• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar deminden beri sokakların savaş alanına döndüğünü söylüyorsunuz peki neden arkadaşlarınızı da çekip

o savaş alnını biran önce sonlandır mıyorsunuz............

Ben görüşlerimi paylaşıyorum........... Siz evinize çekilseniz polis gelip evinizde biber gazı sıkacak değil

başka müsait bir zamn devam edersiniz gösterilerinize ben sadece kimsenin zarar görmesini istemiyorum..........

Terörün birinden kurtulduk şimdi de sokaklarda insanların birbirine terör uygulamsına meydan vermemek lazm........

Kimseyle şahsi bir polemiğim yok ama hakaret edilmesini de kınıyorum.........

şu anda kim terör uyguluyor farkıdamısn sen halk tv yi veya ulusal kanalı syrettin mi hiç olayların başladığından beri kaç vatandaşımız vefat etti.diyorsun ki evlerine çekilsinler.Bu millet nasıl hakkını savunacak, ne zaman sesini duyurucak bu halk ezilsin mi haklarını savunmasın mı?? lütfen rica ediyorum tamam fikirlerimiz bir olmaya bilir ama insanları kışkırtmayın aynı şeyleri yazıp banlansınlar istiyorsunuz herhalde!!!!

İzmir Gündoğdu Ara sokaklarda gercek kursun kullaniliyor, jilet atiliyor. Bacagindan vurulan var. Kesin bilgi. Ara sokaklara girmeyin.

kızlarrrrr :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72: mune de yorgun lütfen yardımcı olalım tartışmayalım isteyen istediğini yazsın konumuzda kapanmasın boş şeyler içinde banlanmıyalımm :72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

alsancak tommy'nin orda polis gençleri dövüyor acil yardım!!!!

[video=youtube;JG_uKx-AybE]http://www.youtube.com/watch?v=JG_uKx-AybE[/video]

dün Edremit mitingindeydim buda görüntülerimiz

Edremit artık yeter dedi.

Kızlar polisin giremeyeceği yerler haricinde ;

Sokak ismi,

Apartman ismi,

Cafe ismi,

Cadde ismi

Vermeyin.

Lütfen çok önemli !

Biz buradaysak, okuyorsak polis de okuyor, proveke edenler de okuyor.

Telefon numarası paylaşın.

Lütfen.

:50:

01.42 TOMA’yı kovalayan dozerin ardında iki de kamyon var.

01.30 Beşiktaş’ta dozer TOMA’yı Başbakanlık Ofisi’ne doğru kovalıyor.

01.20 İnönü Stadı çevresinde bir dozeri ele geçiren eylemciler, TOMA’nın üzerine sürüyor.

01.07 Akaretler’de polis barikatı yıktı, saldırıyor. BJK Plaza’ya sığınan insanlara müdahale etmek istiyor.

mone yi engelledim :)) konuyu takip ederken daha önemli şeyleri okuyabiliyorum böylece tavsiye ederim..

bu direniste provokasyon var
amacindan cikma var
evet var! cok bilincli halkin guvenliginden sorumlu
refahtan isiktan nurdan bahseden hukumetin talimati nedir peki
GAZA DEVAM!!!!

TARIKATCIMISINIZ AKP'LIMISINIZ NEYSENIZ
BU ULKEDE SIZDEN GAYRISIDA VAR BUNU KABUL EDIN
FASISTLER KENDILERINDEN GAYRISINI KABUL ETMEDILER YAKTILAR YIKTILAR ZAMANINDA
SIMDI SIRA SIZDE OYLEMI
YEMEZLER
FUKARA EDEBIYATI YAPIP ZAMANINDA
EN SEREFSIZ TERORISTLERLE YANYANA GELEN SIZIN BASBAKANINIZDI
TECAVUZU MUSTEHAK GORUP RESIT OLMAYAN KIZLARI KUMA ALAN
YINE SIZIN PARTINIZDI

SEHITE KELLE
SEHIT ANASINA YAYGARACI
CUMHURIYET KURUCUSUNA AYYAS
HALKA 'LAN"' DIYEN O COK IMANLI BASBAKAN
YERI GELDI AHMET KAYADAN
YERI GELDI MAHZUNI SERIFTEN
YERI GELDI SOSYALIZM FELSEFESINDEN DEM VURURKEN
SHOW YAPARKEN ICKI MASASINDA YALAKALIK YAPARKEN
SUSUYORDUNUZ GURURLA BAKIYORDUNUZ DEGILMI :)

Akm'yi yikip yerine opera ve camii yapacakmis :)
opera kulturude var basbakanin vay bee
chp'ye olan hincini bu sekil alirken siz "kafirlere iyi oldu" diye gerinirken
unutmayin ki

CHP haricinde devrimcilerimiz var (hani basbakanin yeir gelince övdûgu zamaninda)
aydinlarimiz var MARJINAL AYDINLARIMIZ VAR HIC BIR PARTI OYUNUNU KABUL ETMEYEN

piknik yaparak protesto eden genclerimize emekli ogretmelerimize halkimiza iskence yapilirsa
YETER diyen bir halk var sizin disinizda
ne sandiniz bu ulke sadece sizinmiydi?
sizin tekelinizemiydi ?
elhamdulllilah diyip yetim oksuz memur ogrenci gayri muslim hakkina girebileceginizimi sandiniz?
yakip yikip satip savip dis borclari korkunc bir sekilde cogaltip iki makarnayla kandirabileceginizimi sandiniz

deve modeli bagladiginiz kafanizda ampul isiginiz kisa devreden patlayip sonebilir
partinizin felsefesine uyup kadinliginizi bilip ve ustune dusmeyen vazifelere forumda dahi olsa
karismayin :) erkekleriniz haleder meraklanmayin

kizilca!

Haberlere baktımda herşey kötüye gidiyor
bu durumda uyursam ihanet edecekmişim hissi oluşuyor içimde, elimde değil :ssz:

swiss otel yönünden dolmabahçeye tomalar iniyor !

Cmk 4445271, avukat hakları merkezı 4441878, ahm baskanı av.cem karatun 05324093300”

ben çok ii niyetli yaklasıyorm amaaaaaaaaa..........

Kısacası söyleyeyim sokaklardaki taşkınlıkların hepsi akp ye pirim olarak dönecek...........

evet bu konuda haklısın taşkınlıkların hepsi akp ye dolayısıyla büyük sermayeye prim olarak dönecek..........lakin anladığım kadarıyla polisler işine çok severek yapıyorlar ......yolda geçen kendi halinde insanlara saldırdılar bunu arkadaşım birici ağızdan söyledi.........onlarda iyi niyet aramak mümkün değil

$BLyfsszCUAAS6r9.webp

Avukat numaraları

Herkes polisin baskın yaptığı sokakları, caddeleri paylaşsın biz de sosyal ağlardan duyuralım.

Ara sokaklarda polisten çok elleri sopalı, jiletli insanlar varmış

Allahım sen insanların bu vahşet merakını kendileriyle gider (amin):47::47::47:

şu anda kim terör uyguluyor farkıdamısn sen halk tv yi veya ulusal kanalı syrettin mi hiç olayların başladığından beri kaç vatandaşımız vefat etti.diyorsun ki evlerine çekilsinler.bu millet nasıl hakkını savunacak, ne zaman sesini duyurucak bu halk ezilsin mi haklarını savunmasın mı?? Lütfen rica ediyorum tamam fikirlerimiz bir olmaya bilir ama insanları kışkırtmayın aynı şeyleri yazıp banlansınlar istiyorsunuz herhalde!!!!

kesinlikle öyle demiyorum ama en azından şu yanan ateş bir son bulsun.........

öfke zarardan başka bir şey getirmez..........

Bir yerde olan zarar bütün ülkeye yansır.........

En azından orta yol bulunsa daha fazla can yanmasa..........

40 yıl kan döküldü de ne oldu...........

Yine insanımız kaybetti......... Kimse hakkını sokakta kaybetmemiş ki sokakta bulsun..........

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X