Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bu orta yol bulma fıkrını nıye daha önce düşünemedikkiyaa :26::26:

size ne söylesem fayda yok arkadaşım üzgünüm.ben ne desem siz bir karşılık vericeksiniz çünkü..iyi geceler size..

Son düzenleme:

Tamam ya tamam artık.

[h=5]Kızılay Avm'de polisler tarafından dövülerek öldürülen o genç.Çöp gibi kırık camların arasına koyup gitmişler yazıklar olsun sizin gibi polise..[/h]

YETER ARTIK !!!!

FACEDEN ALDIM DOĞRU GİBİ GÖRÜNÜYOR MAALESEF

ÇOK SAYIDA YARALI VAR! BEŞİKTAŞ DOKTOR NUMARALARI ; - 0531 832 10 90 - 0544 926 99 62 - 0505 335 88 83 - 0530 569 84 93

(01.50) 05316790149 besiktastaki saglikci arkadaslar akaretlerdeki seyyar tibbi yardim araci 05336696779

Dun bi apartman kapasi acmakla nasil kurtarilicagini birebir gordum.nolur surekli otomatiklerinize basin

allah yardımcımız olsun bilgisi olan doktor hemşire olan arkadaşlara sormak istiyorum kusmalar normal mi eşim orkmaya başladı gözlerim falanda şişti????

Son düzenleme:
Bugüne kadar bu ülkenin psikiyatristleri olarak biz yukarıda saydığımız açılan tüm ruhsal yaraları tedavi etmeye, yaralananlara şifa bulmaya çalıştık. Ama artık hükümeti uyarıyoruz. Tıpkı en yakınında, en sevdiği annesinden babasından gelen fiziksel şiddetin çocuğun ruh sağlığına açtığı onulmaz yaralar gibi, kendi hükümetinin kendi yöneticilerinin kendi halkına açtığı bu savaşın yara izleri kapanmayacaktır. Bugün ülkenin tüm kentlerinden yükselen insanları kör eden, kalp krizi geçirten, öldüren biber gazlarının, insanların kemiklerini unufak eden tazyikli suların yaraladığı şey sadece beden değildir. Ve ruhsal yaraların izleri beden iyileştikten sonra bazen ölene kadar bizleri etkiler. Biz psikiyatristler bu yaraları kapatamayacağız, kapatmayacağız.

Asker müdahale etmez.

Edecek olsaydı şimdiye kadar yapardı.

Bazı illerde polislere destek bile oldular.

DURUM BÖYLEYSE ÇOK KÖTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

İsmini vermek istemiyorum bugun bir is icin tanidigimi aradim nerdesin bulusalim dedim kendisi akp genclik kollarina uye,cok samimi oldugumuz icin bana taksimdeyiz dedi.bende geliyorum yoldayim dedim sakin gelme dedi uzerimde polis üniformasi var dedi sasirdim ilk once cunku kendisi bilgisayar programcisiydi buyuk bi sirkette,neden diye sordugumda ise bana ve genclik kollarindaki yaklasik 2.000 kisiye polis uniformasi verdiler ve halka karsi savasicaz...

Ferdi Özmen

Bunu da okudum ya tamam artık ..

bu nasıl bir iştir allahım ...anca çocukluktan itibaren düşmanca yetiştirilen insan yapabilir....başka türlüsü mümkün değil

BEŞİKTAŞ'ta ulaşılabilecek doktor numaraları: 05372919799 05413811553 05364208873 05318321090 05549269962”

Siginmak isteyenlere Akaretler'de ev: Kerem 0541 919 59 59 Ahmet Caglar 0535 300 00 06 Enis Akyol 0542 828 91 16

allah yardımcımız olsun bilgisi olan doktor hemşire olan arkadaşlara sormak istiyorum kusmalar normal mi eşim orkmaya başladı gözlerim falanda şişti????

Portakal gazı kusma etkisi yapıyor. Eğer ona maruz kaldıysanız su ve süt içmeyin sakın.

ALLAH hepsini korusun

Dualarımızı eksik etmeyelim

Rabbimiz! Bizleri, zulmedenler topluluğu için bir imtihan aracı yapma. O küfre sapmış toplumdan rahmetinle bizi kurtar. (YUNUS 85-86)

Rabbim, bozguncular topluluğuna karşı bana yardım et.(Ankebut 30)

Beni o zalimler topluluğun içinde tutma Rabbim (Müminun 28)

göz altına alınma durumunda
2 belge imzalanıyor ve DEVLETE KARŞI GELDİĞİM VE TERÖR EYLEMİ YAPTIM ifadeleri yer alıyor
hiç bir belge imzalanmasın lütfen dikkat!

bunu herkese yollayalım bildirelim...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…