Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.
Memleket isterim
Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.
Memleket isterim
Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.
Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikâyet ölümden olsun.
Cahit Sıtkı Tarancı
Evet bende bizzat orda olan arkadaşımdan duydum.
Kafalarınada polis kaskı geçirmişler,oraya biraz eğlence katmışlar.
Herkes ÇARŞI PARTİ KURSUN oyumuz onlara diyor
Bende ÇARŞIYI AYAKTA ALKIŞLIYORUM
Isyerinde izleyemiyorum ozetler misiniz?
canım 4 gündür buraya gelip neler yazanlar var hep tuttum kendimi hatta kendim dedin yazmayın cevap vermeyin diye bazen susamıyor insan ama yine de saygı çerçevesinde cevap veriyoruz biz kişisele dökmeden.
bir ülke başbakanının üslubuna bakar mısınız. Haykırsak, konuşsak suçluyuz yok konuşmasak sadece tencere tavayla sesimizi duyursak yine suçluyuz yani biz hep suçluyuz.
Kızlar ben şu anda milliyet haber sitesini ve twitter ı açamıyorum :44:
bu olaylarda ki en güzel manzara şuydu bence; beşiktaş gaz bombalarıyla dolu iken olaylar coşmuş durumdayken galatasaray ve fenerbahçe taraftarlarının toplanıp kol kola girip çarşı sen bizim her şeyimizsin sloganlarıyla beşiktaşa sahip çıkmalarıydı..
bu anlayana çok güzel bir msj aslında.
"Tayyipin kopekleri caminin minaresi g... ze girsin" diye bagiran halka sadece gaz atmis dagitmislar. Baska yerde kursun sıkılırdı.
Her zaman nisanlinin ve onun gibi gorev yapan polislerin arkasindayiz.
Ulkeyi korumak ayri ulkeyi bolenle is birligi yapmak ayri seylerdir..
Twitter kullanmıyorum ama milliyet haber bende açılıyor.
vay anaaam vayy
ne kadar duyarlı bir milletmişiz böyle
ağaç kesilmesinden rahatsız olan ''duyarlı'' insanlar esnafın ekmek teknesine saldırmakta camlarını yerle bir edip yağmalamakta,
otobüslere zarar vermekte,ağaçları yakmakta, polise ana avrat düz gitmekte, etrafı yakıp yıkıp savaş alanına döndürmekte
bi sakınca görmüyorlar ironiye bakar mısın...?
salyalarınızı silin % 14'le halkın geri kalanına hükmedemezsiniz o günler çoooooooooooooookk geride kaldı
Korkak Türk medyasının yapamadıgını Reuter muhabiri yapıyor.Yutkundu bizimki soru karşısıında.Ne sandın karşındakı korkak ntv,cnnturk ,haberturk spikeri mi ?? Seni anca Fatih Altaylı,Rasim Ozan paklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?