Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

beşiktaş nöbetçi eczaneler

Son düzenleme:

Halkla polisi karşıkarşıya getiren ve bu durumda dahi ekranlara çıkıp ben oraya şunu yapacam, bunu yapacam diyerek
halkı kışkırtan bir Başbakan var. Halkı yok sayan, ben yaptım oldu diyen bir Başbakan var.
Birlik, beraberlik, dayanışma içinde olan Halkın amacı anlaşılır değil mi canım?

yeni mesaj: selanik i bombalıyorlar
tunalıdan indirmiyorlarmış
mithatpaşadan da polis geliyormş

arkadaşım hala mahsur

DOLMABAHÇE ÖNÜ DOKTOR NUMARALARI 0505 335 88 83 metin, 0530 569 84 93 emre, 0505 661 81 36 umut, 0533 779 68 84 Destek zamanı

'' Polise karşı gelmezseniz polis size bişey yapmazdı '' Diyen insanlara sormak istiyorum,
Polise kıtap okumak mı karşı gelmek ?
Polise börek dağıtmak karşı gelmek ?
Polise '' abi atmayın yaralılar var '' demek mi karşı gelmek ?

Hepimiz halk değilmiyiz neden bazı insanlar bunu anlamamak için bu kadar direniyor ?
4 gündür gaz yiyen , dövülen , kufredilen , ayağıbacağı kopan o insanlar sizin de özgürlüğünüz için bu eziyeti çekiyor..
Bunu görmek bu kadar zor mu ..

Dini öne sürüyorsunuz : Gayr-ı Müslimleri koruyan Resulallah değilmiydi..
Ama iktidarı tutan insanlar kendi fikirlerine karşı çıkan müslüman kardeşlerini bile koruyamıyor..
Küfrediyor, yaşanan bu vahşete '' oh olsun '' diyor..
Bumu İnsanlık ?
Bumu Emredilen din..
Hiç mi korkmuyor sunuz yanılmaktan ya
Belki iktidarın , Recep Tayyip Erdoğanın tuttuğu yol yanlıştır ..
Bu kadar insan direndiğine göre bişeyler hatalı demek ki diye düşünmek , empati kurmak yakışmaz mı insanlığa..

Dayanamıyorum artık ya yemin ederim sapasağlam insandım 5 gündür yaşananları gördükçe hasta oldum..
Bizi parti kurtarmaz,
Recep bey'de kurtarmaz,
Örgütler, dindarlar , sağcılar , solcular da kurtarmaz..
Bizi sadece '' Biz '' olursak kurtarabiliriz , anlayın artık bunu neolur ..
Bırakın artık akpci , mhpcı , chpci , ırkçı olmayı alın bayrağınızı elinize ; gaz yiyen hor görülen insanlarıınızın ellerinden tutun..

Acıl cagrı:ankarada polıs elektrıklerı kestı ınternet kullanılamıyor polıs ses bombası ıle saldırıyor bunu herkese duyurun.
Tum gosterıcılerın ve vatanperverlerın dıkkatıne acıl haber: Su anda ankarada polıs tum elektrıklerı kesdı. ınternet kullanılamıyor. Basın burolarından hıc bır haber veremıyor. Herkes telefonla haberlesıyor. Polıs gosterıcılere ses bombası atıyor. Ve buyuk bır saldırıya hazırlanıyor. Ankaraya yardım edın

eşiktaş dolmabahçe ve inönü stadının tünel tarafından acil yardım isteniyor. Polisle çatışma var ve çok yaralı varmış. İnsani yardım ve doktor gerek... Acil!

ANKARA'DA GÖZALTINA ALINANLAR İÇİN Ankara barosunun gözaltı merkezi; Deniz Özbilgin 05332217757 0312 4167226/ 27/ 28

Besiktas acil durum icin naz kafe; 0212 258 97 67

yeni mesaj: polis soakkta bulduklarını topladı. şu an sakiniz. mimarlar odası açık. ama kapanacak.

Mimarlar odasından artık yardım gidemez sanırım bi süre sonra.. bunlar kendi arkadaşlarımdan bu arada güvenebilirsiniz..

kurtuluşa da inmeyin diyorlar

Son düzenleme:
https://twitter.com/YourAnonNews
takip edin arkadaşlar

Besiktas cok kotu durumda. Kapısını açan yerler: Swiss Otel, Hanedan Restoran, BKM, W Hotel, Beşiktaş Camii

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…