O sokaklardaki herkesin milletinin meşru menfaatlerini savunmak olduğuna emin misiniz.............
Sakın sizi galeyana getrenler bu ülkede kaos ortamının olmasından memnun olanlar olmasın............
[ı]herhangi bir direnişe katılmadığınız ne kadar da belli?
Nerden gördünü< slogan atarken ağızlarını kapadıklarını, mantıken insan apzı kapalıyken nasıl slogan atsın.
Bugün beşiktaştan kadıköye gelen bir gruptuk herkesin de boyunluğu vardı sloganda attık ama ağzımızı kapatmadık çünkü bize gaz sıkan yoktu[/ı]
Olaylar sürdükçe masum insanlar daha fazla zarar görecek, durdurulsun bu işkence ne olur
Merhaba
Az önce aldığım bilgiye göre kullanılan uzun tüpler portakal gazıymış. fakat asla bu kimyasal bir silah değilmiş. 2 gaz arasındaki fark biri gözleri yaşartırken portakal gazı sürekli kusma hissi yaratan göz yaşartıcı gazdan daha etkiliymiş.
Biraz gazı aklar gibi oldu ama ben bu gaz hatta kimyasal gaz olayına kafayı çok takmıştım.
https://www.facebook.com/photo.php?v=139515612907460&set=vb.471140606272755&type=2&theater
tomaların c.tesi ankarada bir genci ezdiği an arkadaşlar
RT ruz tv si çekmiş
bizde fıs tabi
bu da mı yalan ya gözleriniz görmüyor kulaklarınız duymuyor
Uyutma işini çok iyi becerdi desene yine, ben seyredemedim zaten sinir bozucu oluyor
kızlar TV hıç bırşey vermıyor
netten ızleyebılceğım canlı yayın lınklerı verır mısınız lütfen
ellerinde taş sopa yakıp yıkan yumruğu havada slogan atan peçe!!!!!!!li erkekleri görmediniz mi biraz zaping
yapın..................
Hep aynı kanalı izlemek fikir dünyanızı toy kılar...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?