Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar medcezir de mi eyleme gitti?

sinirden ellerim titriyor
az önce arkadaşım aradı. burası çok fena seslerden çok korkuyoruz insanlar sokaklarda şok olmuş durumdayız neden böyle yapıyorlar anlamıyorum diyor
insan bu kadat kör olabilir mi ??

AK Parti yüzde 48.2 CHP'nin oy oranı ise yüzde 27.4
%20 lik devasa bir fark var çalmayla çırpmayla olucak bir şey değil bu

bilgisayar dan gayette oynanabilir rakamlar.........şimdi sana ne anlatacağım bak dinle beni.......
anayasa referandumuna 48 saaten az vakit kalmıştı ve avrupa basınında noktasına ve virgülüne kadar evet oyu alacağının haberini yapmışlardı.......ulusal kanalı ara ve sana avrpa basınının hangi tarihte bununla ilgili haber yaptığını öğren ya da direk ybancı dilin varsa kendinde öğrenebilirsin

tabi tabi müneccim bunlar biz oyu vermeden nasıl bildilerse helal olsun valla

:26::26::26:
Noluyo ya:44:

Sayfamız 180 den 480 e nasıl çıktı:44:

Arkadaşlar dikkat ANKARA'DA GÖZALTINA ALINANLAR İÇİN Ankara barosunun gözaltı merkezi; Deniz Özbilgin 05332217757 0312 4167226/ 27/ 28

.........................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yanda " sökülen çiçekleri diken gençlerimiz" diyenler, diğer yanda kaldırımları sökenler..
Bir yanda " belediyeye iş bırakmayan eylemcilerimiz çöpleri topladı" diye haklı bir şekilde övünenler, diğer yanda büfeleri yağmalayıp, araçları ateşe verenler..
Bir yanda polise börek ikram edenler, diğer yanda polis çekilirken onlara taş, sopa ve havai fişekler atanlar..
100lerce polis ve vatandaşımız yaralı..
Ortada yaşanan olayların tek savunucusu chp..
Hala anlamadınız mı?? Sizin amacınızla, diğerlerinin amacı aynı DEĞİL! Aynı eylemde, aynı davranmıyorsunuz. Yüzlerini saklayıp polise saldıranlar, ortalığı talan edenler, polis aracını taşlayıp, terör estirenlerin amacı ne gezi parkı, ne demokratik düzen isteği..
Pkk yanlısı bi kürt yazmış; "biz polis araçlarını taşlarken bize terörist diyordunuz.. Bizim milletvekilimizin ayağını polis kırdığında, oh iyi oldu diyordunuz, sabahat tuncel polisi tokatladığında, ona küfrediyordunuz.. E şimdi sizin ne farkınız var bizim yaptıklarımızdan"
Sizi bilmem ama, devletin polisine bunu yapan eylemcilerle, o terör yanlılarına farklı bakamıyorum. İkisi de aynı şeyleri yaptı, ikiside devletin, şehrin malına dolayısıyla "bizim" malımıza zarar verdi.

Karşıt görüşlü kişilerin açtığı konuda fikrimi söyledim diye ceza aldım. Umarım kendi konumda, karşıt görüşte olup kendi fikirlerini yazdığında da adil bir şekilde ceza alır. Orada hükümete küfredenlere bile ceza verilmemişti. Kadınlar kulubu.. Adaletini görücez.. Ama ümidim tükenmek üzere..

mesaj geldi selanik bombalanıyor tunalıdan indirmiyorlar!!! ANKARA

biraz önce karaköyden geldim.
vapura binene kadar tramvaydan arabalar kornalarla bayrak sallayanlara destek verdi.
vapur da zaten sürekli tezahiratlar.
bostancı, kartal pendik şu an insanlar sokakta.

kaynak verebilir misin ?

Allahım içim almıyor görüntüleri artık, ne olur bitsin artık...Yazık milletime, kardeşlerime Akaretler çok kötü, izleyemiyorum üzüntüden

oturamadığım oturduğum yerde kalktım 1 dk boyunca ışıkları yakıp söndürdüm en azından evimden bunu yapabilirim değil mi? dışardan görenler de belki bi şeyler yapmaya karar verir.

Son düzenleme:
Kızlar elinde doktor avukat numarası olanlar paylaşsın, twitter, facebook gibi yerlerde üyelikleri olanlarda diğerlerini faydalandırsın lütfen :26:

Beşiktaş yine gaza boğulmuş durumda. Zor durumda olanlar Bahçeşehir Üniversitesi'ne, Beşiktaş Camii'ne ve civardaki evlere sığınabilir.

Acil durum doktorları :
0505 335 88 83 metin,
0530 569 84 93 emre,
0505 661 81 36 umut,
0533 779 68 84 dolmabahçe önü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…