Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İstanbul Barosu'nu komple gözaltına almaları gerekirdi o zman, savunacak insan da kalmaz..ne iyi di mi??. Haklı olunan derecede zulüm gören halkın yanında olana kimse bir şey diyemez şu an,kusura bakmasınlar.

Ayrıca hangi Kanal D yahu cidden??
Halk Tv tek Taksim-gezi parkı haberi yapan kanal, helal olsun diğer bütün kanallarımıza!!Bu kadarına pes.

Yuhhh diyorum sana. Sana bi tavsiyem var git ismail türütün ankarada kar yağsa rizede üşüyorum sarkısını dinlemeni tavsiye ediyorum

arkadaşım kendini paralama bunları burada herkes onlarca defa yazdı sonuç yok o yüzden boşverr..

Neyse arkadaşlar boş verin, en azından bizim artık "1 Haziranda neredeydiniz?" diye sorduklarında verecek bir cevabımız var.

işte bu "mesaj vermektir" bu eylemin amacı. Dünde söyledim demokrasiden bahsedip antidemokratik davranılmaz, davranmak faşit bir davranıştır ki zaten benin demokrasiye inanmıyorum diyenlerde ben faşistim diye bunu yazıya döktü.

Bu sebeple kimse demokrasiden bahsetmesin, mesaj verilmiş midir ? Verilmiştir !

Bundan ders alacaklar ders alacak ama kimse nemalanmaya da kalkmamalıdır.

Yazdıklarına birebir katılıyorum. Yalnız şu noktayı aydınlatmak istiyorum. Ulusalcıların yaptığını düşündürmek isteyen bir grup var, Genç Türk. Bu provokatif bir örgüttür. Bu örgüt TGB'nin söylemlerini taklit eden MİT'in kontrolünde bir örgüttür. Önemli günlerde Atatürk'ü maske olarak kullanarak provokasyon yapmaktadırlar. Ulusalcıları temsil eden genç grup TGB'dir. Onların da zaten çok güzel çalışmaları vardır. Asla şiddet ya da kamu malına zarar verme gibi eğilimleri yoktur. Lütfen ikisi karıştırılmasın birbirine.

ne kadar doğru...hükümet istifa etmez asla bırakmaz o koltuğu..bıraksaydı 2-3 gün önce yapardı bunu..hala 2-3 ağaç için mi diyorlar ya anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar..ve evet kaç kez alanlarda da burada da söyledik akp,chp,mhp ve bdp bu halk eyleminden çekin ellerinizi diye!

ilk hedef iki ağaç için mücadele ediyordu evet sen ben iki ağaç için ama bazıları iki ağaç için değil hala anlamıyor musunuz dedi.

sustular da bardak doldu da değil birkaç doğa sever ayaklandı birkaç sanatçı sesini duyurmak için dstek oldu bu durumda birileriin işine yaradı. fırsat bilip ortalığı karıştırdılar.

kanunda gösterilerin eylemlerin nasıl yapılacağı kanunlarda bellidir.

yapılacak gösteri için o bölgenin mülki amirinden izin alınır.gösteri eylem ne ise yapılır ve biter böyle halk ayaklandırılmaz.hangi ülkeye gidersen git böyle.

izin almasının nedeni de obölgenin mülki amiri o bölgede yaşayan insanların mağdur olmasını engellemek maksadıyla yani maddi manevi zarar görmesini engellemek maksadıyla sağlık ekiplerini emniyet güçlerini o bölgeye görevlendirerek trafik ekipleri de dahil görevlendirerek hem gösteri yapanların hemde o bölgede yaşayan esnaf ve vatandaşların mağdur olması engellenir.
zor kullananlarda göz altına alınır.

ama birkaç gündür yaşanan olaylarda bu yok.demin bi resim eklenmişti gösteri ilk böyle başladı diye peki ya sonra !çığ gibi büyüdü heryere sıçradı.

kanunlara uymamayı , kanunlara aykırı yapılan işi desteklemeyi tasvip etmiyorum.

Bu memlekee kim dındar kım vatansever kım devrımcı kım kapıalıs kım halkın yanında kım demokrat bellı degıl...

Her kes konuşmaya gelınce kımseye bırşey bırakmıyor ama içraaa gelınce sıfır......

Eskıden her gordugun sakallıyı deden zanneme derdık..

Şimdi sanalda resım goren gaza gelıyor......

Portakal gazı kullanıyor dıye resımler var...Madem oyle bu ulkede hala sukur adlı mercıler var...

İşine gelınce hukum Avrupaya ulkeyı peskes cekıyor dıye isyanlar var...İşine gelınce yabancı basında alınılar..

Herkes gunu kurtarma derdınde ya gelecegımız.....

Hazıran ayı geldı ulkede şehıt haberlerı yok nasıl karışacak bu ulke..Yabancı mıhraklar ış basında..

Polısımız cok mu masum kac tane ıcınde canavar var bellı degıl...Masum vatandaşa acı veren babam olsa savunmam..

Ama ben demokrasının verdıgı hakkı kulanıyorum..Zulumden baskıdan bıkık dıye..Esnafa halkıma ezıyet cektirenlerede saygım yok..

İşine gelınce demokrası gelmeyınce yakarım yıkarım.....

Sanatcılara bakıyorum...Bankaların camını kıranlarla yuruyorlar...Kendılerı ısmı lazım degıl Unlu bır bankanın reklamında paraları goturuyor..O bankalar faızle kac kısının canını yaktı...İşine gleınce halkımın yanındayım işine gelınce paranın.....

Ortada canı yanan ınsanlar var...Bu sorunun da altından hoşgoruyle cıkabılırız...Önce ınsanız bız....Aynı gokyuzune bakıyoruz aynı havadan soluyoruz....

Olayı ağaçların sökülmesine bağlamayın.

Bugüne kadar kaç tane orman telef edildi.

Egede, marmariste bilinçli orman yangınları çıkarılıp 1 yıl olmadan villalar yapılmadı mı ?

Artık halk baskıdan yoruldu kimse bunu anlamıyor.

Şehitler öldüğünde de millet sokaklardaydı.

Ama belli bir kesim buna karşı çıkıyordu.

İçki yasaklanınca da sokaklardaydı insanlar ama içki içmeyenler aman bize ne havasındaydı.

Sonunda ortak bir tek ağaçta buluşabildik.

Onu da çok görmeyin bence.

Saat 16.oo da basbakan teketek te cikicak
Shov tv ve kanalturkte
Sorularini hazirlayip vermistir simdiden

Bu arada da Facebook listemde epey temizlik yaptım. Amma Vatan Haini Arkadaşım varmış. Bu günlerde belli oldu. CANLARI CEHENNEME.

Ben günlerdir o görüntüleri izledikçe kah sinirden ağladım kah gururdan çıkamadım buraki eylemlerde bulunamadım ama uyumadım da sabah altıda yattım zerre uyku yoktu hala gözümde çalışıyorum bir haftasonum var değil mi bütün hafta uyumanın hayalini kurmuş biri olarak çalışıyorum ama ben burada uyursam orada sabahlara kadar zulüm gören arkadaşlarıma haksızlık yapıcam duygusu var yaa işte o duygu uyutmuyor uyuyamıyorsun zaten. İşte Türk demek kilometrelerce mesafeden onların acısını, direnişini, yaşadıklarını hissetmek demek ta yüreğinde. Ben bu ülkenin genciyle gurur duydum. Gaz yiyeceğini, dövüleceğini, provakatör damgası yiyeceğini bile bile hatta kendi ailesinden bile tepki alacağını bile bile oraya giden direnen gençleri gördükçe öyle gururlandım ki bir umut var dedim bir umut.

olayın ağaç olmadığının farkındalar ama diyecek savunacak bişey bulamadıkları için ağızlarına dolamışlar 2 agıç için mi diye bunu diyenler siz şehit haberlerinde eylem yaptınızda desteklemedikmi

arkadaslar bu arada eyleme katılan katılmayan artık kim varsa sokakları meydanları temizleyelim.
ortalıgı halk mahvetti diyenlere istinaden de olsa bu yapılmalı.

dün antalya eylenimdeydim tgb çoğunluğu vardı gençlerimizi gercekten tebrik ediyorum böyle bir düzen olmasına rağmen atatürkçülük hat safhada..

cevaplar yukarda mevcuttur

Peki hükümetin mahkeme kararına uymamasını nasıl değerlendiriyorsunuz ,çok merak ettim:26:

Ben artik cok endiseliyim

Olaylar cigrindan cikti.
Bu gune kadar ne benim ne esimin tek bir oyu dahi Akpye gitmedi, ancak hukumet istifa diyenlere hayretle bakiyorum.
Hukumet istifa etmeli evet, ancak bu simdi olmamali...

Ic ve dis gucler nemalanacak diye ulkemiz bir kaosa suruklenmemeli...
Kimseye bir sey olmaz acisi yine bizlerden cikar...

Ecevitin bir kelimesiyle yasanan krizi hatirlayin
Ulke kac yil toparlayamadi kendini...
Simdi de bunun olmasi demek ulkemizin 30 yil geriye gitmesi demek...
Bir tarafa kor diyoruz ama gorunen o ki digerlerinin de farki yok...

Bilemiyorum yanlis da dusunuyor olabilirim ama sahsi dusuncem bu yonde....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…