Arkadaşlar deminden beri sokakların savaş alanına döndüğünü söylüyorsunuz peki neden arkadaşlarınızı da çekip
o savaş alnını biran önce sonlandır mıyorsunuz............
Ben görüşlerimi paylaşıyorum........... Siz evinize çekilseniz polis gelip evinizde biber gazı sıkacak değil
başka müsait bir zamn devam edersiniz gösterilerinize ben sadece kimsenin zarar görmesini istemiyorum..........
Terörün birinden kurtulduk şimdi de sokaklarda insanların birbirine terör uygulamsına meydan vermemek lazm........
Kimseyle şahsi bir polemiğim yok ama hakaret edilmesini de kınıyorum.........
ben çok ii niyetli yaklasıyorm amaaaaaaaaa..........
Kısacası söyleyeyim sokaklardaki taşkınlıkların hepsi akp ye pirim olarak dönecek...........
Beşiktaşa feribotla polis çıkıyormuş !!!
ben çok ii niyetli yaklasıyorm amaaaaaaaaa..........
Kısacası söyleyeyim sokaklardaki taşkınlıkların hepsi akp ye pirim olarak dönecek...........
Alsancakta polis insanlıktan çıkmış durumdaymış, arkadaşımdan mesaj geldi ya
Eskişehir de karışmış. İzmir de provokatörler Akp binasını yakmışlar.
İzmir Gündoğdu Ara sokaklarda gercek kursun kullaniliyor, jilet atiliyor. Bacagindan vurulan var. Kesin bilgi. Ara sokaklara girmeyin.
şu anda kim terör uyguluyor farkıdamısn sen halk tv yi veya ulusal kanalı syrettin mi hiç olayların başladığından beri kaç vatandaşımız vefat etti.diyorsun ki evlerine çekilsinler.bu millet nasıl hakkını savunacak, ne zaman sesini duyurucak bu halk ezilsin mi haklarını savunmasın mı?? Lütfen rica ediyorum tamam fikirlerimiz bir olmaya bilir ama insanları kışkırtmayın aynı şeyleri yazıp banlansınlar istiyorsunuz herhalde!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?