oda direnişçilere elindeki sopayla saldıran biri.kim? bilemedim:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oda direnişçilere elindeki sopayla saldıran biri.kim? bilemedim:26:
canım ben sana yazmadım ki daha şimdi okudum benden önce yazdığın mesajı görmemiştim okuyunca sana cevap vermişim gibi olmuş. ortada provokasyon yok da olsa bile başbakanın yüzünden başbakan provoke etti daha dün alay ede ede ' yapıcam ' diyor bilmemkaç bin tane adam yığarım diyor bu resmen halkı galeyana getirmektir. bahsettiğim komşum daha dün akşama kadar eylemi destekliyordu ama gitmek istemiyordu nasıl ki başbakanın açıklamasını dinlemiş ben de gelcem sizinle dedi. ha gidip orada olay mı çıkarttık hayır slogan attık ama düşün yani akp' ye oy vermiş bir kadını bile bu hale getirdi o açıklama.
kullandığınız kelimeler çok çirkin türkiyenin yüzde 52 si makarna mı aldı devletten yapmayın bu kadar insan çoban mı bu kadar insan torpille işe mi girdi bu kadar insan kömür mü aldı devletten elbetteki HAYIR buna inanan 18 yaşında bir lise öğrencisi olabilir ancak. ağaçların kesilmesini eleştirdiniz eylemin olduğu gün istanbulda yangın çıktı bir ormanda okadar adamdınız polise taş atana kadar bir kova su döküp o yangını söndüremez miydiniz acaba bunun yerine esnafları yağmaladınız diyorsunuz müsllüman olan nasıl ağaç keser MÜSLÜMAN OLAN NASIL YAKAR YIKAR ÇALAR PEKİ BUNA CEVAP VERİNZ
Kullandığım kelimeye ben dikkat ediyorum ağzımdan çıkanı biliyorum benım arkadaşımda 95 puanla işe giremedi neden acaba? Ayrıca tabiki herkez torpille işe girmedi. Sizin bu tayyıp aşkınız nerden kaynaklanıyo bende onu çok merak ediyorum. Adam ülkemize olmadık şeyler ysptı. halka inat ya-pa-cam dedi. Ben istanbulda değilim peki siz niye gitmediniz o kadar mı yeşil düşmanısınız ? Valla bilmiyorum kim yağmaladı belki aç yandaşlarınızdır. Millet orda canını ortays koyuyo polisin önune atlıyo marketlere değilkullandığınız kelimeler çok çirkin türkiyenin yüzde 52 si makarna mı aldı devletten yapmayın bu kadar insan çoban mı bu kadar insan torpille işe mi girdi bu kadar insan kömür mü aldı devletten elbetteki HAYIR buna inanan 18 yaşında bir lise öğrencisi olabilir ancak. ağaçların kesilmesini eleştirdiniz eylemin olduğu gün istanbulda yangın çıktı bir ormanda okadar adamdınız polise taş atana kadar bir kova su döküp o yangını söndüremez miydiniz acaba bunun yerine esnafları yağmaladınız diyorsunuz müsllüman olan nasıl ağaç keser MÜSLÜMAN OLAN NASIL YAKAR YIKAR ÇALAR PEKİ BUNA CEVAP VERİNZ
Hala neden "siz de sizin istediklerinizi yapana oy verin" deniliyor anlayamıyorum! Bir hükümet sadece oy aldığı kesimin isteklerini mi yerine getirmeli? Diğerleri? Bu eylemlerden hükümetin alması gereken en önemli mesaj, oyunu alamadığı kesimin mutsuz olduğu ve onları memnun edemediğidir. Hatta artık oyunu aldıklarını da memnun edemiyorlar. Evet buraya gelmemeliydi olaylar, şiddet olmadan da eylem yapılabilirdi ancak bunun buraya kadar gelmesinin bir sebebi de polisin geri çekilmemesi, inatla savaşır gibi yüklenmesi ve başbakanın tahrik edercesine ne yaparsanız yapın kendi bildiğimi okurum tavrıdır.
Bugün Kızılay'da kitap okuma eylemi var.
kullandığınız kelimeler çok çirkin türkiyenin yüzde 52 si makarna mı aldı devletten yapmayın bu kadar insan çoban mı bu kadar insan torpille işe mi girdi bu kadar insan kömür mü aldı devletten elbetteki HAYIR buna inanan 18 yaşında bir lise öğrencisi olabilir ancak. ağaçların kesilmesini eleştirdiniz eylemin olduğu gün istanbulda yangın çıktı bir ormanda okadar adamdınız polise taş atana kadar bir kova su döküp o yangını söndüremez miydiniz acaba bunun yerine esnafları yağmaladınız diyorsunuz müsllüman olan nasıl ağaç keser MÜSLÜMAN OLAN NASIL YAKAR YIKAR ÇALAR PEKİ BUNA CEVAP VERİNZ
tamam canım ya fikirler uyuşmayabilir de bana yazdın sandım haliyle.
ben provoke ettiklerinden eminim ama canım ya. kendi yakınlarımdan duyuyorum çünkü ilk agızdan. bizim milletimiz zaten eylemini güzel yapıyor yapmak istiyor ama arkadasım diyor ki farklı bir bayrak var ellrinde bir grup giriyor araya. belli ki bizden de değiller diyor. etrafa zarar verip sızıyorlar sonra diyor. yani hani yazılıyor ya eylemi düzgün yapmıyorsunuz diye. o düzgün yapmayanlar halk değil aslında.
yoksa dedğin gibi elbette ki bu olayı başlatanlar da provakotörler değil
iyide oy vermeyen kesim hükümet istifa diye bağırıp başbakanlığı basıyor. darbeci zihniyet bu sen ülkenin yarısından çoğunu oy verdiği hükümeti indiremezsin kim oluyorsun der herkes sana kimse 40 milyon insanı karşısına alamaz özellikle ayaklanan bir kesim. amaç zaten ağaç değilki en başında belki öyleydi ama şimdi sokaktaki kalabalık birilerinin kuklası durumunda . evinde yaşayan vatandaşın olaylarla hiç ilgisi olmayan esnafın canına malına kast ediliyor kaldırım söküp sokakları arabaları yakıyorlar. şimdi bunun neresinde vatan millet sevgisi . şu rezil durumumuza da zamanında yaptıkları gibi akbaba gibi bekleyen dış kuvvetler var önce bizi birbirimize düşman edip iyice tükettikten sonra istediklerini alacaklarını çok iyi biliyorlar
iyide oy vermeyen kesim hükümet istifa diye bağırıp başbakanlığı basıyor. darbeci zihniyet bu sen ülkenin yarısından çoğunu oy verdiği hükümeti indiremezsin kim oluyorsun der herkes sana kimse 40 milyon insanı karşısına alamaz özellikle ayaklanan bir kesim. amaç zaten ağaç değilki en başında belki öyleydi ama şimdi sokaktaki kalabalık birilerinin kuklası durumunda . evinde yaşayan vatandaşın olaylarla hiç ilgisi olmayan esnafın canına malına kast ediliyor kaldırım söküp sokakları arabaları yakıyorlar. şimdi bunun neresinde vatan millet sevgisi . şu rezil durumumuza da zamanında yaptıkları gibi akbaba gibi bekleyen dış kuvvetler var önce bizi birbirimize düşman edip iyice tükettikten sonra istediklerini alacaklarını çok iyi biliyorlar