Şu an burada elektrikler de internet de kesik değil. Sadece konur taraflarını kestilerse bilemem ama ben kızılaya yakınım burada kesinti yok.
sıra kurtuluş da demek...üniversite açar kapılarını,kampüsünü..eminim ankara ünv.tesi yalnız bırakmaz gençlerini.
Fotoğraf gerçek midir araştıramadım ama gerçekse çok üzücü.
AK Parti yüzde 48.2 CHP'nin oy oranı ise yüzde 27.4
%20 lik devasa bir fark var çalmayla çırpmayla olucak bir şey değil bu
Ankara üniversitesinde sıkıştırır ama polis.
Daha önce yaşadım biliyorum.
İçeri giriyor polis
portakal gazı zamanında vietnamda kullanılmış,kusma ile birlikte anlık geçici felç etkisi varmış kalıcı olan ise uzun vadede genetik hasara yol açması imiş yani gaza maruz kalanlarda ilerde ciddi bir hastalık çıkmasa bile çocuklarında olabilirmiş ..Merhaba
Az önce aldığım bilgiye göre kullanılan uzun tüpler portakal gazıymış. fakat asla bu kimyasal bir silah değilmiş. 2 gaz arasındaki fark biri gözleri yaşartırken portakal gazı sürekli kusma hissi yaratan göz yaşartıcı gazdan daha etkiliymiş.
Biraz gazı aklar gibi oldu ama ben bu gaz hatta kimyasal gaz olayına kafayı çok takmıştım.
Ben sorumun cevabını aldım arkadaşım...eminmişsin...şimdi müsadenle bu sayfanın amacıyla uğraşmak istiyorum...zar zor ayakta duruyoruz zaten...
Konak Bld. Bşk: "Rica ederim halk Gündoğdu Meydanı'ndan ayrılmasın, ara sokaklarda coplu sopalı saldırılar oluyor" #dayanizmir #direnizmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?