• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin sesinizi çıkarmaktan eylemden anlayışınız zaten yakıp yıkıp zarar vermekse herkes için hayırlısı kendinizi ağıla tıkamaktır

hakaret etme yavaş ol..ağıla tıkılanlar hayvalardır bunu hepimiz biliyoruz! burada adam gibi tartışıyoruz.eğer verecek cevabın yoksa hakart etmek yerine yazmazsın olur biter ne şimdi bu?

sizin sesinizi çıkarmaktan eylemden anlayışınız zaten yakıp yıkıp zarar vermekse herkes için hayırlısı kendinizi ağıla tıkamaktır
Ben öyle bir şey mi demişim?
Yakıp yıkanlardan önce ben size derleyip toplayanları atayım.
Her yerde yakıp yıkmayın, çöp atmayın, polise taş atmayın çağrısı varken 3-5 teröriste mal edemeyiz bu olayı. Burda bile çatlak sesler çıkıyorsa ülke çapındaki bir eylemde de çıkması çok normaldir. Bu durum ne zamanki genele sıçrar, halk silahlanır veya şiddete yönelirse ben de desteğimi keserim zaten.
Kaldı ki polis bile yakıp yıkarken, kapalı alanlara fişekler atarken, ana kuzucuklarının canına kastederken yakıp yıkıyor olmuyor değil mi?

$BLvUfUqCYAA2t3g.jpg $BLvoLNkCAAA1asd.jpg

bende üniversitede okuyorum benimde önüm kapalı benimde sorunlarım problemlerim var elbetteki gelecek korkusu birçok şey tayyip aşkı biyerdende gelmiyor zaten öyle bişeyde yok. ne cemaatçiyim nede makarnasını yedim. nede istanbuldayım. orda olsam gitmem ben herkes gibi gaza gelip ortalığı yakıp yıkmazdım şuan olduğu gibi acıyarak izlerdim evimde. ben tepkimide isteklerimide sandıkta veririm. benim seçtiğim parti kazanamazsa kaybetmenin verdiği zavallılıkla sokaklara atmam kedimi ortalığı yakıp yıkıp insanlara zarar vermem bir ağacı bahane edip dünyaya kendimi rezil ettirmem ha okalabalık şehitler için yada reyhanlı için olsaydı en önde dururdum ama polise taş atmazdım benim için ülkem için yeri gelip canını veren adamların hakkını ne yapsam ödeyemem onlarda bana bu sebeple gittiğimde biber gazı sıkmazdı. okadar cumhuriyet mitingi oldu izmirde istanbulda kim ne dedi onlara ama sen esnafı yakıp yıkarsan sokaktaki vatandaşı yaralarsan hiç kusura bakma sana müdahele edilir

esnafı kimse yakıp yıkmadı nerden duydun bunu
bizzat duydum bunu yapanlar ortalığı karıştırmak isteyen akp sempatizanları.
neyse canım sen akp oy vermeye devam et...
çünkü akp nin oya ihtiyacı var.

hakaret etme yavaş ol..ağıla tıkılanlar hayvalardır bunu hepimiz biliyoruz! burada adam gibi tartışıyoruz.eğer verecek cevabın yoksa hakart etmek yerine yazmazsın olur biter ne şimdi bu?

Sakin ol :ssz: Boş yere banlanmayalım :ssz:

bende üniversitede okuyorum benimde önüm kapalı benimde sorunlarım problemlerim var elbetteki gelecek korkusu birçok şey tayyip aşkı biyerdende gelmiyor zaten öyle bişeyde yok. ne cemaatçiyim nede makarnasını yedim. nede istanbuldayım. orda olsam gitmem ben herkes gibi gaza gelip ortalığı yakıp yıkmazdım şuan olduğu gibi acıyarak izlerdim evimde. ben tepkimide isteklerimide sandıkta veririm. benim seçtiğim parti kazanamazsa kaybetmenin verdiği zavallılıkla sokaklara atmam kedimi ortalığı yakıp yıkıp insanlara zarar vermem bir ağacı bahane edip dünyaya kendimi rezil ettirmem ha okalabalık şehitler için yada reyhanlı için olsaydı en önde dururdum ama polise taş atmazdım benim için ülkem için yeri gelip canını veren adamların hakkını ne yapsam ödeyemem onlarda bana bu sebeple gittiğimde biber gazı sıkmazdı. okadar cumhuriyet mitingi oldu izmirde istanbulda kim ne dedi onlara ama sen esnafı yakıp yıkarsan sokaktaki vatandaşı yaralarsan hiç kusura bakma sana müdahele edilir

O bahsettiğiniz mitinglerde de Türk bayrağı taşıyan insanlara tazyikli su sıkıldı. Bu eylemler aynı zamanda Reyhanlı'ya ve şehitlere de tepkidir. Bu arada kanıtınız var mı dedim cevap alamadım?

işte sorun da burada etrafa zarar veren halk değil. bunu anlamak istemiyorsunuz. ülkeyi bölmek isteyenler hazır pusuda bekliyor. kendi polis arkadasımdan duydum yabancı ülkelerden bir sürü ajan gelmiş diye. siz olaya nasıl bakıyorsunuz bılımıyorum ama olay sadece halk devlet ilişkisinden de cıktı. arada Türk olmayıp milleti bezdiren kesim var ama hepsine halk yaptı deniyor. bu kesimi durdurması gereken baştakilerin umrunda değil. ülke parcalanacak neredeyse kimse tınlamıyor..ayrıca hükümet istifa eder diye korkudan uyuyamıyor musunuz anlamadım ki. merak etmeyin etmez.

benim öyle bir korkum yok çünkü bireysel kaybedicek bişeyim yok hükümet istifa ederse. şuan ülke olarak çok şey kaybediyoruz zaten. herkes kaybeder ben değil ülke olarak kaybediyoruz.

Sakin ol :ssz: Boş yere banlanmayalım :ssz:

hayır tartışalım karşit fikirlerde olsun adam gibi yazışalım yeri gelsin espiri yapalım bak portakallı ördek-makarna örneği gibi arkadaşlar ne güzel yazıştı ama yok ağıla tıkılın yok bilmem ne ayıp ya koskoca kadınlarız.

dün okuldan bir arkadaş ve eşi ile ben ve eşim taksim'deydik. bu arada arkadaşım hamile. eşi arkadaşımı bize şikayet etti "kendini düşünmüyor, bari çocuğunu düşünsün oralarda başına bi şey gelecek." gibi laflar etti, arkadaşımın dediği şu "ben zaten çocuğumu düşündüğüm için gidiyorum taksim'e."

bir kaç hafta öncesine kadar ben bu ülkeden umudu kesmiştim ne yalan söyleyeyim hatta eşimle yurtdışına gitsek naparız yaşayabilir miyiz diyorduk ama şimdi bakıyorum da etrafıma iyi ki türkiye'deyim iyi ki türküm ♥

İşte işin özü bu...Şu orda boş yere etrafa zarar veriyorlar ah vah polisi zorda bıraktırıyorlar ne gerek var tepkiye diyenler çolugunu cocugunun geleceğini zerre düşünmeyen.Düşünmeyen değil düşünemeyenler.
Tepkisizlikten beyni uyuştu milletimizin.Şu anda kendi vatanım diye oturdugun topraklarda ileride her metrekaresi satldıgında evladının o topraklarda nasıl yasacagını kestiremeyen bir toplum.

Siz uyuyun.Siz he deyin siz herşeye kafa sallayın.Ben ileride evladımın yaşadığı topraklarda bagımsızca özgürce yaşaması için çabalayacağım.

Cnm umarım gelecek kaygısı olmadan okulunu bitirip bize faydalı bi insan olursun. Sandıkta hala onu çıkarmaya calışanlar ı allaha havale etmek lazım. Öle bi komşum var tayyip naparsa yapsın vardır bi bildiği dedi beni benden aldı artık ona ne anlatsam boş. Bu işte o dediklerının bi birikimi bende milliyetçi duygularla buyutuldum polidimide askerımıde severım sapı ayırmayı biliyorum. Sen bu arada acıma acınacak hale gelirsin 10 senedir bu adama kimse baş kaldırmadı. Zamanı şimdi sende susma bence. Ben bi yağmalama göremedim sen nerde gördun bilmiyorum. Çunku zaten esnaf halkın yanında

benim öyle bir korkum yok çünkü bireysel kaybedicek bişeyim yok hükümet istifa ederse. şuan ülke olarak çok şey kaybediyoruz zaten. herkes kaybeder ben değil ülke olarak kaybediyoruz.

iyi en azından bunun farkındasınız
ama sebep farklı işte anlatamıyoruz:ssz:

Son düzenleme:
bende bir çevreci ve doğa dostuyum.
fakat utanç orum insanlık adına.
hatayda reyhanlıda bir sürü insan öldü kimse oralı olmadı iki tane ağaç için millet ayağa kalktı.
keşke ağaçlar sökülmeseydi ama sökülüyorsa diye bu kadar insanın rezilliği hepsinden kötü.amaç birşeyler elde etmek sesiniş duyurmak değil.atraksiyon olsun diye orada birçoğu.aktivist oluyorlar böylece
bence insan hayatı söz konusuı olduğunda sesini çıkarömayanlar ağaçlara bu kadar üzüleemez.dün kayserideydim orada bile gezi park eylemi vardı.istanbuldaki parktan kayseriye ne.?
madem öyle hataydaki ölenler için neden böyle birleşemediler.
birileri onları kışkırıyor olmalı

boşa konusuyoruz arkadaslar
lütfen bosverelim geriliyorum anlatamayınca ya hu

bence de çünkü gerçekten lugatımızdaki tüm kelimeleri de kullasak anlamak istemeyene birşey birşey anlatamazsınız :31:

kitaplar ağaçlar kesilerek yapılmıyor muydu :)

ahha ahh arkadaşım açıklama yapmak bile istemiyorum şu an kelimem olmadığından değil artık hiçbirşey anlatamayacağımızı anladığımdan.

Yok bize portakallı ördek verdiler :51:

ayy gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Biz makarna yerine gaz yemeye talip olduk bu ülke için buyursunlar afiyetle yesinler makarnalarını arkadaşımm.

valla ben 5 yıldır işsizim zaten bir şey kaybetmem
10 senedir balıkesirin duble yolu bitmedi
batı olacak birde
doğu olsaydı biterdi
biz dağa çıkmıyoruz ya....

kusura bakma ama hiç bir şey bilmede ezbere konuşuyor gibisiniz...bir halk tv yi ulusal kanalı açsanız duysanız neler oluyor kim zarar vermiş devletin malına burda insanları kışkırtmayın daha fazla...

insanlar cevap veremediği içn kışkırıyor. üstelik ben olayları yalan haberlerin ortada dolaştığı televizyonlardan değil olayın içerisinde biri olarak konuşuyorum siz yalan haberlerin başlılarına bakarak konuşuyor olmayasınız :)

Arkadaşlar kanal d ankara temsilcisini göstericilere destek olduğu için terörle mücadele ekipleri tarafından göz altına alınmış.bence eğer hükümet istifa etmezse veya hükümet düşmezse yine bir dalga olucak ergenekon gibi diğer destekçileri de kesin göz altına alırlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back