• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya hu onlarda koca koca tomalar, panzerler direnişçilerin ellerinde kendilerine lazım olacak erzaklar var
nasıl dayansın bu millet aklım almıyor:14:
insanlara tazyikli su atıyorlar düşmanın olsa yapmazsın :5:
Allah'ım nasıl bitecek bu iş geri adım atmıyor rte yaa umrunda değil..

Arkadaşlar lütfen yardımlarla ilgili telefon bilgilerini twııtter ve facede paylaşmayın. facebook mesaj kutusunda güvendiğiniz arkadaşları etiketleyin. yardım diye yönlendirdiğiniz yerler telefonlar tespit edilip basılıyor. yardımdan cok zarar veriyorsunuz !!!

Bu bilgi geldi arkadaşlar.
adresler, akaretlerdeki evler tek tek basılıyormuş

Peki şimdi sokaklarda olmak doğru mu anne olsanız evladınızı gönderr misiniz

Arkadaşlar halk nasıl Taksim'e zarar vermediyse izmir AKP binasına vermemiştir. Verenler belli
@34monalisa: @policarposergio siviller ortalığı karıştırmak için varlar,sanki halk yapıyor gibi! öyle de nefret dolu ki hepsi,özel eğitim! @can_atakli_

@tanerbute: @can_atakli_ O bölgede insanlar saat 21.00 den itibaren ordaydı ve hepsi ailelerden oluşuyordu, eylem yapanlar orayı yakmadılar.

Son düzenleme:
Uyguladıkları şiddet yetmezmiş gibi şimdi de alanların bağlantısını kesiyorlarmış. Sinyal bozucu ile. Deliricem yaaaa !! Ulaşılamıyor kimseye.

Allahim sen orada yaralananlara sifa, olenlere rahmetini, ailelere sabir ver :(

Son düzenleme:
bu ]lkede demokras' kaldida hakkimizi savunalim/:6:

demokrasiden 10 yıldır söz eden iktidar
bütün tvleri baskı altına aldı
en ufacık bir durumda canlı yayın bağlanan kanallarda, en önemli durumda ''diziler''den başka bişi yok! dünya bizi konuşuyor
sanki ortada bişi yok! tvlerin baskı altında olduğu yetmezmiş gibi bir de sosyal paylaşım sitelerine dadandılar
allah aşkına ne demokrasisinden bahsedılıyor?

her şey ortada değil mi? kör olmak lazım görmemek için körrr.

saatlerdir halk tv yi izliyorum yeteeeeerr dayanamiyorum bu nasil ofke bu nasil kin bir yandan kepce diger yandan gaz bombalari Rabbim hepsinin yardimcisi olsun Allahim oradakileri korusun...hepsi insan evladi hepsini kendi evladim gibi dusunuyorum gercekten kalbim aciyor...kime dusman bu polisler kimi kimden koruyor,hepsi senin vatandasin bu nasil bir guc. gosterisi bitsin artik yeter
gercekten ben burada cildirirken nerde b.bakan c.baskani haksizliginizi kabul edin ozur dileyin,baska ulkenin insanlarini bagrina badiyorsun bu insanlar ne yapti sana YETEEEEEER

Eylemcilerin arasında provakotörler var ve olayı saldırgan boyuta taşımaya çalışıyorlar.
Fakat çoğu gencimiz bu oyuna gelmiyor.
Yinede dikkatli olmak lazım.

İş o boyutu aştı çoktan provokatörler çoğaldı en azından ankarada bunu kendileri bizzat söylüyor eyleme katılan dostlarım buna sadece ve sadece engel olmak için gidecek olan bile var yarın. Çoğaldılar ve iş çığırından çıktı gençliğe yazık oluyor, olacak..Elde ne var sonuç ne diyorum tayyip gidecek.Sonra ne olacak bir tanesi de bana bir açıklama yapamadı.Haklılar onları destekliyorum ama kimse sonunu bilmiyor.Neden sonunu bilmediği davanın peşinden koşuyor!!! İnanmıyorum ben artık tam bağımsız türkiye diye söyleyen aydınların çoğuna çünkü bizim halkımız ancak o cümle bir arada tuta.Bunu çok iyi biliyor ve bunu söylüyorlar bizi meydanlara dökmek için..Tekrar söylüyorum bilerek ve isteyerek gençliği yok etme heba etme derdinde bunlar bence!! Bunlar bizim TÜRK GENCİNDEN ve yapabileceklerinden geçekten korkuyor çünkü!!

ya yok bayanların üstünde polis tepnıo falan ölü ble olablr gibi bir çok şey yazıo sosyal medyada bunlar provakasyon mu sizce ?

Eylemcilerin arasında provakotörler var ve olayı saldırgan boyuta taşımaya çalışıyorlar.
Fakat çoğu gencimiz bu oyuna gelmiyor.
Yinede dikkatli olmak lazım.

tutuklamak için sivil polisler şuan provakotörlük yapıyor
bizzat öğrendik doğru bilgi.
dikkat edin....

Şu an Halk tv de inim iniminleyen insanlar var delirmek üzereyim nerdeyse fırlayıp koşa koşa gideceğim siper olmak için. Şu an evde oturmak hayatımın en büyük ızdırabı resmen. Bari evim orda olsaydı yardım edebilseydim. Aklımı oynatmak üzereyim bu zülm yüzünden. O provktörlerin varya Allah belasını versin sürüm srüm sürünsünler.

ya yok bayanların üstünde polis tepnıo falan ölü ble olablr gibi bir çok şey yazıo sosyal medyada bunlar provakasyon mu sizce ?

Polisin saldırgan tavrını herkes biliyor provokasyon orada yakıp yıkanlar otobüsleri mahveden kaldırımları sökenler ben artık eylemin samimiyetini aştığını düşünüyorum

Arkadaşlar alsancakta cok buyuk olaylar var kullanılan gaz kesınlıkle bıber gazı degıldır
kaslarımız agırlasıyor degıl kosmak yuruyemıyoruz ınsanı kusturuyor basımız donuyor
insanın derısınısı bıle yakıyor dıyebılırım su ıctıgımız an tıkanıyoruz kusuyoruz
polıs alsancagı aldı bızı kırıp gectıler co kzor durumdayız duyarlı kısıelr evlenıre arabalarına alıyor bızı uzaklastırıyor
tomaların sıktıgı su kesınlıkle arsenık yanı lagım suyudur sesmen ( bok ) kokuyor
cok zor durumdayız her yerımız kasılmıs durumda gundogduya kadar polısler geldı gezmeye gelen yaslı ınsanlara dahı kotu muamele var ..
bızı sıkıstırıyorlar ara sokakalrda sıvıl polısler var halkın ıcındeler ınsanları topluyorlar ..
cok zor durumdayız .. PAYLAŞIN YARDIM GİTSİN"

Son düzenleme:
sivil polisler akp binasını ateşe vermiştir provakatörler akpli ve sivil polistir heryerde paylaşalım lütfen!!!

Son düzenleme:
Küresel hacker grubu Anonymous, Gezi Parkı gösterilerine destek vermek amacıyla #OpTurkey'i başlattığını duyurdu. Grup hükümete ait siteleri hack'leyeceğini açıkladı. Anonymous, bu açıklamanın ardından Cumhurbaşkanlığı'nın resmi sitesi tccb.gov.tr'yi hackledi.

Anonymous Twitter hesabından yaptığı açıklamada ilk etapta mersin.gov.tr, eshot.gov.tr ve resmigazete.gov.tr sitelerinin hack'lendiğini bildirdi. Grup daha sonra Cumhurbaşkanlığının resmi sitesi tccb.gov.tr'nin de hacklendiğini açıkladı.

Bir süre giriş yapılamayan mersin.gov.tr, eshot.gov.tr ve resmigazete.gov.tr adreslerine ilerleyen dakikalarda giriş yapılabildiği bilgisi geldi.

Gebze Teknoloji Enstitüsü'ne de saldıran Anonymous, Türkiye'deki kullanıcıların internet kısıtlanması halinde kullanabileceği VPN bağlantılarını da açıkladı.

Anonymous operasyonu başlattığını da YouTube'a yüklediği bir videoyla duyurdu.

Son bir haftada Türkiye'de çekilen görüntüler eşliğinde, "Merhaba Türkiye hükümeti. Biz Anonymous'uz. Günlerdir başlarındaki tiranlar hükümetine karşı barış içinde ayaklanan Türkiye'deki kardeşlerimizin maruz kaldıkları saldırılarını dehşet içinde izliyoruz" ifadeleriyle başlayan videoda Anonymous, "Türk hükümetine ait her türlü internet ve iletişim varlığına saldıracağını" ilan ediyor.

Videoda, "Siz, onlara karşı işlediğiniz suçlarla ilgili bilgiyi bastırmak için sosyal medyayı ve halkınızın diğer iletişim kanallarını sansürlediniz. Şimdi Anonymous da sizi kapatacak ve kendi halkınız size iktidar uyarısı yapacak" deniliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X