Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kesin bilgiymiş kurtuluştakiler de oraya sığınmış.Sakarya dan kaçış için yok bilen olursa lütfen kaçırmayın yazılarımı arkadaşım mahsur bi çatıda bekliyor öyle... Sağlık sokağının durumunu bilen varsa da yazsın lütfen...

halk tv'de spiker muharrem ince'ye başbakanın planlanan gezileri için ne düşündüğünü sordu, muharrem ince ise 'gidişi olur inşallah...' dedi ve ardından sessizlik içinde kaldı.

Bu halde bile gülmeyi başardım

kırmadan dökmeden recep efendiden çok rica ettik ama o işsizlerden vergi almak konusunda ısrar etti.....dediğim dedik çaldığım düdük........biz de peki dedik

Haksılığa uğradığını iddia edenler niçin ortalığı talan edip başkalarına haksızlık ediyorlar...............

İşinize gelmeyince haksızlık oldu di mi... Bu direniş haksızlığın kralını yapanlara karşı yapılıyor... Sağır sultan duydu, siz duymadınız.. İnsan dünyadan hatta kendi ülkesinden bi haber olmaya görsün....

evet ara da oluyor yavaslamaa

Biz yıllardır Tayyip ve adamlarının yaptıklarına katlandık 3 günlük protestoya nedense akp severler neden kırıldı neden kınadı ne eğitimciler var suan birlik olup destek olan asıl sizin bir eğitimci olarak oradaki gerçekleri görüp GÖRÜYORSUNUZ VE BİLİYORSUNUZ bence güzelce çevrenize anlatmanız gerekirdi.Benimde çevremde çok öğretmen var öğretmenlerimde var arkadaşım gibi atanamayanda var aralarında sırf Atatürkçü diye okulda dışlananıda!!!

Yer: Karabük / Universite Mahallesi
Direnişin 2.günü.
"-Memur bey, siz KARABÜK'te TÜRK polisi olarak imajınızı ve duruşunuzu bozmadınız. Sosyal medyada paylaşmak için bir kare istiyorum.
-Tabiki kardeşim gel.."
"BEN HİÇ BİR MEMURUMU ÖĞRENCİMİN ÜZERİNE SALDIRTMAM. Biz onları korumak için burdayız" diyen emniyet mudurumuze tekrar Helal olsun.

alıntı

tek kanalı izlemekten beynimiz toy mu kalmış?kardeş başka kanal var mı ki.sen hangi kanalları izliyorsan söyle biz de ona bakalım şu anda.hangi kanallar?

yanimizda 3saglikci var carsi bkmnin orda siginacak yer VE HER TURLU YARDIM SOLUSYON GOZDAMLASI KREM arayan ulassin 05316790149

lütfen duyuralım: beşiktaş civarında internet ihtiyacı olanlar: user name kcprocks şifre kcpuru1905

BEŞİKTAŞ'TA OTURAN TÜM TANIDIKLARINIZA İLETİN ANA SOKAK KAPILARININ ÖNÜNE SİRKE KOYSUNLAR ! BU GAZA LİMON KAR ETMİYOR !

Eskişehir yunus emre cd çarşı tarafında yaralılar var gönüllü doktor bekliyorlar

Alkol almayın.Kana ihtiyaç olabilir.Biber gazı yediyseniz su içmeyin.Süt ve limon kullanın.

beşiktaş şahin sokak uğur apartmanında mahsur kalmış arkadaşlar var lütfen yardım edin

CAHİLLERLE TARTIŞMAYIN. BEN HİÇ GALİP GELEMEDİM. (İMAM GAZÂLİ)

Aaa bakın hemde İmam Gazali.. Yani Ayyaş filan değil söyleyen.. Mesaj yerini buldu mu??

ben haber, belgesel, bilimsel prog. Lar dışında tv izlemem ama hep aynı kanalı da izlemem

tvde sadece ulusal kanal ve halk tv yayın yapıyorsa şuan tv basında bu kanalları izleyen halkın suçu ne?

Hanımefendi sizi kırmadan ve polemiğe girmeden sadece şunu söylemek istiyorum, Başbakan kendine oy vermeyen herkesi çapulcu olarak değerlendiriyor, burda orta yol bulmaya çalışcağına tahrik edici sözler söylüyor, milleti millete kırdıran bizzat kendisidir.
Başbakan tarafsız olmalıdır, kendi ideolojisini halka dayatmamalıdır.

O sokaklardaki herkesin milletinin meşru menfaatlerini savunmak olduğuna emin misiniz.............

Sakın sizi galeyana getrenler bu ülkede kaos ortamının olmasından memnun olanlar olmasın............
kimsenin galeyana geldigi yok tamda yapilmasi gerekeni yapiyoruz
TAYYIP BEY TUNUS GEZISINE GIDIYORMUS HALKINI DUSUNEN SEVEN BIR BASKAN!!!BU YAPILANLAR AZ BILE AZ ONCE MUHABIRIN DEDIGI GIBI INSALLAH GIDISI OLUR DA....

tartışmasanız da bana ve arkadaşıma yardım etseniz ne güzel olur

eylem kıtap okuyarak başladı şimdiki durumda değil

sız 100.000 kişiysenız ben 1mılyon kişi çıkartırım sokağa derken mıllet nasıl otursun şiddeti başltan ve alvevlenmesıne sebeb olan kım ?

Lütfen yoruma yorum yapmayın, varsa paylaşımlarınız onları paylaşın lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…