• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beşiktaş evlerin önüne sirke koysun lütfen.Limon atılan gaza fayda etmiyormuş.RT lütfen

ÖNEMLİ - TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANININ İSTEĞİ VAR!

"Arkadaşlar vakti olanlar acil servislere gidip yaralı arkadaşların fotoğraflarını çeksinler,kendi yaralarını fotoğrafla belgelesinler ve üşenmeden 2 satır dilekçe yazıp suc duyurusunda bulunun,nerde nasıl yaralandığınız ve 1 tanıkta ekleyiniz,baro birliklerine dilekçeler versinler çok ama çok önemli lütfen üşenmeyin,iktidara resmi yollardan yıpratmanın ve dünyanın devreye girebilmesi için dilekçeler ve belgeler çok önemli,toplayabildiğiniz kadar gaz fişeği vs toplayın."

T.B.B Başkanı Metin FEYZİOĞLU

** netim çokk yavaşladııı :S izmirde olupta neti yavaşlayan varmı?

İzmirin bir ilçesindeyim şuan, nette yavaşlama yok.
Duyuruyu paylaştım.

375700_10151653874199872_1280430864_n.jpg

Yer: Karabük / Universite Mahallesi
Direnişin 2.günü.
"-Memur bey, siz KARABÜK'te TÜRK polisi olarak imajınızı ve duruşunuzu bozmadınız. Sosyal medyada paylaşmak için bir kare istiyorum.
-Tabiki kardeşim gel.."
"BEN HİÇ BİR MEMURUMU ÖĞRENCİMİN ÜZERİNE SALDIRTMAM. Biz onları korumak için burdayız" diyen emniyet mudurumuze tekrar Helal olsun.

alıntı

Keşke böyle bir duruş tüm yurtta olsaydı:50:

yardım etmek isteyenler bu kadar samimiyse bu eylemleri bıraksın. bütün şehir yakıp yıkılıyor. milyarlarca zarar var. kime zararı dokunuyor bu eylemin. türkiye olarak bize. tayyip sizin iki tencere çalmanızla yada oraya yığılmanızla istifa etmez. sadece ülkeye zarar veriyorsunuz..

Bir insan, bir eğitimci, bir kadın, bir türk, bir müslüman olarak sokaklardaki şiddetin her türlüsünü

kınıyorum..........................

Yapılanlar doğru mu kırmadan dökmeden olmuyor mu...............

şiddet kültüründen beslenenleri kınıyorum.................

Tamamen katılıyorum.
Şiddete karşıyım ve bende polisin zararsız halka şiddet uygulamasını kınıyorum..

Akaretlerden bugün ölü çıklmazsa iyidir:14::14::14::14::14:

Bu nasıl bir yönetimdir, neyin düşmanlığıdır lanet olsun ya:14::14::14:

Yaralananlar mümkünse rapor alsın, olay yerini de içerir fotograflar çeksin. Nişan alıp biber gazı sıkan polis görürseniz kayıt alın.

BKM'de BKM MUTFAK oyuncuları elinden gelen yardımı yapıyor...Çay , su ve limon mevcut... Hadi gelebilen arka kapıdan buraya gelsin.

Türkiye! wifi şifrelerini kaldırıp hepsnin adı "direngezi" yapılırsa cepler otomatik bağlanır!

Ben ne akp ne chp ne mhp severm ben insanı severm kimsenin de suçsuz yere zarar görmesini istemem bizim dinimizde

zarara zararla karşılık yoktur..............

şidete şiddet yoktur..............

Polislerin de doğru yaptığını söylemiyorum.............

Ama akp bana haksılık ediyor diye gidip masum bir insanın dükkanını talan ediyorsan............

Kendi meşru yönlerini de kaybediyorsun demektir...........

İTÜ MAÇKA da 10 tane doktor yaralıları bekliyor! Her yayınlanan listeyi aramayın! Tel No : 0 531 832 10 90

Alkol almayın.Kana ihtiyaç olabilir.Biber gazı yediyseniz su içmeyin.Süt ve limon kullanın.

olanlara inanamıyorum bugün çıkıp kendi halkına savaş ilan eder gibi yaparız size mi soracağız demeseydin belki çoktan yatışmıştı her yer, senin gibi başbakan olmaz olsun !
polise ne demeli ! istanbulda gözümün önünde iki sene önce PKK eylemini kenarda durup izlemişlerdi ne müdahale ne biber gazı, şimdi baskıya boyun eğmeyenlere canını dişine takıp saldırıyorlar, internette polis grubunun bir kızı ortalarına alıp dövdüğünün görüntüleri var

Şair nedim cad. üzerinde yardım istasyonları kuruldu,bol malzeme var evlendirme dairesine gidiş de temiz.Kötü olanlar oraya!

İyi geceler arkadaşlar. Nete tv ye bakamadım. Burayı da en son bıraktığımda 135 sayfaydı.

Gelişmeleri açıklayabilir miyiz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X