• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Polislerin kasklarında numara bile yok, fişlenmesinler diye. Midem bulanıyor artık bu yapılan adaletsizlikten.

1 milyon kişi bulurmuş kim bu adamlar nerden bulacaksın 1 milyon kişiyi ABD? SURİYE? pkk? nerde bu adamlar , TÜRK'E DURMAK YARASMAZ başbakan bu bilindiğinden yoksun piyasada git bul getir 1 milyon kişiyi , Türkiye'de sebep olduğun iç savaşa aldanma söz konusu ülkem olunca herkes kardes olur. bu da TÜRK'ÜN ASALATİNDEN KAYNAKLANMAKTADIR.. uzun lafın kısası TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR !

Bkz : Bu da Bakırköy

Bakırköy de taksim gezi parkındaki olayları protesto etmek için toplanan yüzlerce kişi yürüyüş yaptı. Grup bir ara E-5 karayolunu ve metrobüs yolunu ulaşıma kapattı.

İstanbul Bakırköy de sosyal medyada örgütlenen yüzlerce kişi gece yarısından itibaren sokaklara döküldü.İlk olarak Bakırköy meydanında toplanan grup sloganlar eşliğinde incirli caddesinde yürüyüşe geçti.Ellerinde bayraklar olan grup üyeleri sık sık slogan atarak vatandaşları eyleme destek vermeye çağırdı.Bir ara E-5 karayolu ve metrobüs yoluna çıkan vatandaşlar E-5 karayolunda trafiği durdurdu. Bir süre sonra yolu açan grup tekrar Bakırköy Meydanına gelerek sabahın ilk ışıklarına kadar eylemlerini sürdürdü.Bu sırada çevrede hiçbir polis ekibinin olmaması dikkati çekti.

biz de bu eylemleri mesai saatlerinden sonra hatta gece yarısı yaparken tam da hayatı daha az etkilemeyi amaçlamıştık ama gece yarısı bile çok önemli işleriniz oluyor sanırım. kusura bakmayın engel olduğumuz için.

trafik İstanbulda yere bir damla düştüğü zaman bile kilittir. ki o yollar az devlet erkanı yüzünden tıkanmadı aynı boyutta. zaten hep sıkıntılı orada otobüsler. şişli adliyesinde işim olduğunda az yürümedim mecideköyden şişliye, oradan osmanbeye, bence gerçekten görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. ki bahsettiğiniz yer 2 km google mapstan bakınca.

sıkıntı çekiyorum deyince ben de trafikten ziyade polis ve eylemciler sıkıntı veriyor sanmıştım.

evet amaç sadece muhalef olmak olmamalı zannımca..

eylem yapanların neyi savunduğunu bilmediklerini söyleyenlerr...

asıl sizsiniz bizim neyi savunduğumuzu hala anlayamayanlar, belkide hiç anlayamayacaklar.. ve kendilerinin neye muhalefet olduğunu daha da bilmeyenler.. yazık :50::50::50:

Cumhurbaşkanından haber var mı, nerede, neden bu kadar tepkisiz? Neden Erdoğan'dan bu kadar korkuyor anlamış değilim. insan bir konuşma yapar bisey söyler demi!

Dimi ... Ben Cumhurbaşkanın varlığını bile unuttum...
Neyi bekliyorlar anlayamıyorum, korkuyorum da aslında başbakandan sonra Cumhurbaşkanın açıklaması da kışkırtıcı olursa,

trafik İstanbulda yere bir damla düştüğü zaman bile kilittir. ki o yollar az devlet erkanı yüzünden tıkanmadı aynı boyutta. zaten hep sıkıntılı orada otobüsler. şişli adliyesinde işim olduğunda az yürümedim mecideköyden şişliye, oradan osmanbeye, bence gerçekten görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. ki bahsettiğiniz yer 2 km google mapstan bakınca.

Uzak olduğunu iddia etmedim ben zaten
Yıllardır otobüsle gidiyorum, sabah erken vakitte geç kalmamak adına ve bu benim tercihim.
Evet İstanbul trafiği her zaman sıkıntılı ama şu an daha da zorlaştırılmakta, bu bana doğru gelmiyor
Sürekli abarttığımı söylediğiniz için izahta bulundum, yaşamadığım birşeyi yazacak değilim
Bakırköy de ikinci örnektir.

İnanıp inanmamak ta özgürsünüz ama sizinle aynı görüşte olmayanlara yalancı muamelesi yapmanız oldukça komik.

"Ankara Üniversitesi Gölbaşı'nda ders boykotu başladı. Öğrenciler Gölbaşı'ndan AKP'ye yürüyor" RT @kolektifler

ya arkadaslar şu anlamayanlara anlatmayın ya hu
tükettiler bizi 2 günde ne olur kaale almayın yaa:47:

eylem yapanların neyi savunduğunu bilmediklerini söyleyenlerr...

asıl sizsiniz bizim neyi savunduğumuzu hala anlayamayanlar, belkide hiç anlayamayacaklar.. ve kendilerinin neye muhalefet olduğunu daha da bilmeyenler.. yazık :50::50::50:

bunu söyleyenlerden biri de benim ama neden hemen kişiselleştirdin durumu anlamadım. yani neden hemen herkes adına bilir kişi olarak konuştun. ben çoğunluğa atıfta bulundum.

AK parti kastamanu İnebolu ilçe başkanı gerekirse anıtkabiri yıkarız demiş....
bu lafından sonra istifa ettirdiler...

Uzak olduğunu iddia etmedim ben zaten
Yıllardır otobüsle gidiyorum, sabah erken vakitte geç kalmamak adına ve bu benim tercihim.
Evet İstanbul trafiği her zaman sıkıntılı ama şu an daha da zorlaştırılmakta, bu bana doğru gelmiyor
Sürekli abarttığımı söylediğiniz için izahta bulundum, yaşamadığım birşeyi yazacak değilim
Bakırköy de ikinci örnektir.

İnanıp inanmamak ta özgürsünüz ama sizinle aynı görüşte olmayanlara yalancı muamelesi yapmanız oldukça komik.

bence alınganlık ediyorsunuz. yalancılıkla görmek istediğin gibi görmek, mübalaa etmek çok farklı şeyler. siz benim kardeşimsiziniz. ben sadece biraz da bizim açımızdan bakmanız için bunları izah ediyorum. aynı şeyleri türban yasağının saçmalığından bahsederken de yaptım. biz kimseden hakkımız olandan fazlasını istemiyoruz. ben hukuk fakültesi mezunu bir avukatım. ve bu uygulanan sistem, yapılan muamele kesinlikle insanların haketmediği bir durum. lütfen empati yapmayı deneyin.

AK parti kastamanu İnebolu ilçe başkanı gerekirse anıtkabiri yıkarız demiş....
bu lafından sonra istifa ettirdiler...

öyle bir şey olsa varya kalkıp giderim Ankara'ya
tek dk durursam namerdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X