Peki şimdi sokaklarda olmak doğru mu anne olsanız evladınızı gönderr misiniz
İş o boyutu aştı çoktan provokatörler çoğaldı en azından ankarada bunu kendileri bizzat söylüyor eyleme katılan dostlarım buna sadece ve sadece engel olmak için gidecek olan bile var yarın. Çoğaldılar ve iş çığırından çıktı gençliğe yazık oluyor, olacak..Elde ne var sonuç ne diyorum tayyip gidecek.Sonra ne olacak bir tanesi de bana bir açıklama yapamadı.Haklılar onları destekliyorum ama kimse sonunu bilmiyor.Neden sonunu bilmediği davanın peşinden koşuyor!!! İnanmıyorum ben artık tam bağımsız türkiye diye söyleyen aydınların çoğuna çünkü bizim halkımız ancak o cümle bir arada tuta.Bunu çok iyi biliyor ve bunu söylüyorlar bizi meydanlara dökmek için..Tekrar söylüyorum bilerek ve isteyerek gençliği yok etme heba etme derdinde bunlar bence!! Bunlar bizim TÜRK GENCİNDEN ve yapabileceklerinden geçekten korkuyor çünkü!!
[sıze=3]sivil polisler akp binasını ateşe vermiştir provakatörler akpli ve sivil polistir heryerde paylaşalım lütfen!!![/sıze]
arkadaşlar alsancakta cok buyuk olaylar var kullanılan gaz kesınlıkle bıber gazı degıldır
kaslarımız agırlasıyor degıl kosmak yuruyemıyoruz ınsanı kusturuyor basımız donuyor
insanın derısınısı bıle yakıyor dıyebılırım su ıctıgımız an tıkanıyoruz kusuyoruz
polıs alsancagı aldı bızı kırıp gectıler co kzor durumdayız duyarlı kısıelr evlenıre arabalarına alıyor bızı uzaklastırıyor
tomaların sıktıgı su kesınlıkle arsenık yanı lagım suyudur sesmen ( bok ) kokuyor
cok zor durumdayız her yerımız kasılmıs durumda gundogduya kadar polısler geldı gezmeye gelen yaslı ınsanlara dahı kotu muamele var ..
Bızı sıkıstırıyorlar ara sokakalrda sıvıl polısler var halkın ıcındeler ınsanları topluyorlar ..
Cok zor durumdayız .. Paylaşın yardım gitsin"
Şu an Halk tv de inim iniminleyen insanlar var delirmek üzereyim nerdeyse fırlayıp koşa koşa gideceğim siper olmak için. Şu an evde oturmak hayatımın en büyük ızdırabı resmen. Bari evim orda olsaydı yardım edebilseydim. Aklımı oynatmak üzereyim bu zülm yüzünden. O provktörlerin varya Allah belasını versin sürüm srüm sürünsünler.
Peki şimdi sokaklarda olmak doğru mu anne olsanız evladınızı gönderr misiniz
Arkadaşlar alsancakta cok buyuk olaylar var kullanılan gaz kesınlıkle bıber gazı degıldır
kaslarımız agırlasıyor degıl kosmak yuruyemıyoruz ınsanı kusturuyor basımız donuyor
insanın derısınısı bıle yakıyor dıyebılırım su ıctıgımız an tıkanıyoruz kusuyoruz
polıs alsancagı aldı bızı kırıp gectıler co kzor durumdayız duyarlı kısıelr evlenıre arabalarına alıyor bızı uzaklastırıyor
tomaların sıktıgı su kesınlıkle arsenık yanı lagım suyudur sesmen ( bok ) kokuyor
cok zor durumdayız her yerımız kasılmıs durumda gundogduya kadar polısler geldı gezmeye gelen yaslı ınsanlara dahı kotu muamele var ..
bızı sıkıstırıyorlar ara sokakalrda sıvıl polısler var halkın ıcındeler ınsanları topluyorlar ..
cok zor durumdayız .. PAYLAŞIN YARDIM GİTSİN"
Hiçbirşey olmasa bile hükümetlerin halktan korkması gerektiğini öğrenirler...belki.
Aynı seylerı bende hıssedıyorum , oturdugum yerden ağlıyorum ancak dua edıyorum ınsanlara ,
Dun ki direnişe destekte hasta oldum kafamı kaldıramıyorum yoksa ben de kalkıp burdan istanbula gıdecektım yol bılmem ız bılmem ama gıdıcektım sırf onlarla olabılmek ıcın ınsanın vıcdanı oturmasına yemesıne ıcmesıne ızın vermıyor ..
Vıcdanı olan hıcbır Turk ınsanı rahat değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?