
05064431259
05332064247
05324050923
05072227282

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back