• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuşuyor şimdi .
Tencere tavaya ne dyorsun dediler.
Dedi ki tencere tava hep aynı hava

:53:
Ya sen nasıl bir başbakansın ortalık kızışsın diye uğraşıyor bu adam.
İnşallah susmayız sonun geliyor hükümet !

Bide başbakan olacak bu zat yazıklar olsun :57::57::57:

Sandıkla beraber gömülecek inşallah

çarşı grubu cumartesi gecesi gezi parkını talan etmeye gelen dozeri ele geçirmiş bir de sürmüşler hayır sürmeyi nereden biliyorsunuz :)) adını da '' poma '' koymuşlar hani tomaların anlamı ' toplumsal olaylara müdahale aracı ' ya çarşı da dozere poma diyerek ' polis olaylarına müdahale aracı ' demiş :) hatta pomayla birkaç tane tomanın peşine düşmüşler tomaları püskürtmüşler :)))

Evet bende bizzat orda olan arkadaşımdan duydum.
Kafalarınada polis kaskı geçirmişler,oraya biraz eğlence katmışlar.
Herkes ÇARŞI PARTİ KURSUN oyumuz onlara diyor:9:
Bende ÇARŞIYI AYAKTA ALKIŞLIYORUM:46::46:

habertürk kanalında canlı yayında başbakan konuşuyor arkadaşlar gazetecilerin sorularını yanıtlıyor daha doğrusu.

Son düzenleme:
Twitterdan bir secme: "XXX olayda nerdeydiniz diyenler var bir de. Sen o zaman da yoktun birader??"

ya gerçekten birinin şunu yazmasını bekliyordum.
içimde bir patlama var onu dışa vurucam.

bize ''şu olayda bu olayda neredeydi?'' diyen insanlar;

sen amerika ırak a demokrasi:53::53: getirdiğinde neredeydin????

filistin, suriye hep buralar gündemde.

ki suriye de de dürüst olunmadı sadece taraf seçildi aynı mezhep=aynı taraf.

İNSAN diye bakılmadı.

ben şimdi soruyorum şurada neredeydin diyene burada nedn yoktun?????
orada da müslüman kardeşlerimiz ölüyordu.

bu tehtitler ne arkadaş nasıl bir insanlık örneği herkesi korkutuyor işte boşuna bağırmıyoruz işte.

Ama sesini çıkarmayan rantçı insanlar daha güzel günlerimiz olduğunda, biz de destek verdik diye dönecekler her zaman yaptıkları gibi!!

Bir başbakana yakışmayacak şekilde konuşuyor hep.
Ne kadar basit bir üslub.
Gerçi yakışacak ne yaptı onuda sorgulamak lazım.

Bu adam gaz dolu ya, gaz attırıyor, insanları gaza getiriyor. Şu gazını bi almak lazım, yazıktır :9:

cüneyt özdemir @cuneytozdemir 17 sa

Başbakan Erdoğan 'olaylar sırasında kanallara reklam vermeyen aracı kurumları araştırıyoruz, gereğini yapacağız...' diyor.

Kızlar bu ne demek? ANlamadım

malum kanallar reklam bütçeleriyle dönüyor. kanalları protesto eden bazı markalarda reklamlarını çekerek para kaynaklarını azaltıyor kanalların. bunlarda padişaha şikayet edilince reklam vermeyenleri fişleyeceğiz diyor. gereği de hemen müfettiş şu bu gönderilerek milyonlarca zarara uğratmak olacaktır. hep korku hep tehditt :31::31:

Memleket isterim
Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun;
Kuşların çiçeklerin diyarı olsun.

Memleket isterim
Ne başta dert, ne gönülde hasret olsun;
Kardeş kavgasına bir nihayet olsun.

Memleket isterim
Ne zengin fakir, ne sen ben farkı olsun;
Kış günü herkesin evi barkı olsun.

Memleket isterim
Yaşamak, sevmek gibi gönülden olsun;
Olursa bir şikâyet ölümden olsun.

Cahit Sıtkı Tarancı

bence bu tarz insanlar için çenemizi yorup laf anlatmaya değmez ; çünkü bu tip insanlara doğruyu, hakikatı göstermezsiniz.. sadece onlar müslüman ya.... müslümanlık dediğin gibi ulu orta yaşanmaz ; göstermelik değildir...

canım 4 gündür buraya gelip neler yazanlar var hep tuttum kendimi hatta kendim dedin yazmayın cevap vermeyin diye bazen susamıyor insan ama yine de saygı çerçevesinde cevap veriyoruz biz kişisele dökmeden.

Konuşuyor şimdi .
Tencere tavaya ne dyorsun dediler.
Dedi ki tencere tava hep aynı hava

:53:
Ya sen nasıl bir başbakansın ortalık kızışsın diye uğraşıyor bu adam.
İnşallah susmayız sonun geliyor hükümet !

bir ülke başbakanının üslubuna bakar mısınız. Haykırsak, konuşsak suçluyuz yok konuşmasak sadece tencere tavayla sesimizi duyursak yine suçluyuz yani biz hep suçluyuz.

türk markalara belki gücü yeter mi bilmem ama yabancı markalara ne müdahale edebilir ki , demirden korkan trene binmez zaten

Canım kof tehditler işte. Hala tehdit ediyor. Hala üstümüze geliyor. Bir adım geri gittiği yok.

erdoğan gece uykusuz kalmış.uykuları kaçmış belli ki. gözlerinin altı iyice belirginleşmiş.

İlkokul çocuklarının kavgası gibi...
Başbakanın yaptığı da o yani bi farkı yok üslubu çok itici şu anda
Yaşına ve konumuna yakışmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X