Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BEŞİKTAŞ Nöbetçi Eczane: SABA ECZANESİ 02122583907 Sinanpaşa Mah Hattat Tahsin Sk 13/A Tarif: Barbaros Halı Sarayı Sokağı

Beşiktaş'taki Nöbetçi Eczaneler 02.06.2013:

DEREBOYU ECZANESİ - (0212) 227 00 17
KARACABEY ECZANESİ - (0212) 287 37 84
KEREM ECZANESİ - (0212) 265 45 06
SABA ECZANESİ - (0212) 258 39 07

Arkadaşımın fotoğrafını çektiği, üzerinde 6. dereceden zararlı yazan bir gaz kapsülü var. Dereceler hakkında bilginiz var mı acaba?

bağdat caddesi cumartesi saat 2 den ıtıbaren hiçç boş kalmadı,o kadar kalabalıkki
istiklal marşımız okunuyor sloganlar atılıyor.polis yok

Ankara Orduevine gitmeyin diye bilgiler var nette
tuzak dıyorlar
polıs ara sokaklarda plastık mermı ıle ateş edıyormuş

amerikan hastanesi ve fulya acibadem ücretsiz hasta kabul edıyormuş bılgısı olan var mı?

ne kadar güzel karıştırma yapılıyor

durmak yok yola devam
Sende bi provakotör sun değilmi reyhan. Kıs Biz senin kadar dindar değiliz sen yeni dindar neslini iran da doğursan nasıl olur. Kalabalık ediyon Burda gülüm azcık naşş al bunuda Önunu görürsün yoksa duvara toslucan

Bende o gazın anne karnında ki çocukta hasar bıraktığını duydum..umarım doğru diyildir umarım..hamile biri olarak kafayı yemek üzereyim çünkü

Twitter'i olan arkadaşlar #siddetcoezuemolamaz #siddetidurdurun bu başlıları RT'leyebilirler mi çok üzücü şeyler oluyor

gördünüz mü bilmiyorum ama ;

Gül Fakı ‏@gul_faki3h
Acun medya Taksim olaylarıyla ilgili yorum yapmamı istemedi!! Ne demektir bu yaa?? her şey ortada değil mi daha neyi konuşalım..

survivor fatmagülün twitter ından alıntı

Kızılay avm'ye sıkıştırılan direnişçilerin hali perişan.. acil yardım!

<span style="color: rgb(51, 51, 51); font-family: 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif; line-height: 17px;">[video]http://www.ustream.tv/recorded/33718305?utm_campaign=t.co&amp;utm_source=33718305&amp;utm _medium=social[/video]

ELMAYRA dan mesaj aldım, dayanamıyorum ya

"Şimdi geldim eve Ankara yaniyo. Son anda kaçtık. Polis bina üstlerinden biber gazı atıyor. Cafelere sığınanları tek tek gözaltına alıyor. Resim gondericem sana paylaş. Durum cok
Kötü "

Ankara yanıyor hanımlar!!!!!!!!!!!!!

Sürekli provakasyona dikkat deniyor, araya karışan marjinal gruplar var!!!!!

Heryerde!!!!!!!!!!

"""fulya acıbadem hastansi kapılarını açtı"""

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…