- 20 Mart 2008
- 141.660
- 213.235
- 1.423
- 60
Konuşuyor şimdi .
Tencere tavaya ne dyorsun dediler.
Dedi ki tencere tava hep aynı hava
Ya sen nasıl bir başbakansın ortalık kızışsın diye uğraşıyor bu adam.
İnşallah susmayız sonun geliyor hükümet !
çarşı grubu cumartesi gecesi gezi parkını talan etmeye gelen dozeri ele geçirmiş bir de sürmüşler hayır sürmeyi nereden biliyorsunuz :)) adını da '' poma '' koymuşlar hani tomaların anlamı ' toplumsal olaylara müdahale aracı ' ya çarşı da dozere poma diyerek ' polis olaylarına müdahale aracı ' demiş :) hatta pomayla birkaç tane tomanın peşine düşmüşler tomaları püskürtmüşler :)))
Twitterdan bir secme: "XXX olayda nerdeydiniz diyenler var bir de. Sen o zaman da yoktun birader??"
ben sana dememiştim ya senin cevap verdiğine söylemiştim..
Kanald ye show a falan protesto icin reklam vermedi bazı kuruluşlar, onları tehdit ediyor yani.
cüneyt özdemir @cuneytozdemir 17 sa
Başbakan Erdoğan 'olaylar sırasında kanallara reklam vermeyen aracı kurumları araştırıyoruz, gereğini yapacağız...' diyor.
Kızlar bu ne demek? ANlamadım
bence bu tarz insanlar için çenemizi yorup laf anlatmaya değmez ; çünkü bu tip insanlara doğruyu, hakikatı göstermezsiniz.. sadece onlar müslüman ya.... müslümanlık dediğin gibi ulu orta yaşanmaz ; göstermelik değildir...
Konuşuyor şimdi .
Ya sen nasıl bir başbakansın ortalık kızışsın diye uğraşıyor bu adam.
İnşallah susmayız sonun geliyor hükümet !
türk markalara belki gücü yeter mi bilmem ama yabancı markalara ne müdahale edebilir ki , demirden korkan trene binmez zaten
Konuşuyor şimdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?