sizin sesinizi çıkarmaktan eylemden anlayışınız zaten yakıp yıkıp zarar vermekse herkes için hayırlısı kendinizi ağıla tıkamaktır
kitaplar ağaçlar kesilerek yapılmıyor muydu :)
Ben öyle bir şey mi demişim?sizin sesinizi çıkarmaktan eylemden anlayışınız zaten yakıp yıkıp zarar vermekse herkes için hayırlısı kendinizi ağıla tıkamaktır
bende üniversitede okuyorum benimde önüm kapalı benimde sorunlarım problemlerim var elbetteki gelecek korkusu birçok şey tayyip aşkı biyerdende gelmiyor zaten öyle bişeyde yok. ne cemaatçiyim nede makarnasını yedim. nede istanbuldayım. orda olsam gitmem ben herkes gibi gaza gelip ortalığı yakıp yıkmazdım şuan olduğu gibi acıyarak izlerdim evimde. ben tepkimide isteklerimide sandıkta veririm. benim seçtiğim parti kazanamazsa kaybetmenin verdiği zavallılıkla sokaklara atmam kedimi ortalığı yakıp yıkıp insanlara zarar vermem bir ağacı bahane edip dünyaya kendimi rezil ettirmem ha okalabalık şehitler için yada reyhanlı için olsaydı en önde dururdum ama polise taş atmazdım benim için ülkem için yeri gelip canını veren adamların hakkını ne yapsam ödeyemem onlarda bana bu sebeple gittiğimde biber gazı sıkmazdı. okadar cumhuriyet mitingi oldu izmirde istanbulda kim ne dedi onlara ama sen esnafı yakıp yıkarsan sokaktaki vatandaşı yaralarsan hiç kusura bakma sana müdahele edilir
hakaret etme yavaş ol..ağıla tıkılanlar hayvalardır bunu hepimiz biliyoruz! burada adam gibi tartışıyoruz.eğer verecek cevabın yoksa hakart etmek yerine yazmazsın olur biter ne şimdi bu?
bende üniversitede okuyorum benimde önüm kapalı benimde sorunlarım problemlerim var elbetteki gelecek korkusu birçok şey tayyip aşkı biyerdende gelmiyor zaten öyle bişeyde yok. ne cemaatçiyim nede makarnasını yedim. nede istanbuldayım. orda olsam gitmem ben herkes gibi gaza gelip ortalığı yakıp yıkmazdım şuan olduğu gibi acıyarak izlerdim evimde. ben tepkimide isteklerimide sandıkta veririm. benim seçtiğim parti kazanamazsa kaybetmenin verdiği zavallılıkla sokaklara atmam kedimi ortalığı yakıp yıkıp insanlara zarar vermem bir ağacı bahane edip dünyaya kendimi rezil ettirmem ha okalabalık şehitler için yada reyhanlı için olsaydı en önde dururdum ama polise taş atmazdım benim için ülkem için yeri gelip canını veren adamların hakkını ne yapsam ödeyemem onlarda bana bu sebeple gittiğimde biber gazı sıkmazdı. okadar cumhuriyet mitingi oldu izmirde istanbulda kim ne dedi onlara ama sen esnafı yakıp yıkarsan sokaktaki vatandaşı yaralarsan hiç kusura bakma sana müdahele edilir
işte sorun da burada etrafa zarar veren halk değil. bunu anlamak istemiyorsunuz. ülkeyi bölmek isteyenler hazır pusuda bekliyor. kendi polis arkadasımdan duydum yabancı ülkelerden bir sürü ajan gelmiş diye. siz olaya nasıl bakıyorsunuz bılımıyorum ama olay sadece halk devlet ilişkisinden de cıktı. arada Türk olmayıp milleti bezdiren kesim var ama hepsine halk yaptı deniyor. bu kesimi durdurması gereken baştakilerin umrunda değil. ülke parcalanacak neredeyse kimse tınlamıyor..ayrıca hükümet istifa eder diye korkudan uyuyamıyor musunuz anlamadım ki. merak etmeyin etmez.
Sakin olBoş yere banlanmayalım
dün okuldan bir arkadaş ve eşi ile ben ve eşim taksim'deydik. bu arada arkadaşım hamile. eşi arkadaşımı bize şikayet etti "kendini düşünmüyor, bari çocuğunu düşünsün oralarda başına bi şey gelecek." gibi laflar etti, arkadaşımın dediği şu "ben zaten çocuğumu düşündüğüm için gidiyorum taksim'e."
bir kaç hafta öncesine kadar ben bu ülkeden umudu kesmiştim ne yalan söyleyeyim hatta eşimle yurtdışına gitsek naparız yaşayabilir miyiz diyorduk ama şimdi bakıyorum da etrafıma iyi ki türkiye'deyim iyi ki türküm ♥
Cnm umarım gelecek kaygısı olmadan okulunu bitirip bize faydalı bi insan olursun. Sandıkta hala onu çıkarmaya calışanlar ı allaha havale etmek lazım. Öle bi komşum var tayyip naparsa yapsın vardır bi bildiği dedi beni benden aldı artık ona ne anlatsam boş. Bu işte o dediklerının bi birikimi bende milliyetçi duygularla buyutuldum polidimide askerımıde severım sapı ayırmayı biliyorum. Sen bu arada acıma acınacak hale gelirsin 10 senedir bu adama kimse baş kaldırmadı. Zamanı şimdi sende susma bence. Ben bi yağmalama göremedim sen nerde gördun bilmiyorum. Çunku zaten esnaf halkın yanındabende üniversitede okuyorum benimde önüm kapalı benimde sorunlarım problemlerim var elbetteki gelecek korkusu birçok şey tayyip aşkı biyerdende gelmiyor zaten öyle bişeyde yok. ne cemaatçiyim nede makarnasını yedim. nede istanbuldayım. orda olsam gitmem ben herkes gibi gaza gelip ortalığı yakıp yıkmazdım şuan olduğu gibi acıyarak izlerdim evimde. ben tepkimide isteklerimide sandıkta veririm. benim seçtiğim parti kazanamazsa kaybetmenin verdiği zavallılıkla sokaklara atmam kedimi ortalığı yakıp yıkıp insanlara zarar vermem bir ağacı bahane edip dünyaya kendimi rezil ettirmem ha okalabalık şehitler için yada reyhanlı için olsaydı en önde dururdum ama polise taş atmazdım benim için ülkem için yeri gelip canını veren adamların hakkını ne yapsam ödeyemem onlarda bana bu sebeple gittiğimde biber gazı sıkmazdı. okadar cumhuriyet mitingi oldu izmirde istanbulda kim ne dedi onlara ama sen esnafı yakıp yıkarsan sokaktaki vatandaşı yaralarsan hiç kusura bakma sana müdahele edilir
benim öyle bir korkum yok çünkü bireysel kaybedicek bişeyim yok hükümet istifa ederse. şuan ülke olarak çok şey kaybediyoruz zaten. herkes kaybeder ben değil ülke olarak kaybediyoruz.
işte bu yüzden bu tip insanlarla tartışmayı bırakalı takribi 3 sene oldu, size de tavsiyem nefesinizi ve atpnizi boşa harcamamanız arkadaşlar :))
ha bu arada polis müdahalesinden öncesini de hatırlatalım unutanlara
boşa konusuyoruz arkadaslar
lütfen bosverelim geriliyorum anlatamayınca ya hu
Yok bize portakallı ördek verdiler
benim öyle bir korkum yok çünkü bireysel kaybedicek bişeyim yok hükümet istifa ederse. şuan ülke olarak çok şey kaybediyoruz zaten. herkes kaybeder ben değil ülke olarak kaybediyoruz.
kusura bakma ama hiç bir şey bilmede ezbere konuşuyor gibisiniz...bir halk tv yi ulusal kanalı açsanız duysanız neler oluyor kim zarar vermiş devletin malına burda insanları kışkırtmayın daha fazla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?