Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günlerdir milletimizi uyarmaya çalışıyoruz ve çok büyük tepkilerle karşılaşıyoruz. Birçok yasadışı örgüt meydanlara çıkmış durumda! Taksim, Tahrir Meydanı'na çevrilmek isteniyor. Sonrası için de bir "Türk Baharı" planlanıyor. Milletimiz bu planlara karşı uyanık olmak zorundadır. Hepimiz ağaç katliamına da karşıyız, ülkemizin satılmasına da... Ancak göz göre bir Ameri'kan darbesine de izin veremeyiz! Meydanlara çıkan herkes eline Türk Bayrağı almalı ve TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE düsturu ile hareket etmeli! Bu birleşme, ayrılıkçı grupları yok eder. Ayrıca parti flamaları, ayrılıkçı örgüt çaputları ve sloganları ortalığı kaplamış durumda! Otpor-Canvas gibi Batı destekli gruplar da burada! Bunlara karşı da dikkatli olmak zorundayız! Bizim simgemiz "yumruk" filan değildir, Türk Bayrağı'nın kendisidir. Bugün Taksim'deki sloganlar çok tehlikeli! Türk bayrakları azınlıkta! "Tam bağımsız Türkiye!" söylemlerinden eser yok! Ameri'kan'cı "Occupy (İşgal)" sözcükleri ortalıkta! Oysaki biz kendi ülkemizde işgalci değiliz. Türkiye Cumhuriyeti bizim ülkemiz. İşgalci olan AB+D'dir, NATO'dur, çok uluslu şirketlerdir! Hepimiz TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE diye haykırmalıyız! Meydanları ancak bunun için doldurmalıyız!

sıra kurtuluş da demek...üniversite açar kapılarını,kampüsünü..eminim ankara ünv.tesi yalnız bırakmaz gençlerini.

Ankara üniversitesinde sıkıştırır ama polis.
Daha önce yaşadım biliyorum.
İçeri giriyor polis

İzmirdekiler sadece GÜNDOĞDU MEYDANI 'ında olun.arka sokaklarda tuzak var birbirinizden ayrılmayın.

Konak Bld. Bşk: "Rica ederim halk Gündoğdu Meydanı'ndan ayrılmasın, ara sokaklarda coplu sopalı saldırılar oluyor" #dayanizmir #direnizmir

Merhaba
Az önce aldığım bilgiye göre kullanılan uzun tüpler portakal gazıymış. fakat asla bu kimyasal bir silah değilmiş. 2 gaz arasındaki fark biri gözleri yaşartırken portakal gazı sürekli kusma hissi yaratan göz yaşartıcı gazdan daha etkiliymiş.

Biraz gazı aklar gibi oldu ama ben bu gaz hatta kimyasal gaz olayına kafayı çok takmıştım.

Mimarlar odası: Mimarlar,Mülkiyeliler yöneticileri ve Avukatlarla birlikte Konur sokaktaki binlerce kişi gözaltına alınmadan güvenli şekilde tahliyedildi. 19 dk önce

İzmir'de Vatandaşların Sağlıkla İlgili Başvurularını 05337463100-05330313852 bu numaralardan yapabileceği söyleniyor.

AK Parti yüzde 48.2 CHP'nin oy oranı ise yüzde 27.4
%20 lik devasa bir fark var çalmayla çırpmayla olucak bir şey değil bu

Ben sorumun cevabını aldım arkadaşım...eminmişsin...şimdi müsadenle bu sayfanın amacıyla uğraşmak istiyorum...zar zor ayakta duruyoruz zaten...

ALDINIZ MI DERSİNİZİ CAMERON'DAN...HADİ SOKAK (!) DEVRİMCİLERİ...KONUŞUN BAKALIM...HANİ İNGİLTEREYİ ÖRNEK ALIYORDUNUZ YA...
Melih gökçekten...
Ben bu adama ne desem bilemedim, ne desem yetersiz kalacak

portakal gazı zamanında vietnamda kullanılmış,kusma ile birlikte anlık geçici felç etkisi varmış kalıcı olan ise uzun vadede genetik hasara yol açması imiş yani gaza maruz kalanlarda ilerde ciddi bir hastalık çıkmasa bile çocuklarında olabilirmiş ..

Kızlar doktor ve avukat numaraları gerekli lütfen sık sık paylaşalım.

Bu onlara daha yararlı..

0530 569 84 93 emre, 0505 661 81 36 umut, doktor numaraları bunlar dolmabahce önü 0533 779 68 84 ,

halk tvyi izleyebilen var mı?
acamıyorum:44:

0212 266 77 43 BAHÇEŞEHİR ÜNiVERSİTESİNDE mahsur kalanlar bu numarayı arayabilirmiş,denizden gelip alıyorlarmış.
Paylaşalım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…