• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nereye gidiyor memleket ya. Ben yurtdisinda yasiyorum, burdan takip ediyoruz. Cok uzucu gercekten.
Halk hepten hirslanacak ve bir ic savas cikacak gibime geliyor. :26::18:

şu an taksim savaş altında. dilerim bu direniş hayırlı kapılar açar ülkeme!

Guardian: Park eylemleri Türk Baharı'nın tohumlarını attı.
CNN News: Türkiye'deki Taksim eylemleri bir Türk baharının başlangıcı olacak.
Fox News: Türkiye'de halk ayaklandı hükümete direniyorlar.
Norveç Ulusal Televizyonu: Türkiye'de iç savaş mı çıkıyor?

Düştüğümüz duruma bak, içim yanıyor... İçim.............................

özellikle şu yabancılara malzeme oldu ya ona yanıyorum.
başlıklara bak sanki bekliyorlar gibi:47:

başlıklar açıkçası benım hoşuma gitmedi çünkü arap baharı denen şeyin sonucunu gördük

türk baharı diye aynı kefeye koyulması benı ürküttü.ayrıca bu gerçekten bir uyanış mı hakikaten inanmak zor geliyor bana

hep düşünürdüm Allahım bir gün o beklediğimiz tepki gelecek mi diye ama o kadar çok nabız ve sinir yokladı ki bu hükümet ve insanlar o kadar çok sabrettiler ki,ben artık bizden bi cacık olmaz diyordum

belkide yanılmışımdır.

meydanlara çıkan cesur yürekli kardeşlerimize selam olsun.

şair ne demiş; güzel günler göreceğiz çocuklar güneşli günler göreceğiz..taksimde ki çocuklar mesafe olarak çok uzaklarda olsak da kalbimiz ve dualarımız sizinle..ben gurur duyuyorum hepsiyle hala umut var bunu gösterdiler bize.

Birşeyler yapmalıyız, biz de birşeyler yapmalıyız bunca kadınız burda öfkeden kudurmaktan öteye gitmeliyiz !

Akp dedigi laf : itaat edilcek mis , MERVE adinda genc kiz panzerin altinda kalarak can verdi...20 POLIS olay yerinde rozetini ve silahini birakip gitmis ...

RTE kim oldugu ve amacida ortada , umarim bu ayaklasma devam eder gezi parki olayi TÜRKIYENIN YENIDEN DIRILISININ GÜNÜ OLARAK TARIHE GECER ,

düşmez bu hükümet tüm millet ölse bunlar yine başta
inmezler:20:

Bu devlet terörü bitirmek için bu kadar savaşmadı, Allah belalarını versin.
evet ya pkklıları başımıza çıkardılar.türküm demek,türk bayrağı taşımak suç oldu.ne günlere geldik gerçekten inanamıyorum.
Ben mesela olayları Sabah Gazetesinden ! takip ediyorum.Sizede tavsiye ederim.Sayfalarca bahsedilmiş.Oku oku bitmiyor.

SABAH - Haber! Güncel haberler, son dakika haberleri

Otu boku haber yapan Ntv,Haberturk,Sktyurk,Bloomberg tv nerdesiniz ?? Ne iş ?? Tüm dünya canlı yayın yapıyor ?Nerdesiniz ? Neyin boyunduruğu altındasınız ? Tarafsız habercilik anlayışınız peşkeş çekmekmi ??Bu kadar aleni mi?

Susacaktım dimi ben !!

güzellik yarışması var resmen ya . ulusal ve halk tvde yayın devam ediyor. Twitter en canlı ve güvenlir haberler var. Bu gezi parkıyla başlamış olabilir ama mesele ağaç değil artık. Belki de vatanaımızı geri alma vaktidir

bu arada bengütürk tvde de yayın var.iyiki bu kanallar var .
ne olur insanlar artık olanları görsün bu adamları şımartmayın artık.adamlar biz güçlüyüz herşeyi yaparız diyorlar.

Halk orduevine sığınıyor
Taksim Gezi Parkı'ndaki ağaçların sökülmemesi için başlatılan eylem 4'ncü gününde çatışmaya dönüştü. Şu an Taksim ve çevresinde eylemler sürüyor...

31 Mayıs 2013, Cuma 23:17

Gezi Parkı eylemlerinde göstericiler Twitter üzerinden haberleşiyor. Birbiri ardına gelen tweetler arasında ise bazı ilginç iletiler var.

İddiaya göre, akşam saatlerinde Taksim'e yürümek isteyen gruba yönelik müdahale artınca Harbiye Orduevi kapılarını göstericilere açtı.

Yine Twitter'daki iddiaya göre göstercilerin üzerine helikopterlerle gaz bombası atılıyor.(MUK)
Halk orduevine sığınıyor | Güncel | Sansürsüz Haber

noldu tayyip efendi, bu sefer umduğun gibi olmadı mı?
yeterince köle edememişsin mi halkı?
ben medyanın yeterınce özgür oldugunu sanmıyorum, o kadar az ayrıntı var ki; yok hatta.

reyhanlı meselesının gündemini değiştirmek için içkiyi ortaya attın
içki gündemi değişsin diye gezi parkına dadandın
peki, sırada ne olacak? bence artık bişi olamayacak.

bu sefer işler umduğun gibi gitmedi çünkü; bunun gündemini kapatamayacaksın!

Son düzenleme:
Mevzu gezi parkını çoktan aştı arkadaşlar.. Doğaya gönül vermiş 3-5 kişinin başlattığı, orada bekleyen çevik kuvvet ekiplerine yemek ikram eden güzel insanların başlattığı İNSANCIL direnişi aştık çoktan...

başlıklar açıkçası benım hoşuma gitmedi çünkü arap baharı denen şeyin sonucunu gördük

türk baharı diye aynı kefeye koyulması benı ürküttü.ayrıca bu gerçekten bir uyanış mı hakikaten inanmak zor geliyor bana

hep düşünürdüm Allahım bir gün o beklediğimiz tepki gelecek mi diye ama o kadar çok nabız ve sinir yokladı ki bu hükümet ve insanlar o kadar çok sabrettiler ki,ben artık bizden bi cacık olmaz diyordum

belkide yanılmışımdır.

meydanlara çıkan cesur yürekli kardeşlerimize selam olsun.

mlkctk, ürkütmeli de... Banu Avar Taksim yazıp İLk Kurşun gazetesinde çıkan yazısını okuyun. Dilerim sadece bir komplo teorisidir...

yabancı basında "türk baharı" kelimeleri fazlaca kullanıldı.

bunlar olurken adamlar koltuklarından kahveleriyle tartışıyorlar güya ülkenin durumunu
biz kudurduk burada nasıl rahatsınız abi siz yaa

"Memleket dayanışma isteyen bir birliğe muhtaçtır. Alelâde politikacılıkla milleti parçalamak, hıyanettir." MUSTAFA KEMAL ATATÜRK (1925)

internet olmasa, sosyal medya olmasa, dünyadan haberimiz olmıcak, bu nasıl iş, tv ler günlük güleçlik

$BLnjy2UCQAA5vLr.jpg

..........................................

şu an taksim savaş altında. dilerim bu direniş hayırlı kapılar açar ülkeme!

Ben de ayni seyi umut ediyorum, dua ediyorum.
Bu ulkeyi oylariyla bu hale getirenler kina yaksin. Artik oylarla da oynandigi icin bu adam inmez basimizdan.
Bir yandan umutluyum, bir yandan umudum tukendi, anlayamiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back