Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alın bunu içeri dersem geyikmi yapmış olurum

Evet bende bizzat orda olan arkadaşımdan duydum.
Kafalarınada polis kaskı geçirmişler,oraya biraz eğlence katmışlar.
Herkes ÇARŞI PARTİ KURSUN oyumuz onlara diyor
Bende ÇARŞIYI AYAKTA ALKIŞLIYORUM

evet yine cumartesi polislerin maskelerine siyah boya sıkmışlar polisler maskeleri çıkarmak zorunda kalmışlar. bir yorum okudum bir vatandaş diyor ki biz sade vatandaş olarak yürürken daha biber gazının nereden geldiğini anlamaya çalışana kadar çarşı grubu koşup biber gazlarını geri atıyordu uzaklaştırıyordu demiş :) çarşı parti kursun ben de oy vercem valla :)

bu olaylarda ki en güzel manzara şuydu bence; beşiktaş gaz bombalarıyla dolu iken olaylar coşmuş durumdayken galatasaray ve fenerbahçe taraftarlarının toplanıp kol kola girip çarşı sen bizim her şeyimizsin sloganlarıyla beşiktaşa sahip çıkmalarıydı..

bu anlayana çok güzel bir msj aslında.

bu adam ne kadar rahat gibi dursun ne kadar tehditvari de konuşursa konuşsun , türkiye artık tüm dünyanın gündeminde, olay r.t.e. kanunlarını geçiyor bence olay onun da elinin uzanamadığı olaylara geliyor

Isyerinde izleyemiyorum ozetler misiniz?

Adam yine bildiğini okuyor arkadaşım yine alaycı bir tavırla gazetecilerin sorularını yanıtlıyor,ekonomiden ,milli gelirden bahsediyor haa bi de olaylara karışanlara gereği yapılacaktır diyor....şuan borsadan bahsediyor gazeteci halbuki gezi parkı ile ilgili soruda sormuştu ama diyerine cevap verip gitmeyi tercih etti....

daha anlamamış tencere tavanın ne olduğunu. 5 yaşındaki çocuk bile anlıyor.

Kızlar ben şu anda milliyet haber sitesini ve twitter ı açamıyorum :44:

bende duyunca çok şaşırmıştım. helal olsun gs, fb, bjk taraftarına .

Korkak Türk medyasının yapamadıgını Reuter muhabiri yapıyor.Yutkundu bizimki soru karşısıında.Ne sandın karşındakı korkak ntv,cnnturk ,haberturk spikeri mi ?? Seni anca Fatih Altaylı,Rasim Ozan paklar.

ne trajikomik...

ülkenin başbakanı ortaya fitne fesat salan, puspda beklemiş gibi...sağduyu çağrısını birbirimize değil ona yapmalı...Allah şerrinden korusun memleketimi...

Sayın başbakan (saygı duyduğumdan değil aile ve okul terbiyemden)

siz ayyaş nesil değil dindar nasil yetiştireceğim dediniz.sizin dindar dediğiniz akepe gençliği ellerinde çivili sopalar ve bıçaklarla masum insanlara saldırıyorlar.ne için sadece siz emrettiğiniz için.peki biz beğenmediğiniz ayyaş gençlik ne yapıyoruz tüm farklılıklarımızı rafa kaldırıp omuz omuza daha iyi bir gelecek ve yaşam hakkı için mücadele ediyoruz.sizin kindarlarınız bizim arkadaşlarımızı izmirde bıçaklayıp denize atıyorlar.bizim arkadaşlarımız tanısın tanımasın herkese yardım eli uzatıyor.aramızdaki fark bu biz insani duygularımızı yitirmedik.
son sözüm de sevgili polislerimize.bu iktidar elbet gidecek ya siz...bundan sonra size bir şey olursa (örneklerini gördük sizi oraya tek sıra dizip kaprisli vekil oğlunun önünde bekletmeleri gibi) acımasızca dövdüğünüz hatta öldürmek için dövdüğünüz bu halk size sahip çıkacak mı? hiiiç sanmam...bugün yanımızda olmayanın yarın da yanımızda işi yok...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hala ’ağaç‘ diyor.Çıkmış televizyonaAKP Hükümeti‘nin dünya kadar milli orman, dünya kadar milli park yaptığını anlatıyor.3 milyara yakın ağaç ve fidan diktiklerini söylüyor.Sayın Başbakanın;en iyi yaptığı işin ağaçlandırma olduğunu biz çok iyi biliyoruz.büyük bir şehirde yaşarken;AKP‘li yönetimden ’mega‘ projeler beklerken;Ne yazık ki çiçek-böcek dışında hiçbir şeyle uğraşmadıklarını üzülerek görüyoruz.görmediği ya da görmek istemediği şey ise;Meselenin ’ağaç‘ olmadığı...Siz her ne kadar;“Ne istediklerini de bilmiyorum.Ağaç istiyorsanız gelin ağaç verelim.Bahçelerinize dikilecek ağaç istiyorsanız onu da verelim” dese de;
Bunları söyleyerek bir nevi halkı aptal yerine koysa da;Halk her şeyin farkında.kendi kendinizi kandırmaktan vazgeçin!Vazgeçin ki komik duruma düşmeyin!Bunca insanı sokaklara döken şeyin ağaç olmadığını herkes biliyor.

ya şimdi sapla samanı karıştırmayalım lütfen ya
ama küfür bile etse, ki kesinlikle tasvip etmiyorum, bana küfür edilse bile seviyesine inmem, küfürün karşılığı kurşun sıkmak DEĞİLDİR arkadaşım, bu bakış açınız tamamen yanlış. polise hakaretten gözaltına alınır cezası neyse verilir. herkes işini hakettiği gibi yapsın. bazı polislerin hareketleri çok ortada, çok yanlış, rica ederim bunu görmezden gelmeyin.

Görevimi yapacam derken insanları dövme hakkı yok kimsenin.

tarihten örnek vermek gerekirse Çanakkale zaferini hatırlatırım. düşman taraf 1 milyonu bulurken bizim halkımız sadece 48148 idi. ve sonuç : KAZANDIK..ben buraya 1 milyon kişi toplarım diyen Başbakan'a , % 14'le bir şey yapamazsınız diyen size Tarihe bakmanız yeterli olur cevabını vermek istiyorum..kısacası gün gelir devran döner Yasemenn Hanım benden size nacizane bir tavsiye insanların düşüncelerine az saygı göstersin, uslubunuzu da düzeltin..
olaylara gelirsek, etkiye tepki meselesi. sen insanlara biber gazı sıkarsan, copla insanları ezmeye kalkarsan, evlerin içine müdahele de bulunursan elbetteki halk kendini savunmaya geçer.. ayrıca kimse kimseyi hükmetmeye çalıştığı yok, insanlar sesini duyurmaya çalışıyor ve bu gayet doğal bir durum..Allah herkese akıl ve fikirsin versin başta da size. İyi günler

Korkak Türk medyasının yapamadıgını Reuter muhabiri yapıyor.Yutkundu bizimki soru karşısıında.Ne sandın karşındakı korkak ntv,cnnturk ,haberturk spikeri mi ?? Seni anca Fatih Altaylı,Rasim Ozan paklar.

Ne sordu??😱😱😱😱😆😆😆

Evet kusura bakmayın herkes haklarını korurken, bir diğerinin
haklarını ezemez, benim çocuğum o saatte uyuyacaksa kimse benim
çocuğumun hakkını ezemez, biryere yetişmek zorundaysam,
kimse benim yolumu kapatamaz vs vs. benim haklarımı çiğneyerek
kimse haklarını koruyamaz.
sokağa dökülmek haklılıksa, hadi hep beraber dökülelim.
tencere tava çalmak marifet ve en önemlisi çözümse,
ben alasını çalarım merak etmeyin.
bana kimse gaz filan sıkmıyor valla, sıkılanlar düşünsün evet,
orayı burayı talan edip, yakıp yıkıp, polislerinde izlemesi
bekleniyorsa, daha çok beklenir.
ortalığı böyle yakan yıkan, işi gücü yakıp yıkmak olan, neyi savunduğunu bile bilmeden
benim haklarımı çiğneyen bu insanlara az bile yapılıyor bence.
eylemin bile kendine göre uslubu vardır, yeri vardır, alın izninizi
amaç eylem ise, size gösterilen yerde insan gibi yapın eyleminizi,
ama olur mu, bu kadar olay nasıl çıkacak yoksa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…