Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gündoğdu yeniden ayaklandı, 10. yıl marşı söyleniyor dışarıda..
İşi bırakıp gidesim geldi valla

Son düzenleyen: Moderatör:
Polis arkadaşımdan öğrendim yine:
2 gün önceden izin alınmayan gösterilerde polisin müdahale hakkı var. Önce uyarı, sonra su ve gaz en son da jop ile.
Eğer görevdeki polise kesici bir şeyler atarsanız (cam şişe, çivili top gibi) kasten adam öldürmekten yargılanırmışsınız.
Ama tabi ki kapalı alana gaz atmak gibi bir durum yok, bu suç. Göz altına alınırken dövülen, tartaklanan kişilere bir şeyler yapılabilceğini sanmıyorum çünkü karakollarda milletin canını çıkartıyorlar hiç de bir şey olmuyor.

Şimdilik öğrendiklerim bunlar.
Bizim meselemiz polisle değil, kamu malına zarar vermekle olmaz. Bunu burada savunan yok ki bazı kişiler kamuya zarar vermeyi desteklediğimizi zannediyorlar. Zarar verenleri istemiyorlarsa zamanında önlerini keseceklerdi terörist bdp'ye bu kadar konuşma cesaretini biz mi verdik, başbakanınız mı? teröristi alır başına çıkartırsan her olayda mantar gibi biter işte böyle.

halkın yaptığı söyleniyor amanda halk çok kötü, amanda yağmacı, amanda şuna buna saldırıyor.. peki polis ne yapıyor???? taksimdeki kameraları kıranlar, sivil polisler, evin içine biber gazı sıkanlar, coplarını evlerin camlarına fırlatanlar...
ayrıca polis halka yardım ediyor fotoğrafındakiler sivil poliss. okuyarakta fikir sahibi olmalıyız evet ama birazda yerinde görmekte yarar var herşeyii. halkın azınlık olduğu zamanlarda saldırılarak bastırılmaya çalışılıyor. nerede az insan varsa oraya saldırı yapılıyor..

polislerin sabırlı olması gerek ama çoğu mesaiye kalmış muhtemelen evine kaç gündür gidemeyen insanlar ve halka göre az olduklarını gördüm ben tv den gerçeğini bilemem, can güvenliği olmayan artık sadece halk değildi polislerden de yaralananlar var, hatta trafikte bir noktada sıkışan muhtemelen provakatörlerin sopalarıyla taşlarıyla kırılan bir polis arabası gördüm ki araba su falan sıkmıyordu birşeyde yapmıyordu olay yerine doğru gidiyordu, Allah tan aklı başında insanlar vardı siper oldular polise yapmayın diye haykırdılar, yani polis de insanlara muamele ederken o anda kim provakatör kim öğrenci kim taş attı kim arabanın camını indirdi nasıl anlayabilir ki? ben polis olsam bende dağıtmaya çalışırdım insanları çünkü aradan birinin çıkıp kafama bir tuğla atmayacağını garantisi varmı? herkesin iyi niyetli olmasının garantisi varmı? yok çünkü çok büyük bir kalabalık var meydanlarda olay parkla alakasız bir noktada şuan, neyse canım halk sonucta birşey olmaz gibi bir mantık yok ki o araç o binalar devletin ve polise emanet koruyamadınız diye de onlardan hesap sorulacak yani, aferin bırakın yaksınlar diyemez ki hiç bir amir derse kendi işinden olur, yapabileceği tek şey biraz daha insaflı davranmak yoksa dün izmirde akp binası yandı mesela şimdi bunu yapanı neden yakalamadın diye polise soracaklar bana gelip sormayacaklar kadınlar kulübü üyelerine de sormayacaklar o hesap verecek o yüzden her zaman kendi açınızdan düşünmeyin, bu arada herhangi bir polis akrabam yok.

Son düzenleme:

Ne hakareti ne dalgasindan bahdesiyorsun. Benim de canim, kanim doguda gorevli polis. Ama Iyileri de var kotuleri de var bu bir gercek. "Emir kulu" olmalarinin otesinde bir sey bu, 15 kisi bir kiza tekme tokat girisiyor, bu emir kulu olmak degil. Bunu anlatmaya calisiyorum

Şu başlıkta diğer başlıkta topla 1300 sayfada olmadı bir sen akıllısını ki gerizekalı diye hakaret edip terbiyesizleşiyorsun.Kendine İyi Bak.

ac gözünü yoksa başka yerini açar sokarlar gerizekalı kuğulu parkı gaza boğdu polis

YAHU hamile hamile bu sinir niye
işte demek istediğim bu neden hemen gaza geliyorsunuz hanım efendi neden bu hoşgörüsüzlük üstelik elmayra kinaye yapmışken oda durumu kinayeli bir şekilde kınarken

lütfen biraz hoşgörü lütfen

Helal olsun handeye

Salya'mı enteresan.........

Eylemi fırsat bilenler yapıyor tabikide ama eylem bu şekilde devam ettiği sürece ortalığı karistirmak için pusuda bekleyenleri ayıklayıp çıkartabilirmiyiz bu kaos ortamında. Polis halk düşmanı ilan edildi ama şerefiyle bu mesleğe kendini adamışş onca polis var haa aralarında vardır mutalaka bu söylenenleri alasını hakeden tıpkı insanların arasındada olduğu gibi ama bunu bi kesime mal etmek yanlış . Eğer böyle giderse bizi hiç iyi şeyler beklemiyor. Dış basında bir övgüler bir övgüler komşunun evinde kavga çıktığında taraf mı olursun? arabuluculuk mu yaparsın? bunların derdi başka.. öttürmicekleri eşşeğe bi tutam ot verirler mi ? bu hayra alametmi acaba?. .

hangi %14 ???...hükmedeniniz halkı meclisteki sandalye sayısına indirgeyerek devlet yönetmekten ne kadar bihaber olduğunu gösteriyor ....

ayrıca biz demokrasi ile yönetilen bir cumhuriyetiz...kendimizden başka hükmedenimiz olmaz...bunu öğrenmeye başladığımızı gördükçe salyalarım nasıl akıyor bir bilseniz....

Son düzenleme:
Burada iyi polis kötü polis olayı var yetkisini aşan polis hiç mi yok var. Bunlar olduğu gibi gerçekten hakkını savunmaya özgürlüğünü dile getirmeye giden insanların arasında da provakatörler bu işten nemalanmaya çalışanlar var her yerde olur. Araya sızarlar ama tüm halk bunlardan ibaretmiş gibi sapla samanı ayırmadan istisnasız herkese de şiddet uygulanmaz. Bu sabah hiçbir suçu yokken tek suçu minibüsüyle oradan geçmek olan bir polisin camlarının kırıldığını saldırıldığını gördüm adam trafikte sıkıştı kaldı çıkamadı sonra içinden çıktı gitti devirdiler minibüsü acıdım o polise ama amacı iyi olanlar yapmayın diye tezahürat yaptılar. Başka bir polis ise köprüden taksime yürüyen grubu beşiktaşta karşıladı ellerinde ne sopa ne taş vardı ama polis o grubun sözcüsünün elinden zorla türk bayrağını aldı abi emanet demesine aldırmadan sonra da bir güzel su sıktı bunların günahı ne, yerlerde dövülen sürüklenen kızın, gam bombası kapsülüyle kör olan vatandaşın, nasuh mahruki motorsikletiyle geçerken sıkılan tazyikli suyla savrulup bacağının kırılmasının, beynine isabet eden mermiyle numune hastanesine kaldırılan yoğun bakımda olan vatandaşın vs.. Kurunun yaşında yaşta yandı işte. Sana taş atanı, arabanı yağlamayanı tut gözaltına al ama çoğunluğa bunu yapmak ne demek evet o da emir kulu ama biraz sağduyu iki taraf içinde geçerli.

ayrıca dinden diyanetten yoksun besmele'yi dahi telaffuz etmekte zorlanan insanların

böyle konularda ilahiyat prof'u kesilip dini vecizelerden hadislerden örnek vererek konuşması ayrı bir ironi...

ama pardon ben ALLAH'la sizin aranıza giremem, doğru kalbinizi de siz bilirsiniz,

aaaaaa çok çok özür dilerim sizin dedeniz hoca anneniz hacıydı değil mi.....?

Şu başlıkta diğer başlıkta topla 1300 sayfada olmadı bir sen akıllısını ki gerizekalı diye hakaret edip terbiyesizleşiyorsun.Kendine İyi Bak.

Ben de kib ledim bayani. hatirlattiginiz icin tskler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…