• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çevreci davranıp, sonrasında demokratik düzen için eyleme katılan vatandaşımızı, asıl amacı ortalığı karıştırmak ( ve ekleyeceğim başka başka sebepler) olanların "PİYON" olarak kullandıkları aşikardır.
Keşke onları içinize hiç katmasaydınız.. Keşke kemal k. oğlu dahil hiç bir siyasi katılmasaydı.. O zaman eyleminiz onmilyonları bulan destekci bulabilirdi belki..

Arkadaşlar gözaltına alınma durumunda, gözaltına alınma tutanağı ve yakalama tutanağı adlı iki belge imzalatmaya çalışıyorlarmış, belgeleri avukatınız gelmeden asla imzalamayın ve asla konuşmayın. belgelerde "devlete karşı geldiğim ve terör eyleminde bulunduğum" gibi ifadeler yeraldığını az evvel bir avukat arkadaşımız bildirdi. KESİNLİKLE HİÇBİR ŞEYE İMZA ATMAYIN! lütfen yayalım.."
HAKLARINIZI BİLİN!

Paylaşım Lütfen

'' Polise karşı gelmezseniz polis size bişey yapmazdı '' Diyen insanlara sormak istiyorum,
Polise kıtap okumak mı karşı gelmek ?
Polise börek dağıtmak karşı gelmek ?
Polise '' abi atmayın yaralılar var '' demek mi karşı gelmek ?

Hepimiz halk değilmiyiz neden bazı insanlar bunu anlamamak için bu kadar direniyor ?
4 gündür gaz yiyen , dövülen , kufredilen , ayağıbacağı kopan o insanlar sizin de özgürlüğünüz için bu eziyeti çekiyor..
Bunu görmek bu kadar zor mu ..

Dini öne sürüyorsunuz : Gayr-ı Müslimleri koruyan Resulallah değilmiydi..
Ama iktidarı tutan insanlar kendi fikirlerine karşı çıkan müslüman kardeşlerini bile koruyamıyor..
Küfrediyor, yaşanan bu vahşete '' oh olsun '' diyor..
Bumu İnsanlık ?
Bumu Emredilen din..
Hiç mi korkmuyor sunuz yanılmaktan ya
Belki iktidarın , Recep Tayyip Erdoğanın tuttuğu yol yanlıştır ..
Bu kadar insan direndiğine göre bişeyler hatalı demek ki diye düşünmek , empati kurmak yakışmaz mı insanlığa..

Dayanamıyorum artık ya yemin ederim sapasağlam insandım 5 gündür yaşananları gördükçe hasta oldum..
Bizi parti kurtarmaz,
Recep bey'de kurtarmaz,
Örgütler, dindarlar , sağcılar , solcular da kurtarmaz..
Bizi sadece '' Biz '' olursak kurtarabiliriz , anlayın artık bunu neolur ..
Bırakın artık akpci , mhpcı , chpci , ırkçı olmayı alın bayrağınızı elinize ; gaz yiyen hor görülen insanlarıınızın ellerinden tutun..
,

Yahu bırakın Allahaşkına.
İnsanlar ölüyorlar ankarada, istanbulda.

Hala burada gelmiş akp şukadar aldı diye şey yarıştırılıyor.
Vicdanı olan insan, insanını düşünür.
Nolur cevap verip cevap hakkı doğurmayın.

İnsanın siniri almıyor böyle bir günde.

AMERİKAN HASTANESİ ücretsiz hasta kabul ediyor!

Fotoğraf gerçek midir araştıramadım ama gerçekse çok üzücü.

498_10151630281947158_1874768092_n.jpg

Bugün taksimde atılan gaz bombalarını dizip fotoğraf çekmişlerdi,hiçbiri turuncu kağıt kaplı değildi.
Hepsi gri idi .

Binlerce kişinin Eskişehir yolundan kızılaya yardıma gittiğini yazmış arkadaşım face den

sakaryada gaz devam ediyor ki kaldılar orada polis de gördüğünü topluyormuş gözaltına ne yapacaklarını bilemiyorlar..

İnternet bağlantısında sorun olan var mı?

Benim halk tv açılmıyor, eksisozluk bir anda gitti, bir kac haber sitesi gitti, kk'da gitti geldi.

Beşiktaş'ta zor durumda olanları motorlarla alıyorlarmış, şu numarayı arayın: 0 212 266 77 43

yeni mesaj: polis soakkta bulduklarını topladı. şu an sakiniz. mimarlar odası açık. ama kapanacak.

Mimarlar odasından artık yardım gidemez sanırım bi süre sonra.. bunlar kendi arkadaşlarımdan bu arada güvenebilirsiniz..

kurtuluşa da inmeyin diyorlar

sıra kurtuluş da demek...üniversite açar kapılarını,kampüsünü..eminim ankara ünv.tesi yalnız bırakmaz gençlerini.

Son düzenleme:
Acıl cagrı:ankarada polıs elektrıklerı kestı ınternet kullanılamıyor polıs ses bombası ıle saldırıyor bunu herkese duyurun.
Tum gosterıcılerın ve vatanperverlerın dıkkatıne acıl haber: Su anda ankarada polıs tum elektrıklerı kesdı. ınternet kullanılamıyor. Basın burolarından hıc bır haber veremıyor. Herkes telefonla haberlesıyor. Polıs gosterıcılere ses bombası atıyor. Ve buyuk bır saldırıya hazırlanıyor. Ankaraya yardım edın

Şu an burada elektrikler de internet de kesik değil. Sadece konur taraflarını kestilerse bilemem ama ben kızılaya yakınım burada kesinti yok.

Ankara nazım hıkmet kultur merkezını ve yaralılara yardım eden dıger yerlerı polıs bır bır basıyor. yardım edin

Paylaşım !!!!!

sıra kurtuluş da demek...ünüversite açar kapılarını,kampüsünü..eminim ankara ünv.tesi yalnız bırakmaz gençlerini.

sıhhiye ve kurtuluştan binler yürüyor dediler, anneside yürüyormuş:)) Bırakır mı anneler evlatlarını orada hapis

Son düzenleme:
BEŞİKTAŞ! Gönüllü bir sağlık ekibi Dolmabahçe Sarayı'nın yanındaki camide ilk yardım müdahalesinde bulunuyor. Tıbbi malzeme ihtiyaçları var!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back