• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ülkenin Başbakanı tv de hiç birşey olmamış gibi anlattı
Halk tv izlemeyenler ve nette bu kadar bilgi sahibi olmayanlar dünyadan bi haber :ssz:

Aydın'da Kredi Yurtlar Kurumu yurtlarında asılan Türk bayrakları toplatılıyor. Öğrencilerin internet erişimi kesildi. Yurt içerisinde telefonlar kapatıldı.

Tamam ulaştım arkadaşlar çatışma tarzına dönmüş ortalık feci diyorlar meydandan çıksın herkes üst taraflara gitsin gidebilen diyorlar...

(KIZILAY- ANKARA İÇİN)

Son düzenleme:
Fatih Altaylı: Her içki içen alkolik değildir.
RTE: İçki içiyorsa alkoliktir.

....
F.A.: İki kadeh içip alkolik olmayanlar, size oy verenler var. Ben de Tayyip'e oy veriyorum, ben niye dışlanıyorum diyorlar
RTE: Onlar zaten alkolik olmuyor.

İçki içen, içki içmeyi yasaklamayan ayyaş oluyorsa, zinayı serbest bırakana ne deniyor acaba? Bunu da söyleyebilsek keşke (........)

biz de oralarda olsaydık biz de gidebilseydik :(
buradan ne yapabiliriz arkadaslar nasıl yardım ederiz?
vicdanım cok rahatsız:14:

"61 ES 459" PLAKALI RENAULT LAGUNA/MEGANE 2000 CİVARI ESKİ KASA KOYU/YEŞİL/SİYAH RENK EZDİ,YARALILAR VAR.ÇANKAYA YÖNÜRE RT #direnankara

Kızlar duyurun, sivil polis olduğu söylentileri var.

Allah aşkına biri ankarada neler oluyor söylesin ulaşamıyoruz kimseye lütfen

ülke çapında internet kesintisi devam ediyor.. İstanbulda da ara ara gelip gidiyor.. basın,yayın,medya yasağı delemiyor.. güya özgür güya tarafsız.. yesinler!!! boykot etmeliyiz gazeteleri almayıp tv izlememeliyiz zaten yanlış haber yapılıyor. yazıklar olsun. basın yayın medya satın alınabilir ama Atatürkçü ruhları hiçbiir şekilde uyutamazsın, satın alamezsın efendiiii!!!
ayran içtin ayrı düştün halkınlaaa!!!

Habertürk ün önünde toplanan grup mendil açmışlar para topluyorlarmış habertürk için:ssz:
Kaça satıldıysanız bizde verelim diyerek:ssz:
Bir kaç tweet te habertürk çalışanlarının bazılarıda aramıza katılıyor demişler ama bilemiyorum:26:

yalnız ben bugün izmir konaktaydım kemeraltında gezdim yemek yedim alışveriş yaptım ve biraz önce eve geldim. bu süre içerisinde bi grup vardı bağırıyordu seslerini duydum, onca polisin yanından geçtim. ve benim saçımın teline zarar gelmedi. demek ki polis o kadarda kötü değil. demek masum halka dokunmuyor... gerçekten orada masum insanların bulunduğuna inanmıyorum.

Bizdensen müslümansın
Bizden değilsen seni afaroz ediyorum diyorlar resmen :1::1:

Kütahyada polis direnişçilere saldırdı, esnafa sığınanları esnaf polise teslim ediyor. Tek sığınılacak yer evler, tabi kapılarını açan olursa...

allah aşkına biri ankarada neler oluyor söylesin ulaşamıyoruz kimseye lütfen

ankarada çatışmaya dönmüş ortalık herkes kaçmaya çalışıyor meydandan çıksınlar ulaşırsan söyle uzaklaşsınlar.cinnahtan tomalar geliyormuş ve de..

saat 9da tencere tava ne varsa vurun,,

Olmadı kornaya basın,

Olmadı ışıkları açıp kapayın..

Allah aşkına biri ankarada neler oluyor söylesin ulaşamıyoruz kimseye lütfen

Sakin ol lütfen..

Karışık durumda şu an ortalık.
Çekmiyordur muhtemelen telefonları.

Burada paylaşılan numaraları kuzenlerine ilettin mi?
Sığınılacak yerleri falan?

Yolalyalım mı özeline?

yalnız ben bugün izmir konaktaydım kemeraltında gezdim yemek yedim alışveriş yaptım ve biraz önce eve geldim. Bu süre içerisinde bi grup vardı bağırıyordu seslerini duydum, onca polisin yanından geçtim. Ve benim saçımın teline zarar gelmedi. Demek ki polis o kadarda kötü değil. Demek masum halka dokunmuyor... Gerçekten orada masum insanların bulunduğuna inanmıyorum.

sadece eylem yapıyorlar, fikirlerini slogan atıyorlar bu...masum bence gayet... Masum olmayanlar fırsatçılar tabi var ama onlar olayın aslı olmamalı karıştırılmamalı :31:

Son düzenleme:
Sakin ol lütfen..

Karışık durumda şu an ortalık.
Çekmiyordur muhtemelen telefonları.

Burada paylaşılan numaraları kuzenlerine ilettin mi?
Sığınılacak yerleri falan?

Yolalyalım mı özeline?

offf olamıyorum olamıyorum..iletemedim ulaşamıyorum ki kimseye.bi de hala çıkıp yok polis masumlara birşey yapmadı falan diyorlar sırf gerilmemek için facemi dondurdum ama burası yetti bana bu gece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back