afiyet olsun arkadaşım
bence de çünkü gerçekten lugatımızdaki tüm kelimeleri de kullasak anlamak istemeyene birşey birşey anlatamazsınız
ahha ahh arkadaşım açıklama yapmak bile istemiyorum şu an kelimem olmadığından değil artık hiçbirşey anlatamayacağımızı anladığımdan.
ayy gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Biz makarna yerine gaz yemeye talip olduk bu ülke için buyursunlar afiyetle yesinler makarnalarını arkadaşımm.
zaten kapasiten yetmez tartışmaya :)
kitaplar ağaçlar kesilerek yapılmıyor muydu :)
Yok cnm kaybetmedik tam tersi bence birbirimizi kazanıyoruz. Hem içimizde hem dışımızdaki düşmanlar bizim nasıl birlik olduğumuzu gördü. Reyhanlıyıda o hale getiren tayyip amcanız.benim öyle bir korkum yok çünkü bireysel kaybedicek bişeyim yok hükümet istifa ederse. şuan ülke olarak çok şey kaybediyoruz zaten. herkes kaybeder ben değil ülke olarak kaybediyoruz.
şu konuda ilk kib yaptıgım kişisiniz. olmuyorsa zorlamamak gerek
Yok bize portakallı ördek verdiler
kullandığınız kelimeler çok çirkin türkiyenin yüzde 52 si makarna mı aldı devletten yapmayın bu kadar insan çoban mı bu kadar insan torpille işe mi girdi bu kadar insan kömür mü aldı devletten elbetteki HAYIR buna inanan 18 yaşında bir lise öğrencisi olabilir ancak. ağaçların kesilmesini eleştirdiniz eylemin olduğu gün istanbulda yangın çıktı bir ormanda okadar adamdınız polise taş atana kadar bir kova su döküp o yangını söndüremez miydiniz acaba bunun yerine esnafları yağmaladınız diyorsunuz müsllüman olan nasıl ağaç keser MÜSLÜMAN OLAN NASIL YAKAR YIKAR ÇALAR PEKİ BUNA CEVAP VERİNZ
Yuhhh diyorum sana. Sana bi tavsiyem var git ismail türütün ankarada kar yağsa rizede üşüyorum sarkısını dinlemeni tavsiye ediyorumbende bir çevreci ve doğa dostuyum.
fakat utanç orum insanlık adına.
hatayda reyhanlıda bir sürü insan öldü kimse oralı olmadı iki tane ağaç için millet ayağa kalktı.
keşke ağaçlar sökülmeseydi ama sökülüyorsa diye bu kadar insanın rezilliği hepsinden kötü.amaç birşeyler elde etmek sesiniş duyurmak değil.atraksiyon olsun diye orada birçoğu.aktivist oluyorlar böylece
bence insan hayatı söz konusuı olduğunda sesini çıkarömayanlar ağaçlara bu kadar üzüleemez.dün kayserideydim orada bile gezi park eylemi vardı.istanbuldaki parktan kayseriye ne.?
madem öyle hataydaki ölenler için neden böyle birleşemediler.
birileri onları kışkırıyor olmalı
Arkadaşlar kanal d ankara temsilcisini göstericilere destek olduğu için terörle mücadele ekipleri tarafından göz altına alınmış.bence eğer hükümet istifa etmezse veya hükümet düşmezse yine bir dalga olucak ergenekon gibi diğer destekçileri de kesin göz altına alırlar...
Gerçekten çevreci ve doğa dostu olsaydınız "iki tane ağaç için" ifadesini kullanmazdınız.Neyse zaten bu olaylar da gerçekte "iki tane ağaç" için değil.Bu artık halkın yıllardır gördüğü baskıların haksızlıkların patlaması.Bu olay halkın şimdiye kadar sabrettiği herşeyin isyanıydı.Hatay'da ölenler de buna dahil.Bu yüzden olay İstanbul'dan çıktı tüm ülkeye yayıldıbende bir çevreci ve doğa dostuyum.
fakat utanç orum insanlık adına.
hatayda reyhanlıda bir sürü insan öldü kimse oralı olmadı iki tane ağaç için millet ayağa kalktı.
keşke ağaçlar sökülmeseydi ama sökülüyorsa diye bu kadar insanın rezilliği hepsinden kötü.amaç birşeyler elde etmek sesiniş duyurmak değil.atraksiyon olsun diye orada birçoğu.aktivist oluyorlar böylece
bence insan hayatı söz konusuı olduğunda sesini çıkarömayanlar ağaçlara bu kadar üzüleemez.dün kayserideydim orada bile gezi park eylemi vardı.istanbuldaki parktan kayseriye ne.?
madem öyle hataydaki ölenler için neden böyle birleşemediler.
birileri onları kışkırıyor olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?