Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Napcaz? Offff...
En güvenlisi face mi?
Herkese açık mı paylaşımlarınız?

apartman kapılarını açık bıraksın izmir halkı istekte bulun sığınacak yer lazım çok Sert müdehale var.

Zulümden öte bir durum söz konusuymuş alsancakta.
Aramaya korkuyorum inanın

bence face en güvensizi kuzum ya :26:

İnsanlar evlerine gitmek istiyorlar ancak gidemiyorlar çünkü sokaklar savaş alanı.

çevreye zarar veren arkadaşlar(!) gördünmü rte!!!!!!!! Gördünüzmü akp???

Son düzenleme:
arkadaşlar ankara kurtuluş açılmış, kolej kötüymüş bir tek... Arkadaşım da kurtuldu şükür...
Hepinize bir şey söylemek istiyorum bu evet başta güzel bir düşünce güzel bir eylemdi ama şu an tam bir facia ve güç dengeleri değişiyor bizim masum arkadaşlarımız dostlarımız yaralanırken o provokatörler kendisine pay çıkarıyor! Ak parti bilerek ve isteyerek kışkırtıyor bugün çapulcu diyerek bunu ispatladı.Ak parti bu oyunu kendi düzenliyor bence gençliği heba etme savaşındalar işlerine geliyor.Arkadaşlar daha fazla gençlerimizi harcatmayalım lütfen..Ben bugün şunu iyice anladım kiii buradaki oyunda en fazla heba olan biziz ve elimize geçen bir başka amerikan kuklası yönetici olacak.Şu halde davamızı meydanlarda yürütmemiz hele de bu kadar agresif ortamda imkansız! Ve bu kadar zeki insanlarken bunun devamını ancak kitapla kalemle yapabileceğimize inanıyorum.Yerine makamına oturan insanlar tüm bunlaın hıncını dürüstlüğüyle ve de hakkı hukukuyla alacak, haksızlıklara göz yummayacak.Bizim yapmamız gereken eylem budur bence..Bugün çok canım acıdı şu saate kadar arkadaşlarımı bekledim ki eve girsinler huzurla nefes alsınlar.Keza dün de üzüntüden ve düşünmekten bi saat ancak daldım o. O ölenler yaralananlar yaptığımız kendimize işkence şu an başka da bir şey değil...

DAHA ÖNCE GÖZALTINA ALINMAYANLAR İÇİN UYARILAR:
Olası gözaltı durumunda avukatınız gelene kadar HİÇBİR BELGE imzalamayın. Avukat istemek vatandaşlık hakkınızdır. Polise ifade vermek yerine savcıya çıkarılmayı bekleyin. Polisle mümkün olduğunca MUHATAP OLMAYIN. Bildiğiniz ve güvendiğiniz kurumlardan gelen avukatları tercih edin.

HALK TV'de açıkladılar, Turkcell yetkilisi "devletten telefonları bloke etme emri aldık" diyor!!!

Şaka gb insanları resmen isyana surukluyor basbakan

Demokrasi mi?
Hangi demokrasiden bahsediyorsunuz?
Zaten herşey özgürlüğümüze karışılmaya başlandığı için olmadı mı?

yazmayayım dedim dayanamadım...

dünya medyası gösteriyor
halk tv ulusal kanal haricinde gösteren yok
yazıklar olsun
medya patronlarına..
sizi biz zengin ettik ya...

Son düzenleme:
HALK TV'de açıkladılar, Turkcell yetkilisi "devletten telefonları bloke etme emri aldık" diyor!!!

Şaka gb insanları resmen isyana surukluyor basbakan

Yok artık yaa. Sakinleşin artık diyorlar ama resmen halkı kışkırtıyorlar şuna bak.!

hangi demokrasi hangi hak ?
Mahkeme kararını tanımam diyen bir başbakan var!
Karşı çıkanları capulcu ya da ayyaş ilan eden.
Sığınılan evlere kadar mudehale eden bir polis!
Hangi terörden kurtulduk biz ?
Ayırca halk sokaklara çıkınca terör olmaz!
Terör var evet ama polisin yarattığı bir terör!
Dün taksimdeydim , polis çekilmişti . Halk iç içe çok güzeldi , tek bir tartışma yoktu!
Sivil bir eylemi terör diye ifade etmeniz hiç hoş değil.

ARKADAŞLAR BAKIN TÜRKİYE HALK TOPLANMASI ADINA YÜZLERİ KAPALI PKK YANDAŞLARI ARASNIZDA PROVAKASYONLARA DİKKAT EDİN LÜTFEN YÜZÜ MASKELİ OLANLARA VA ÇEVREYE ZARAR VERENLERE DİKKAT EDİN...LÜTFEN BU ÜLKE BİZİM OYUNA GELMEYELİM VE TEPKİMİZİ TÜRK BAYRAĞIYLA GÖSTERELİM...

Alıntııı....

Eylemcilerin arasında provakotörler var ve olayı saldırgan boyuta taşımaya çalışıyorlar.
Fakat çoğu gencimiz bu oyuna gelmiyor.
Yinede dikkatli olmak lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…