Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"COK ACİL !!! Alsancakta polisten kacamayan arkadaslarimiz suan yere yatirilmis kendilerine ne yapilacagini bekliyorlar.. Lutfen alsancak swiss hotel tarafinda oturan bunu gorebilen birileri bu olayin videosunu ceksin.. Elimizde delil olsun.. Paylasin lutfen, herkese ulassin !!!!"

Peki şimdi sokaklarda olmak doğru mu anne olsanız evladınızı gönderr misiniz

derdini nihayet söyledin tebrik ederim..demek asker eşisin....

sen açık açık desene sizin yüzünüzden kocamda gümbürtüye gidecek hadee artık evlerinize,,burdan milleti kışkırtmayın diye...ne diye lafı dolandırıyosun millet,hak...huk diyee??

vallaha bende bişey diceksin diye bekliyorummmmm bizi çileden çıkartmaktaki amacını demek asker eşisin heee

bak pişti olduk bende asker eşiyim napceeesss şimdiiiii

bendemi gariplik yoksa sendemi? bi düşün bakam..madem uyumaya niyetin yok sana ödev verdim

Hiçbirşey olmasa bile hükümetlerin halktan korkması gerektiğini öğrenirler...belki.

pravokotorler var arkdaslar ya içki dagtıolarmş eylemcilere ... gttkçe artıo gerginlik :18:

kapsül ve fotoğraf topalyın lütfen portakal gazıdır aynı etki bendede var şuan

Son düzenleme:
ACİİL AVUKAT TELEFONLARI
İZMİR BAROSU:
0 232 464 15 64 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Av.Özkan Yücel 0 530 290 74 10

Aynı seylerı bende hıssedıyorum , oturdugum yerden ağlıyorum ancak dua edıyorum ınsanlara ,
Dun ki direnişe destekte hasta oldum kafamı kaldıramıyorum yoksa ben de kalkıp burdan istanbula gıdecektım yol bılmem ız bılmem ama gıdıcektım sırf onlarla olabılmek ıcın ınsanın vıcdanı oturmasına yemesıne ıcmesıne ızın vermıyor ..

Vıcdanı olan hıcbır Turk ınsanı rahat değil .

....................................................

kalbimiz sizinle
helal olsun size...

Beşiktaş hakan pastanesine girmeyin tuzak ...

Hiçbirşey olmasa bile hükümetlerin halktan korkması gerektiğini öğrenirler...belki.

Bu işin devam etmemesinden yanayım ben mantıklı olan budur.. Biz işini şiddetle çözecek gençler olamamalıyız ama şu an kışkırtmalarla iş şiddet boyutuna tırmanıyor.Düşman olarak görülen polis (kesinlikle yaptıkları çoğunun masum değil biliyorum ama) düşman olarak görülen polise karşı tutum tavır tamamen değişiyor saldırganlık boyutuna taşınıyor.Bunu daha çok kişi yapmaya başlarsa görün tehlikeyi derim..

ACİL : Akaretler Şok'un oradaki evlerden birine sığınan arkadaşım kan kaybından bayılmış. Doktor var mı yakınlarda

akp binalarından uzak durun provokatör ler orada olaylar çıkartıyor
çoğu sivil polis sizi tutuklamak için yapıyor...

bildiğim en ağır küfürleri yüzlerine saysam genede öfkem geçmez

Olayların artık durulması gerekiyor.
Halkın çekilip , stk'ların devreye girilip izinli yürüyüşler yapması , mecliste ki siyasi partilerin olaya el atması ve hukuki mücadele başlaması gerekiyor.
Çünkü başlayan olay tamamen spontene ve halk tarafından gerçekleşmiştir.
Bundan sonrasında provakosyonlar başlayacak, masum halk bizzat hükümet tarafından karalanmak için sokaklara onların adamları indirilerek kötü olayları halkın üstüne atmaya çalışacaklardır.
Polia maaşını kimden aldığını , kimi korumak için çalıştığını hatırlamalı ,
Hükümetin ise ona kimin oy verdiğini , vermeyenleri dahi kucaklaması gerektiğini hatırlaması için
sokaklarda başlayan eylemlerin yasal boyut kazanması ve cevabının hukuk ve sandıkta verilmesi gerekmekte.
Yaralanan veya hayatından olan bütün vatandaşlarımızın hesabını hukuk yoluyla sormalıyız!
Bizler Atatürk'ün ülkeyi emanet ettiği insanlarız, eşkiya değil!

“Dolmabahçe camiye yardıma giden arkadaşımız @topraknar aradı'buraya içeri sıktılar öleceğiz öleceğiz' diye kapattı telefonu ''

Araba bulsam yemin ederim kalkıp su hasta halımle gıdıcem, kahroldum ya Allahım yardım et neolur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…