- 13 Şubat 2013
- 201
- 1
- 66
- 35
ızlenecek baska kanalmi var hepsinde dizi yarisma sen devam et onlara
ben haber, belgesel, bilimsel prog. Lar dışında tv izlemem ama hep aynı kanalı da izlemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ızlenecek baska kanalmi var hepsinde dizi yarisma sen devam et onlara
Bir insan, bir eğitimci, bir kadın, bir türk, bir müslüman olarak sokaklardaki şiddetin her türlüsünü
kınıyorum..........................
Yapılanlar doğru mu kırmadan dökmeden olmuyor mu...............
şiddet kültüründen beslenenleri kınıyorum.................
Haksılığa uğradığını iddia edenler niçin ortalığı talan edip başkalarına haksızlık ediyorlar...............
ÖNEMLİ - TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANININ İSTEĞİ VAR!
"Arkadaşlar vakti olanlar acil servislere gidip yaralı arkadaşların fotoğraflarını çeksinler,kendi yaralarını fotoğrafla belgelesinler ve üşenmeden 2 satır dilekçe yazıp suc duyurusunda bulunun,nerde nasıl yaralandığınız ve 1 tanıkta ekleyiniz,baro birliklerine dilekçeler versinler çok ama çok önemli lütfen üşenmeyin,iktidara resmi yollardan yıpratmanın ve dünyanın devreye girebilmesi için dilekçeler ve belgeler çok önemli,toplayabildiğiniz kadar gaz fişeği vs toplayın."
T.B.B Başkanı Metin FEYZİOĞLU
** netim çokk yavaşladııı :S izmirde olupta neti yavaşlayan varmı?
Bir insan, bir eğitimci, bir kadın, bir türk, bir müslüman olarak sokaklardaki şiddetin her türlüsünü
ben haber, belgesel, bilimsel prog. Lar dışında tv izlemem ama hep aynı kanalı da izlemem
kimsenin galeyana geldigi yok tamda yapilmasi gerekeni yapiyoruzO sokaklardaki herkesin milletinin meşru menfaatlerini savunmak olduğuna emin misiniz.............
Sakın sizi galeyana getrenler bu ülkede kaos ortamının olmasından memnun olanlar olmasın............
halk tvyi izleyebilen var mı?
acamıyorum:44:
kesin bilgiymiş kurtuluştakiler de oraya sığınmış.Sakarya dan kaçış için yok bilen olursa lütfen kaçırmayın yazılarımı arkadaşım mahsur bi çatıda bekliyor öyle... Sağlık sokağının durumunu bilen varsa da yazsın lütfen...