Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar, etraftaki kisilere soyleyin, Notre Dame de Sion lisesi kapilarini açmistir rt. alıntı

''Taksim'den fotografı veya videosu olanlar yourpics@bbc.co.uk adresine mail atabilir. BBC görüntü istiyor''

Taksimdekiler için duyurunuz LÜTFEN !!!
SAINTE PULCHERIE LİSESİ KAPILARINI DİRENİŞE AÇTI!!! İHTİYACI OLANLAR GİDEBİLİR.

kimin $ubesi bu ?

en çok drerol kose
ece uslu
yalçin erutk
mert yazicioglu

bunlar çok rt yapiyor takip ediliyor

Twitter'dan aynen iletiyorum buraya arkadaşlar.. ulaştırın..

DİKKATTT!!! PROVAKASYONA DİKKAT!!! LACİVERT ŞAPKALI SİVİL POLİSLER HALKIN ARASINA KARIŞIP KIŞKIRTMALARA BAŞLADI. LÜTFEN YAYALIM

Polisler emir kulu falan demeyin hiç. Zira TCK m.24e göre konusu suç teşkil eden bir emir hiçbir surette yerine getirilemez. #direngeziparki

şeytan diyor tek tek ara tv kanallarını baskı uygula onlara...! yayın yapmayan herkese arayıp arayıp tepkimizi dile getirelim....

demek ki gerçekleri söylemek zor değilmiş !

ağaçların arkasına saklanmayın demekle doğru demişim değil mi ?

"Gezi parkına sahip çıkmak için yarın çocuklarımıza ,torunlarımıza hesap verebilmek için orada canını hiçe sayarak mücadele verenlere destek için Taksim'deydim basında gösterilenler bir hiç ama benim en çok zoruma giden Polisin orantısız gücünden nasibimizi aldık orada insanlar can havliyle bir yerlere sığınırken BİM adlı marketin kapılarına çalışanlarını dikerek girmesini engellemesidir.Ben de bu mağazaya yarından sonra asla girmeyeceğim .Duyarlı vatandaşların da bunu düşünmesini rica ediyorum."

GS lisesi arkasindaki Yunan Konsoloslugu yanindaki İtalyan Lisesi kapilarini gezizedelere açti #direngeziparki

Mimarlar Odası Karakoy binasını dayanışma için açtı..Sağlık personeli, sığınma ihtiyacı olanlara duyuralım #direngeziparki

Yayalım lütfen mümkün olduğunca. O lokasyonda bulunanların ihtiyacı olabilir.

twitterı olanlar yaysın lütfen

Kazancı Yokuşundaki yaralılara bir evde sağlık istasyonu kurulmus. ihtiyaci olanlarin bilgisine 0537 734 11 71

Yangın var,açın yolu"diyen itfaiyeciler araçlarında onlarca polis taşıyıp halk içine salıp gaz sıkmalarına yardımcı oluyor, osmanbeyde!!

"Yangın var,açın yolu"diyen itfaiyeciler araçlarında onlarca polis taşıyıp halk içine salıp gaz sıkmalarına yardımcı oluyor, osmanbeyde!!

umarım burada yayınlananlar alıntılar burada kalmıyordur
sadece bakmayın arkadaslarr nereye ulasbılıyorsanız yayınlayın!

Taksim'deki randevu evleri ve travesti otelleri kapılarını açtılar, limon ve su veriyorlar. kim or**pu, kim çocuğu? bilemedim ki?

Polis eşlerinin, annelerinin yerine kendinizi koydunuz mu ? Aynı zamanda asker eşi ve annelerinin de !

Son dakika : çarşı bır toma''yı ele geçırdı ve polisleri kovalıyor ..!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…