Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatih Altaylı: Her içki içen alkolik değildir.
RTE: İçki içiyorsa alkoliktir.
....
F.A.: İki kadeh içip alkolik olmayanlar, size oy verenler var. Ben de Tayyip'e oy veriyorum, ben niye dışlanıyorum diyorlar
RTE: Onlar zaten alkolik olmuyor.
ülke çapında internet kesintisi devam ediyor.. İstanbulda da ara ara gelip gidiyor.. basın,yayın,medya yasağı delemiyor.. güya özgür güya tarafsız.. yesinler!!! boykot etmeliyiz gazeteleri almayıp tv izlememeliyiz zaten yanlış haber yapılıyor. yazıklar olsun. basın yayın medya satın alınabilir ama Atatürkçü ruhları hiçbiir şekilde uyutamazsın, satın alamezsın efendiiii!!!
ayran içtin ayrı düştün halkınlaaa!!!
allah aşkına biri ankarada neler oluyor söylesin ulaşamıyoruz kimseye lütfen
Allah aşkına biri ankarada neler oluyor söylesin ulaşamıyoruz kimseye lütfen
ankarada çatışmaya dönmüş ortalık herkes kaçmaya çalışıyor meydandan çıksınlar ulaşırsan söyle uzaklaşsınlar.cinnahtan tomalar geliyormuş ve de..
yalnız ben bugün izmir konaktaydım kemeraltında gezdim yemek yedim alışveriş yaptım ve biraz önce eve geldim. Bu süre içerisinde bi grup vardı bağırıyordu seslerini duydum, onca polisin yanından geçtim. Ve benim saçımın teline zarar gelmedi. Demek ki polis o kadarda kötü değil. Demek masum halka dokunmuyor... Gerçekten orada masum insanların bulunduğuna inanmıyorum.
Sakin ol lütfen..
Karışık durumda şu an ortalık.
Çekmiyordur muhtemelen telefonları.
Burada paylaşılan numaraları kuzenlerine ilettin mi?
Sığınılacak yerleri falan?
Yolalyalım mı özeline?