• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
,

Neden düştüüğümüz diyorsun ki!

Ben bugun gurur duyuyorum

Yabancı basın zerre umrumda değil.

İç savaş ne demek biliyormusunuz, 7 düvele kan kusturmuş ecdad'ın torunları birbirlerine giriyor demek... Bundan büyük utanç var mı :50:

Askerle polis birbirine düşman oldu şimdi asker polis savaşı başlayacak birde. İşte o zaman daha beter olacak herşey düzeleceğine daha kötü olur bence. Of ya polisin hatası nelere mal oldu :43:

BİR ÇOCUK DAHA KAYIP! 6 YAŞINDA ADI EMİR KUMRAL, MAVİ TİŞÖRT LACİVERT MONT GİYİYOR! LÜTFEN YAYIN.

Biber gazının içindeki ‘capsaicin’ suda çözülebilen bir aktif değil. SÜT ile yüzünüzü yıkayın. Retweet lütfen!! #direngeziparkı

şimdi okudum, tamamen doğru buldum;

"bu direniş, sadece gezi parkı için değil! bu direniş reyhanlı için, kutlayamadığımız 19 mayıs 29 ekim için, bu direniş anasını alıp gitmeyen çiftçimiz için."

bu direniş ülkemiz için!

Asker rengini belli etti.
Askerim halkından yana !
Yok öyle istediğin atı koşturmak.
Bu ülke vatandaşını sadece kendin gibi olanlardan ibaret saydın.
Sesimizi çıkarmadıkça sıktın sıktın.
Bu halk dur demesini de bilir böyle.

Taksim'de olanlar lens takmasinlar, suan da 2 ogrenci lenslerinden dolayi gozlerini kaybetmis biber gazi lensleri eritiyor

başlıklar açıkçası benım hoşuma gitmedi çünkü arap baharı denen şeyin sonucunu gördük

türk baharı diye aynı kefeye koyulması benı ürküttü.ayrıca bu gerçekten bir uyanış mı hakikaten inanmak zor geliyor bana

hep düşünürdüm Allahım bir gün o beklediğimiz tepki gelecek mi diye ama o kadar çok nabız ve sinir yokladı ki bu hükümet ve insanlar o kadar çok sabrettiler ki,ben artık bizden bi cacık olmaz diyordum

belkide yanılmışımdır.

meydanlara çıkan cesur yürekli kardeşlerimize selam olsun.

Bende benzer düşünüyorum... Onlar da fırsat kolluyor tabi, güzel memleketim onların iştahını açıyor, rabbim kahhar sıfatıyla kahretsin bu durumda olmamıza sebep olanları :72:

Tıp öğrencileri: 530 923 51 20 *Gaz maskesi: 212 244 43 44 *Gönüllü hekim: 530 923 51 20

Doktor arkadaslar Harbiye yakınlarında oturanlar lütfen yardım edin !!! çok insan zor durumdaymış araç giremiyormuş .!!
:14:

$nnnnnnnnnnnnnnnn.jpeg bakın da azcık içiniz acısın!

sosyal medyada kıyamet kopuyor görsel medya kılını kıprrdatmıyor.
görsel medya: korkak medyadır bundan sonra

İç savaş ne demek biliyormusunuz, 7 düvele kan kusturmuş ecdad'ın torunları birbirlerine giriyor demek... Bundan büyük utanç var mı :50:

YANLIŞ! İç savaş demek o 7 düvele kan kusturmuş ecdadın torunları, kendilerine diretilen yönetime daha fazla kayıtsız kalmayacak demek.. Hala anlamıyor musunuz? İnsanlarımız birlik oldu şu an, tepki verdikleri kişi vatandaş değil, onlara saldıran polis ve yönetim!!

polislerin neden hala göreve devam ettıklerını anlamıyorum ben
asıl amaçları halkı korumak değil mi?

iktidar polıse '' halkı gerekırse vur, halka gaz bombasını ver, ne yap et dağıt halkı oradan diyor ve polıs bu görevı yerıne getırıyor''

eğer iktidarın verdiği emir, iç savaşa neden olacaksa
bu emir yerıne getırılmemeli.
görev yemını asla ıhlal edılmemelı.

bu halk doğa için el ele, savaş için değil!

Son düzenleme:
TÜNELE GİTMEYİN!! TÜNELDEN ON BİNLERCE POLiS GELİYOR, SAKIN GİTMEYİN!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back